Connect with us

10 secrete pe care angajații de la cinema nu vor să le știi!

Cotidian

10 secrete pe care angajații de la cinema nu vor să le știi!

10 secrete pe care angajații de la cinema nu vor să le știi!

Te-ai întrebat vreodată de ce popcornul de la film miroase atât de irezistibil și de ce costă o avere? Voiai să știi de ce podeaua din sala de cinema este mereu alunecoasă, deși vezi mereu echipa de curățenie în zonă?

Dacă acesta este cazul, ai nimenit în locul potrivit, pentru că îți vom prezenta cele mai mari secrete ale sălilor de cinema pe care am vrut mereu să le știm, dar nu am avut cum.

Ne-am setat descoperirile despre ceea ce se întâmplă în spate de la angajații cinematografelor, iar unele dintre aceste răspunsuri sunt pur și simplu ieșite din comun.

Iată care sunt câteva dintre acestea:

1. În mod normal, comanda ta ar fi trebuit să fie gata până când ajungi la casă atunci când comanzi gustări – oamenii ar trebui să știe ce să comande atunci când le vine răndul și să nu întârzie coada pentru că nu sunt hotărâți.

Mai mult, oamenii din spatele tău se pot enerva pe angajați din cauza ta și nu este normal.

2. Mai bine cheltui banii pe o cină delicioasă decât pe gustările de la cinema – ai nevoie de o scuză bună pentru a cumpăra o friptură de vită și să eviți coada de la popcorn? Un kilogram de popcorn de la film costă mai mult decât un kilogram de filet mignon.

Citește și:   15 pisici AMUZANTE cu expresii faciale IDENTICE cu ale stăpânilor. MORI DE RÂS la a 5-a!

3. Nu prea există oameni care stau în camera de proiecție în timpul filmelor – deși aceste proiecții au fost programate la un moment dat în timpul zilei, nu prea există oameni care stau acolo în timpul derulării filmelor, iar asta se întâmplă datorită unui sistem automatizat de proiectare.

4. Combo-urile gustărilor nu te ajută mereu să economisești bani – îniante să te grăbești să comanzi tot felul de combinații ale meniurilor care conțin mai multe produse, asigură-te că dai mai puțini bani decât dacă le-ai cumpăra separat.

Multe dintre ele nu oferă avantaje, în afara unui ambalaj diferit. Dacă vrei să econimisești niște bani, comandă cea mai mică porție a produselor, sigur te vei sătura din acea cantitate.

5. Scaunele din săli nu aveau suport de pahar până în 1981 – inovația este un proces ciudat. Americanii s-au gândit să trimită un om pe Lună, dar nu s-au gândit să pună rotițe geamantanelor și au pus până și aer condiționat în sălile de cinama înainte să pună suporturi de pahare.

Prima sală cu aer condiționat a apărut în 1922, iar prima sală care a introdus suportul de pahar în 1981. Oare oamenii iubeau prea tare să își țină sucurile în mână?

Citește și:   10 minciuni despre musulmani care se vehiculează în toată lumea! Adevărul despre numărul 7 este foarte important!

6. Filmele încep des târziu, dar se termină mereu la timp – oamenii programează filmele mai devreme pentru ca oamenii să fie acolo atunci când rulează reclamele și prezentările filmelor viitoare. Totuși, acestea se termină mereu la timp, iar angajații au timp să curețe sala pentru următorii spectatori.

7. Există un motiv pentru care podelele sunt mereu lipicoase – cei mai mulți angajați mătură podeaua între filme, dar nu le și spală pentru că nu ar avea timp să se usuce. Spălatul podelelor este atribuit orelor de noapte.

8. Popcornul a avut cel mai mare succes în timpul celui de-al doilea război mondial – te-ai întrebat vreodată de ce asociem popcornul cu filmele? Aceasta este o tradiție impusă de cultura din timpul războiului, atunci când lipsa zahărului făcea ca dulciurile să se găsească greu.

Deși popcornul a existat mereu, acesta era vândut în sălile de cinema ca o gustare, în special în perioada războiului.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Cotidian

Sus