Connect with us

Top 10 cele mai dezmățate vedete de la Hollywood. Numărul 1 le întrece pe toate!

Celebritati

Top 10 cele mai dezmățate vedete de la Hollywood. Numărul 1 le întrece pe toate!

Top 10 cele mai dezmățate vedete de la Hollywood. Numărul 1 le întrece pe toate!

Multe celebrităţi de la Hollywood îşi trăiesc viaţa la maxim. Dar oare le putem blama? Sunt atrăgători, faimoşi şi talentaţi, iar asta îi face pe cei din jur să îşi dorească să fie cu ei. Când vine vorba despre întâlniri, fiecare persoană este diferită.

Există persoanele serioase, dar şi persoanele care sunt prea serioase, în sensul că îşi doresc mereu să aibă o relaţie. Există persoanele neserioase, cele care nu au niciodată o relaţie oficială.

Te vor scoate la o întâlnire şi îţi vor oferi o aventură de o noapte, dar aici se va opri totul. Astfel de tipi ca Charlie Sheen, Gene Simmons, Russell Brand nu sunt greu de citit. Aceştia sunt oamenii care s-au culcat cu peste o mie de oameni.

Iată care sunt cele mai dezmăţate celebrităţi:

5. Leonardo DiCaprio – mai multe femei, mai puţine Oscaruri
Unul dintre cei mai atrăgători burlaci de la Hollywood pentru aproape 30 de ani, acesta a fost extrem de cunoscut încă din perioada adolescenţei, atunci când a jucat în filmele Rome şi Julieta şi Titanic.

Poate că ochii lui albaştri şi părul blond fac femeile să îi cadă la picioare în fiecare zi. Chiar dacă este un actor incredibil, acesta s-a chinuit foarte tare până când a reuşit să câştige un Oscar, dar nu a avut nicio problemă în ceea ce priveşte viaţa intimă.

Unele dintre cele mai notabile nume de la Hollywood cu care acesta s-a întâlnit sunt: Naomi Campbell, Kristen Zang, Bijou Phillips, Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton, Madalina Ghenea, Toni Garrn, şi Rihanna.

Citește și:   Lucruri pe care NU o să ți le spună NICIODATĂ, în funcție de ZODIE! La LEU e ȘOCANT. VIDEO

4. Justin Bieber – o sută de fete singuratice
La doar 23 de ani, Justin Bieber a trecut prin mai multe femei decât trece o persoană normală într-o viaţă. Putem să-l învinovăţim? Fie că îl iubeşti sau îl urăşti, acest tânăr a văzut lumina reflectoarelor încă de la vârsta de 14 ani.

În timpul carierei sale, Justin a atras inimile a milioane de fane şi unele dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. După ultima despărţire de Selena Gomez, acesta și-a alinat suferinţă în braţele celor mai frumoase modele, cântăreţe şi moştenitoare ale lumii.

A fost conectat romantic cu: Hailey Baldwin, Kourtney Kardashian, Adriana Limă (rumored), Ariana Grande (rumored), Kendall Jenner (also rumored), Yovanna Ventura, Shanina Shaik, and Sofia Richie.

3. Angelina Jolie – frumoasă, prea frumoasă
Poate una dintre cele mai deschise vedete de la Hollywood, aceasta a avut parte de nişte relaţii destul de serioase, dar şi mai puţin oficiale. Printre partenerii ei se numără, bineînţeles, Brad Pitt, dar şi Billy Bob Thornton.

Există şi alţi tipi care au răsărit ca ciupercile după ploaie, dar partea cea mai derutantă este că pe vremea când era căsătorită cu Brad, aceştia obişnuiau să schimbe intimităţi cu alte cupluri.

Aceştia au fost revoluţionari încă de la începutul relaţiei, aşa că nu au lăsat regulile căsătoriei să îi reţină.

Citește și:   A intrat în Cartea Recordurilor pentru că a avut 87 de copii care au supraviețuit! 10 recorduri mondiale pe care nimeni nu ar vrea să le întreacă!

2. Gwyneth Paltrow – frumoasă şi ciudată
A fost cunoscută pentru mult timp ca şi partenera principală a lui Chris Martin, dar se pare că cei doi nu aveau nicio problemă în a deveni intimi şi cu alte persoane pe parcursul relaţiei. Au avut o relaţie deschisă, iar Gwyneth făcea orice bărbat să îi cadă la picioare.

Relaţia deschisă nu a fost deloc doar o fază pentru ei, iar carierele lor erau în floare. Toată lumea câştigă!

1. George Clooney – un burlac vestit care nu mai e burlac
Nu poţi să scrii o listă cu celebrităţi dezmăţate care au fost cu jumătate din Hollywood fără să îl incluzi dsi pe fostul burlac celebru George Clooney. Acesta este căsătorit în acest moment cu avocata Amal Alamuddin. Este o femei deşteaptă, încrezătoare şi surprinzătoare.

Acesta a crezut că nu se va recăsători niciodată (a fost însurat pentru o perioadă scurtă cu Talia Balsam), dar şi-a găsit dragostea adevărată. Acesta a avut relaţii cu multe dintre frumoasele Hollywood-ului, printre care şi Renée Zellweger, Jennifer Sibel, Real Housewife of New York City Carole Radziwill, Elisabetta Canalis, Stacy Keibler, şi Krista Allen.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Celebritati

Sus