Connect with us

Reali, fără urmă de îndoială: cei mai naturali sâni de la Hollywood!

Celebritati

Reali, fără urmă de îndoială: cei mai naturali sâni de la Hollywood!

Reali, fără urmă de îndoială: cei mai naturali sâni de la Hollywood!

De-a lungul anilor, oamenii şi-au exprimat un interes real asupra sânilor naturali sau falşi ai femeilor. Mulţi bărbaţi asociază un piept crescut prin operaţii cu femei de moravuri uşoare sau cu femei interesate.

Celebrităţile se pot folosi de un piept mai generos pentru a avea succes mai mare în carieră sau pentru a ieşi în evidenţă. Totuşi, această regulă nu se aplică asupra tuturor. Iată care sunt câteva dintre actriţele care au sâni naturali:

1. Sofia Vergara – actriţa din Columbia care ne face mereu să râdem este şi producătoare, prezentatoare TV şi model. Bineînţeles, nu în ultimul rând, aceasta este o femeie superbă cu formă generoase care fac toţi bărbaţii să întoarcă capul după ea!

Aceasta susţine despre sânii săi: „Nu sunt foarte fermi. Atunci când sunt falşi şi îţi dai sutienul jos, aceştia rămân drepţi. Eu trebuie să îi ridic!”

2. Kate Upton – modelul şi actriţa Kate Upton are toate atuurile pentru a avea o carieră de succes. Chiar dacă oamenii ar putea să aibă o părere greşită despre ea, actriţa susţine că munceşte mult ca să rămână în formă şi motivată, dar unele lucruri nu se pot schimba”.

Citește și:   Industria divertismentului le-a întors spatele! 10 actori care au fost respinși de Hollywood și despre care nu am mai auzit nimic de ceva vreme!

3. Christina Hendricks – actriţa a ajuns extrem de cunoscută în urma rolului din serialul „Man Men”. Bineînţeles, sunt şi alte lucruri pentru care iese în evidenţă. Probabil că oamenii ar tinde să creadă că aceasta şi-a operat sânii, însă sunt extrem de reali.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus