Connect with us

10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată în public! Al 5-lea dă dovadă de o lipsă gravă de bun simț!

Cotidian

10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată în public! Al 5-lea dă dovadă de o lipsă gravă de bun simț!

10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată în public! Al 5-lea dă dovadă de o lipsă gravă de bun simț!

Poate fi dificil pentru femei să se comporte ca niște doamne în public. Din dorința de a arăta întotdeauna bine, de a avea maniere perfecte, sunt multe lucruri care se așteaptă de la femei.

Multe gesturi care par normale și pe care cu toții le facem sunt considerate comportamente inacceptabile de către societate dacă femeile aleg să le facă în public. Asta deoarece pretențiile de la femei sunt foarte ridicate.

De la a-și pierde temperamentul și la a face pipi pe scaunele de toaletă, iată 10 lucruri pe care femeile nu ar trebui să le facă niciodată în public!

Ai stat vreodată în spatele unei femei care s-a pierdut cu firea în fața unui manager de magazin sau poate a unui chelner? Nu e deloc o priveliște la care vrei să asiști, știm asta.

Dar sunt șanse ca femeia să fi fost nemulțumită de ceva, dar managerul magazinului deja își lua notițe mentale cum că niciodată nu o vor mai lăsa pe respectiva „doamnă” în magazinul lor.

Este adevărat că atragi mai multe albine cu miere decât cu oțet. Dar multe femei nu-și dau seama că pierderea temperamentului în public nu le va aduce niciodată ceea ce-și doresc.

Când îți pierzi temperamentul în public, este o situație incomodă și poate lăsa o impresie de durată pentru toți cei implicați. Dacă ești cunoscută drept cineva care se înfurie foarte ușor, poți fi mai mult evitată de cei din jur.

Vorbitul tare la telefon este o altă chestie pe care nu ar trebui să o faci niciodată în public. Persoanele care vorbesc tare la telefon sunt enervante, mai ales dacă fac asta în spații publice.

Citește și:   8 lucruri pe care bărbații le fac doar atunci când sunt alături de femeia visurilor lor

Este incomod și deranjant pentru oamenii din jur, așadar, dacă știi că urmează să primești un apel care se va lăsa cu o ceartă, este mai bine să-l păstrezi pentru momentul în care ajungi acasă.

Certurile în public nu sunt deloc o priveliște încântătoare pentru vederea sau auzul celor din jur. Cine spune că femeile nu ar trebui să se certe în public se referă la faptul că acestea nu ar trebui să se certe cu iubiții lor în văzul tuturor.

Când vine vorba de ceartă sau de a face critici la adresa partenerului de cuplu, e mai bine să păstrați astfel de momente pentru când ajungeți acasă. Când îți critici partenerul în public, îl faci să se simtă ostracizat, asta deoarece se presupune că tu ar trebui să fii în echipa sa.

Este, de asemenea, un indiciu pentru cei din jur că nu-ți respecți suficient de mult partenerul sau sentimentele pe care le ai pentru el. Acest lucru vă poate distanța mult pe voi doi, iar uneori, este destul de greu să vă reveniți după un asemenea episod.

Pe de altă parte, există și lucruri pe care femeile le fac în public și care sunt de-a dreptul enervante, dar ele nu-și dau seama că le fac.

De exemplu, odată cu apariția și amploarea Social Media, oamenii au început să-și facă selfie-uri și să-și dea check-in în mod constant.

Citește și:   Teoria conspiraționistă a oamenilor reptilă lovește din nou: cine sunt și ce vor de la noi?

Dar selfie-urile făcute în public nu sunt cea mai bună idee pentru a-ți reîmprospăta contul de Facebook sau de Instagram. Oamenii privesc suspect persoanele care-și fac selfie în cadrul unei mulțimi, în timp ce merg pe jos, în fața anumitor clădiri sau în diferite instituții importante.

Nimeni nu vrea să vadă că îți aduci obsesia cu tine în public. E okay să te iubești pe tine și să fii mulțumită de tine, dar e mult mai bine să faci asta la tine acasă!

Acum că a venit vorba de maniere, există mai multe lucruri pe care o femeie nu ar trebui să le faci în public, cum ar fi să facă pipi pe scaunele de la toaletele publice, să tragă aere, să râgâie în public sau să-și spargă coșurile în fața mulțimii oamenilor.

Deși e adevărat că multe dintre aceste lucruri sunt absolut normale, și reacții firești ale organismului nostru, oamenii nu se pot abține să nu privească răutăcios femeile care recurg la astfel de acțiuni „lipsite de maniere” în public.

De asemenea, scuipatul pe trotuar este o acțiune nedemnă de o femeie. Pe lângă faptul că scuipatul este considerat un gest masculin, femeia nu va primi decât priviri dubioase și critici din partea celor din jur, dacă este văzută că procedează așa.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Cotidian

Sus