Connect with us

10 lucruri pe care nu ar trebui să le cauți niciodată pe Google

Cotidian

10 lucruri pe care nu ar trebui să le cauți niciodată pe Google

10 lucruri pe care nu ar trebui să le cauți niciodată pe Google

Internetul este invenția supremă a timpurilor noastre și sunt puține șanse ca altceva să-i ia locul vreodată.

Pe măsură ce timpul trece, puterea și ascensiunea sa devine tot mai mare și mai covârșitoare.

Acestea fiind spuse, nu mai are rost să insistăm asupra lucrurilor pe care le putem afla sau face pe Internet. Toată lumea are o idee generală despre asta: aproape totul.

În schimb, vom insista asupra lucrurilor pe care nu ar trebui să le căutăm sau facem niciodată pe Internet.

În articolul de astăzi, vom trata problema lucrurilor pe care nu ar trebui să le cauți niciodată, dar niciodată pe Google.

Pe lângă faptul că nu te vei aștepta nici o clipă la ceea ce vei găsi, aceste căutări sunt interzise pentru un motiv anume.

Per ansamblu, este vorba despre lucruri extrem de deranjante, tulburătoare, care provoacă scârbă, greață și tot ceea ce este sinonim cu aceste cuvinte.

De asemenea, aceste căutări interzise vă pot lăsa cu traume emoționale profunde, din care nu vă veți mai putea reveni o perioadă bună de timp.

Nu numai că unele vă vor tăia apetitul, ci vă vor face să dispară și pofta de viață.

Să nu spuneți că nu v-am avertizat!

E drept că Internetul ne-a salvat o grămadă de timp prin oferirea de răspunsuri la numeroasele întrebări pe care le avem, dar există lucruri care nu ar trebui niciodată căutate pe Google.

De ce? Pentru că vei fi întâmpinat de cele mai deranjante, dezgustătoare și îndărătnice lucruri pe care le vei putea vedea și descoperi vreodată.

Și credeți-ne pe cuvânt când vă spunem: pur și simplu nu vreți să vedeți aceste lucruri! Sunt coșmaruri absolut îngrozitoare.

Citește și:   7 mistere pe care oamenii de ştiinţă nu le pot explica nici ȋn ziua de azi! Numărul 3 este magnific!

Acum că ați fost avertizați, urmează să vă dăm câteva indicii care vă vor oripila complet, cu privire la lucrurile pe care nu ar trebui să le căutați niciodată pe Google.

Unele dintre cuvintele pe care ar trebui să le evitați pe Internet pot părea niște simple greșeli de ortografie. De pildă, acesta.

Dacă vei adăuga o simplă literă la cuvântul „goats” (capre, în engleză), vei obține cuvântul „goatse”, și vă va arăta ceva ce nu vă va veni să credeți ochilor.

Nu, nu încercați! Indiciu: nu implică nici o caprină în peisaj.

Și că tot veni vorba de animale, nu vrei să cauți pe Internet „Mr. Hands”, dacă nu cumva dorești să vezi un om care este cât pe ce să moară din cauza relațiilor sale cu un cal.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată un koala umed, oprește-te chiar acolo. Nu vrei să afli răspunsul lui Google la această întrebare.

Multe dintre frazele pe care nu ar trebui să le cauți pe Google sună ca și cum ar fi vorba de niște simple distracții din copilărie, cum ar fi „2 kids 1 sandbox”.

Dar realitatea este că te vor conduce la unele dintre cele mai deranjante videoclipuri asupra cărora nimeni nu ar vrea să-și arunce ochii, dacă ar ști dinainte ce urmează să-i întâmpine acolo.

Există, de asemenea, fraze sau cuvinte care sună ca o simplă rețetă nevinovată sau o idee de divertisment, cum ar fi „Blue Waffle” ( Wafe albastre) și „Lemon Party” (Petrecere cu lămâi).

Nu te lăsa păcălit. Aceste videoclipuri te vor face să te simți dezgustat de lucrurile oribile care pot exista pe această lume.

Citește și:   Top 10 cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile

Pentru a-ți da un indiciu și a nu te lăsa cu curiozitatea în aer, trebuie să știi că este vorba de niște condiții medicale extrem de neplăcute și dezgustătoare.

Ele implică organe genitale bolnave și relații intime întreprinse de bărbați care sunt suficient de bătrâni pentru a-ți fi bunici. E un gând absolut dezgustător per se, așa că nu mai e nevoie să și vezi!

Apoi, mai sunt acei termeni de căutare care par că se referă la numele unor oameni, dar care te pot conduce către situații și imagini dezgustătoare.

Din fericire, unii dintre acești oameni care au făcut pasul de a-și face conturi pe Social Media, ar trebui să-și avertizeze adepții să nu le caute numele pe Google.

De exemplu, Evan Fournier de la Orlando Magic, care a câștigat porecla Evan „Do not Google” (Nu-l căuta pe Google), din cauza alertei către fanii săi, de a nu-i căuta numele de familie pe Google.

Și dacă te sperii ușor, nu căuta pe Google „ceasul morții”. Asta dacă nu cumva vrei să primești o dată de care să-ți fie veșnic teamă în viitor.

Și în sfârșit, există o frază pe care nu ar trebui să o folosiți niciodată pe Google, dacă nu dorești ca autoritățile să-ți dărâme ușa.

Ar trebui să vizionezi videoclipul de mai jos pentru a descoperi care este aceasta.

Click pe video și Distribuie!

Un sfat de încheiere: Nu căuta niciodată pe Google „2 girls, 1 cup” (2 fete, 1 pahar)! Este cel mai dezgustător lucru publicat vreodată pe Internet!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus