Connect with us

Tari ca piatra: 15 celebrități care au trecut prin ani întregi de abuz!

Celebritati

Tari ca piatra: 15 celebrități care au trecut prin ani întregi de abuz!

Tari ca piatra: 15 celebrități care au trecut prin ani întregi de abuz!

Nu toată lumea de la Hollywwod provine dintr-o familie bogată care i-a oferit o copilărie perfectă. Unele staruri au avut un trecut întunecat şi o copilărie tulburată. Totuşi, în ciuda acestui lucru, cei mai mulţi dintre ei au reuşit să iasă la lumină.

Aceştia au ajuns activişti şi purtători de cuvânt care vor să atragă atenţia asupra acestui lucru. Iată care sunt câteva dintre aceste vedete:

1. Drew Barrymore – aceasta a crescut într-o familie de actori şi mai are trei fraţi. A fost introdusă în lumea divertismentului de la o vârstă foarte mică. Tatăl său i-a părăsit atunci când actriţa avea doar şase luni şi era extrem de abuziv.

Nici până în ziua de azi aceasta nu are o relaţie cu el. Din moment ce a fost la curent cu industria divertismentului, aceasta a făcut cunoştinţă şi cu partea întunecată. La nouă ani era deja fumătoare, iar la 11 ani consuma alcool. La doar 13 ani a început să consume cocaină.

Citește și:   Mari personaje ale căror înfățișare este TOTAL opusă cărții după care este inspirat filmul

2. Oprah Winfrey – mogulul Tv a fost molestată timp de ani întregi în copilărie şi adolescenţă de către membri masculini ai familiei sale. La 14 ani, aceasta a rămas însărcinată cu un băiat, iar bebeluşul era rezultatul unui abuz fizic din partea unui unchi.

Oprah a încercat să îşi ascundă sarcina pentru că simţea durere şi ruşine. Din păcate, copilul a fost născut prematur şi a murit în spital la câteva săptămâni după naştere. Oprah a recunoscut foarte târziu numele băiatului, în faţa a 15.000 de spectatori. Numele său era Canaan.

3. Halle Berry – actriţa a crescut într-un mediu abuziv. Tatăl său era extrem de violent cu mama sa. Halle Susţine că tatăl său îşi bătea soţia în fiecare zi. Nici aceasta nu a scăpat de bătăi. Tatăl său a împins-o pe scări, a lovit-o în mod repetat, inclusiv cu o sticlă de vin.

Actriţa nu a încetat să vorbească despre violenţa domestică şi nu ştie nici acum unde este sau ce s-a întâmplat cu tatăl său.

Citește și:   Iată care sunt cele mai lungi căsătorii de la Hollywood

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus