Connect with us

Top 10 VEDETE care au murit pe SCENĂ, în fața a mii de oameni! Numărul 7 este înfiorător!

Celebritati

Top 10 VEDETE care au murit pe SCENĂ, în fața a mii de oameni! Numărul 7 este înfiorător!

Top 10 VEDETE care au murit pe SCENĂ, în fața a mii de oameni! Numărul 7 este înfiorător!

Vieţile artiştilor sunt, de cele mai mule ori, atât de profund influenţate de arta lor, încât aceștia nu se odihnesc niciodată, şi nici nu se gândesc să se pensioneze atunci când vine vremea.
În schimb, îşi petrec fiecare an muncind, fie că sunt pe scenă, fie în faţa camerelor de luat vederi, până când crudul final al vieţii lor îi prinde în toiul muncii.

Unele celebrităţi şi-au asumat faptul că este posibil să-şi găsească finalul pe scenă, iar în aceste situaţii se va putea folosi fraza „a murit făcând ce-i place cu adevărat”. Unele dintre aceste persoane leşină de epuizare pe scenă, în timp ce altele părăsesc această lume într-o modalitate brutală şi violentă, dar, oricum ar fi, toate dintre ele şi-au şocat publicul.

Desigur, un artist care moare în timp ce lucrează nu este neapărat extrem de ieşit din comun. Astfel de situaţii sunt regăsite des printre cascadorii de la Hollywood; acesta este una dintre cele mai periculoase domenii din lume, iar statisticile ne confirmă asta.

Acestea spun că 5 dintre 20.000 de răniţi îşi pierd viaţa în acest domeniu. Totuşi, cazurile în care artiştii mor de probleme de sănătate subit, sunt mai rare.

Nu este uşor să scriem sau să vorbim despre moarte. Este greu să nu lăsăm subiectul să ne afecteze, mai ales dacă ai trăit prin experienţe nefericite care te-au traumatizat pe viaţă. Cu toate astea, subiectul încă ne fascinează. Este extrem de interesant că, deşi discuţii despre moarte sunt la tot pasul, tot cele ale celebrităţilor ne impresionează cel mai tare. Poate suntem superficiali, dar măcar suntem sinceri.

Putem citi despre genocid în anumite locuri ale lumii, dar până când nu vine televiziunea să ne prezinte imagini şi povesti de-ale răniţilor, nimic nu este atât de impresionant. Oamenii tind să empatizeze cu vedetele, din moment ce se ataşează de ele, în special fanii înrăiţi care simt o legătură specială cu idolii lor.

Citește și:   Iti amintesti de Tanta, asistenta lui Teo Trandafir? Cum arata si ce face azi Nuami Dinescu

Când moartea este neaşteptată şi vine prea devreme totul devine mult mai greu. Mulţi oameni spun că un deces este mai uşor de suportat atunci când omul moare făcând ceea ce îi place cel mai tare.

Logic, pentru persoana care tocmai a murit nu contează foarte tare, dar oamenii se consolează cum pot mai bine. În cazul persoanelor numite aici, fanii persoanei care tocmai a murit poate se simt mai bine, ştiind că acesta a părăsit această lume în acest fel.

Iată câteva dintre cele mai cunoscute celebrităţi care au murit pe scenă:

Steve Irwin – cine a putut să-l uite vreodată pe marele vânător al crocodililor? În septembrie 2006, Steve a fost înţepat de mai multe ori de o pisică de mare în timp ce filma un documentar subacvatic denumit „cele mai mortale animale ale oaceanului”.

Acesta a murit în faţa camerelor, iar moartea lui a fost pe prima pagină a ziarelor timp de mai multe săptămâni. Australia a pierdut un erou naţional iar lumea întreagă a pierdut un mare iubitor al mediului şi naturii.

În 2001, Renato Di Paolo, un bărbat în vârstă de 23 de ani, juca în piesa tradiţională a răstignirii lui Iisus, în jurul sărbătorii pascale.

Acesta juca rolul lui Iuda, trădătorul lui Iisus, care ajunge să se sinucidă. În timpul scenei, actorul şi-a pus ştreangul de gât şi a sărit de pe o stâncă, dar, în una dintre performante şi-a strâns nodul ştreangului prea tare şi s-a spânzurat.

Citește și:   10 celebrități care au fost abandonate de părinții lor. Numărul 6 a impresionat o lume întreagă

Publicului i-a luat în jur de patru minute până a realizat că ceva nu este în regulă, iar, 11 ani mai târziu, un actor brazilian a păţit acelaşi lucru.

Christina Grimmie – cântăreaţa care a câştigat locul trei într-o competiţie celebra din America a semnat un contract cu o casă de discuri după terminarea competiţiei.

După unul dintre spectacolele ei din Florida, cântăreaţa a organizat o sesiune de autografe când un bărbat pe nume Kevin James Loibl în vârstă de 27 de ani a împuşcat-o mortal în fata fanilor ei.

Într-un final unul dintre prietenii criminalului a recunoscut ca acesta era un fan obsedat care era convins că cei doi sunt meniţi să fie împreună şi că ar fi avut un plan ca să ajungă la inima ei. Bineînţeles acesta nu avea nicio idee ca planul lui era s-o ucidă. Fratele acesteia a atacat criminalul, dar acestanu a fugit, ci a ales să se sinucidă. Cântăreaţa avea doar 22 de ani.

Unul dintre cele mai controversate evenimente a fost atacul terorist din Moscova, din 2002, cand 50 de rebeli înarmaţi au ţinut ostatici 800 de spectatori. Autorităţile nu au răspuns cererilor teroriştilor, ci au gazat toată clădirea, lăsând pe toată lumea inconştientă. Dintre cei 800 de oameni, 120 nu au supravieţuit.

Pentru mai multe exemple şocante, click aici:

Atunci când citim despre ceea ce se întâmplă, mai ales povesti de-ale tinerilor artişti care au murit subit pe scenă, este normal să ne cutremurăm. Nimic nu este sigur în lumea în care trăim, așa că trebuie să fim atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru și să sperăm că artistul nostru preferat nu o să pățească nimic.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Radio Simplu – Vlogs

Lasă un răspuns

Mai multe din Celebritati

Sus