Connect with us

10 oameni care și-au dorit să ajungă la închisoare cu orice preț!

Cotidian

10 oameni care și-au dorit să ajungă la închisoare cu orice preț!

10 oameni care și-au dorit să ajungă la închisoare cu orice preț!

Majoritatea oamenilor încearcă să evite să ajungă în spatele gratiilor. Nimănui nu îi place să fie restricționat, să nu aibă libertate și să aibă o viață dictată de alții.

Bineînțeles, impactul pe termen lung este foarte dur, mai ales din punct de vedere psihologic, profesional și social. Totuși, unii oameni își doresc cu disperare să ajungă în pușcărie.

Aceștia ajung să comită crime simple și imploră judecătorul să îi condamne pentru o perioadă cât mai lungă, iar judecătorii le oferă ceea ce își doresc. Iată cîteva exemple:

1. Lucy Boyer – în 2017, Lucy nu a venit la procesul programat, dar aceasta s-a predat în dimineața următoare. Aceasteia nu i se eliberase încă un mandat de arestare, iar polițiștii s-au oferit să o ajute.

Aceasta a refuzat orice formă de ajutor și a implorat să fie trimisă în spatele gratiilor, recunoscând faptul că are în posesie substanțe interzise. Aceasta a fost condamnată, așa cum și-a dorit.

Citește și:   Soțul grijuliu a aruncat TOT GUNOIUL din curte! Peste 9 LUNI, soția a avut parte de SURPRIZA VIEȚII sale!

2. Lawrence John Ripple – bărbatul în vârstă de 70 ani s-a enervat atunci când soția sa i-a reproșat că trebuie să repare mașina de spălat. Acesta s-a supărat atât de tare încât asta a susținut că ar prefera să stea la închisoare decât în preajma ei.

Acesta a codus până la o bancă și i-a dat un bilețel unui paznic în care scria că deține o armă și cerea bani. A luat aproape 3000 de dolari și a așteptat să fie arestat.

Atunci când polițiștii au ajuns, acesta le-a povestit situația și a fost condamnat la șase luni de arest la domiciliu.

3. Japeth England – băiatul în vârstă de doar 19 ani a fost atât de afectat de faptul că tatăl său a fost condamnat încât s-a decis că vrea să i se alăture.

Acesta a aruncat cu pietre în mașina de poliție în care se afla tatăl lui, iar atunci când un polițist a încercat să îl aresteze, tânărul l-a înjunghiat. Japeth a fost condamnat, dar nu în același spațiu ca tatăl lui.

Citește și:   Cei mai tineri criminali din lume! Este crunt ce au putut să facă!

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE și un SHARE ca să îl vadă și prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus