Connect with us

10 dintre cei mai flegmatici angajați ai lumii! Comportamentul numărului 2 a lăsat autoritățile cu gura căscată!

Cotidian

10 dintre cei mai flegmatici angajați ai lumii! Comportamentul numărului 2 a lăsat autoritățile cu gura căscată!

10 dintre cei mai flegmatici angajați ai lumii! Comportamentul numărului 2 a lăsat autoritățile cu gura căscată!

Dacă munceşti destul de mult, la un moment dat, te vei întâlni cu un angajat îngrozitor tipic. Ca un leneş adevărat, acesta nu apare niciodată la timp şi face în aşa fel încât să evite locurile de muncă full time.

Totuşi, nicio poveste nu se poate compara cu ceea ce urmează să citiţi mai jos. Iată care sunt câteva dintre cele mai groaznice fapte pe care le-au făcut angajaţii:

1. Scandalul nu atât de secret – la o întâlnire din 2012, liderii internaţionali din Cartagena, Columbia s-au întâlnit cu preşedintele Americii pentru a discuta problemele sociale şi politice care afectau emisfera vestică.

Totuşi, nu acest fapt a fost interesul principal, ci acţiunile unui agent secret amrican. Plictisit să-l tot aştepte pe liderul american Barak Obama, acesta şi încă 12 militari au decis să angajezi nişte prostituate columbiene şi să organizeze o petrecere deocheată.

După ce au consumat o cantitate mare de alcool la barul hotelului, aceştia au urcat într-o cameră de hotel însoţiţi de aproximativ 20 de femei. A doua zi, unul dintre agenţi a refuzat să îi plătească cei 800 de dolari promişi unei prostituate, aşa că aceasta a sunat la poliţie.

Presa locală a fost imediat alertata, iar asta a însemnat concedierea directă a tuturor celor implicaţi.

2. Cel care poate ar fi trebuit să spună că îi e rău – ca cei mai mulţi dintre noi, James Allen Bea a simţit într-o zi că nu are chef să meargă la muncă, aşa că a decis să facă ameninţări anonime teroriste colegilor de birou pentru a rămâne acasă.

Citește și:   Top 5 cele mai mortale substanțe de pe Pământ! Stai departe de ele!

La doar câteva zile după ce a fost angajat, acesta a trimis zeci de mesaje ameninţătoare şi şi-a şocat colegii prin email-uri. A folosit detalii intime despre ei şi familiile lor. Descris ca o „schemă calculată şi sofisticată care lăsat în urma doar teroare”, autorităţile au reuşit, într-un final, să-l găsească pe vinovat.

Acesta a fost arestat, aşa că pentru cel puţin doi, trei ani, acesta nu va mai fi obligat să muncească.

3. O farsă dubioasă – dacă ţi s-a furat vreodată mâncarea din frigiderul de la muncă, atunci înţelegi că nu este deloc amuzant. Un manager al unui magazin din Kansas a avut aceeaşi problemă, aşa că s-a gândit să facă ceva în legătură cu asta.

Acesta a plantat două sticle de Coca-Cola îmbibate cu 25 de laxative în frigiderul angajaţilor, sperând că îi va veni hoţului de hac. Din păcate, cele două cutii au ajuns pe rafturile magazinului, în mainele unei femei de vârstă mijlocie.

Băutura personalizată i-a oferit femeii consecinţe violente, iar aceasta a trebuit să fie spitalizată, aşa că a dat magazinul în judecată şi a cerut ca daune un număr de şase cifre. Atât farsorul cât şi haotul au fost arestaţi şi concediaţi.

Citește și:   INCREDIBIL ce minuni poate să facă un machiaj bine realizat

4. Melodii din criptă – există nişte limite pe care nu trebuie să le întreci. Din păcate, nimeni nu i-a menţionat asta lui Stephen Conard – paznicul unui cimitir.

Un muzician şi un curator al instrumentului, Conard s-a decis să dezgroape un mormânt pentru a elibera o chitară Fender, în valoare de 2000 de dolari din braţele unui veteran decedat, a cărei dorinţă a fost să fie îngropat cu ea.

Conard a considerat că instrumentul este prea valoros ca să putrezească lângă stăpânul ei, iar într-o confesiune a susţinut că nu era ceva ce ar face în mod normal. Poate că ar fi scăpat basma curată dacă familia veteranului nu ar fi verificat cripta înainte să fie sigilată.

O dată ce Conard a fost prins, a fost arestat şi a fost condamnat. Chitara a fost returnată familiei, iar Conard a petrecut 12 luni în puşcărie.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus