Connect with us

10 teorii care DOVEDESC existența călătoriilor în TIMP! Numărul 7 depășește orice normalitate!

Cotidian

10 teorii care DOVEDESC existența călătoriilor în TIMP! Numărul 7 depășește orice normalitate!

10 teorii care DOVEDESC existența călătoriilor în TIMP! Numărul 7 depășește orice normalitate!

Călătoria în timp a fost, este şi va rămâne un subiect extrem de fascinant pentru toată lumea. Ideea că te poţi întoarce în timp şi că poţi fi martorul anumitor evenimente cheie, este absolut fenomenală, asta dacă nu vine la pachet cu repercusiuni.

Ne place să discutăm de multe ori despre călătoria în timp şi să ne imaginăm multe lucruri, dar iată că există un subiect pe care nu îl discutam: dacă există sau nu cu adevărat. Sau va exista. Sau a existat. Aceasta ideea conform căreia putem merge în trecut sau în viitor, de ce nu, a apărut în cultura pop de multe ori, dar şi în conversaţii nenumărate. Oare este doar un subiect inefabil?

Iată câteva dintre cele mai mari teorii legate de călătoria în timp:

Un ceas mic de aur – În decembrie 2008, arheologii chinezi au descoperit un mormânt imens care nu a fost atins timp de 400 de ani, în Şi Qing. Specialiştii nici nu au ajuns să-l deschidă, pentru că le-a atras atenţia ceva ce s-a regăsit în jurul mormântului, în pământ.

Ceea ce le-a atras atenţia a fost un ceas mic de aur, pe care s-a putut vedea cuvântul Swiss, gravat pe spate. Acel ceas nu putea fi sub nicio formă mai vechi de 100 de ani. Aasadar, cum a ajuns acolo, în acel spaţiu care nu a fost atins de mâna omului?

Concluzia presei a fost că e vorba despre călătoria în timp, pentru că altfel cum ar fi putut ca o bijuterie atât de mică să ajungă lângă un sicriu din secolele 15- 16?

Incidentul Moberly-Jourdain – două femei s-au trezit în timpul evenimentelor din 10 august 1901, în timp ce s-au pierdut în Versaiiles, că se află în aceeaşi cameră cu Maria Antoaneta. Acestea s-au rătăcit în grădini, dar au trecut pe lângă o casă şi au hotărât să intre şi să ceară ajutor.

Citește și:   8 lucruri pe care femeile le fac crezând că-i atrag pe bărbați, dar se înșeală!

O dată ce au intrat în acea casă, s-au trezit într-o situaţie ciudată, o atmosferă greoaie care le-a făcut să se simtă inconfortabil. Una dintre ele spune că până şi copacii de afară erau plați şi fără viaţă, că nu se mai distingeau clar culorile şi că vântul nu mai mişca nici copacii.

Cele două femei au fost batjocorite de aproape toată lumea, fiind acuzate că şi-au imaginat absolut tot. Unii oameni cred că acestea au văzut de fapt nişte fantome, care nu au părăsit niciodată locul respectiv. Orice ar fi, nimeni nu poate explica exact s-a întâmplat.

Experimentul Philadelphia – cine poate să ştie mai multe despre călătoria în timp, dacă nu guvernul american? Armata americană are de spus multe poveşti care privesc la cele mai ciudate experimente, concepte şi idei din lume cum ar fi controlul minţii, războaiele psihologice, şi chiar călătoriile în timp.

Unul dintre cele mai fascinante şi mai cunsocute experimente din lume este Philadelphia. Se pare că guvernul american a încercat să facă o navă întreagă invizibilă, pentru a lua inamicii prin surprindere, dar s-a întâmplat ceva total diferit.

Se pare că aceştia au reuşit, de fapt, să trimită toată nava, cu tot cu echipaj, înapoi în timp cu 10 secunde, sau mai mult. Problema este că nimeni nu a recunoscut în mod oficial că aşa ceva s-a întâmplat, mai ales că după tot acest eveniment nava a reapărut, dar echipajul nu.

Nici măcar Stephen Hawking nu a putut să demonstreze că nu există călătoriile în timp, iar organizaţiile guvernului mint tot timpul. Ceea ce face că acest experiment să iasă în evidenţă, este implicarea teoriilor lui Albert Einstein, care a introdus electromagnetismul şi gravitatea în lumile noastre.

Citește și:   14 oameni care au deja un început de an norocos. Numărul 7 m-a lăsat cu gura căscată

Sistemul trebuia să funcţioneze în felul următor: dacă aceştia reuseasu să altereze lumină, atunci şi spaţiul şi timpul ar păţi acelaşi lucru, creând în acest fel o maşinărie invizibilă, ceea ce s-a şi întâmplat, pentru o perioadă scurtă de timp, dar credem că aceştia şi-au dat seama că era un proiect mult mai futurist pentru acea perioadă.

Nicolas Cage actorul nemuritor – unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, Nicolas Cage pare un vampir sau un călător în timp, din moment ce oamenii au strâns o grămadă de dovezi în care acesta, sau o persoană care îi semăna leit, a fost identificat în o grămadă de poze şi filme vechi.

Acesta are o personalitate debordantă şi a adresat într-un interviu această problemă, spunând că nu este vampir, dar că poate fi un călător în timp, deşi nu ştie exact. Dacă oamenii de ştiinţă ar reuşi să descopere formula călătoriei în timp, atunci cu siguranţă aceasta ar fi încercată în mod public pe o vedetă, care ar atrage atenţia.

Acesta nu este singurul care a apărut în poze foarte vechi. Keanu Reeves a apărut în imagini din 1570 şi 1875, John Travolta în 1860 şi multe alte staruri, inclusiv Jennifer Lawrence. Acestea ori seamănă foarte bine cu persoanele respective, ori au călătorit în timp, ori au trăit mai multe vieţi în care au avut aceeaşi înfăţişare.

Pentru mai multe teorii, click aici:

Nu contestă nimeni că acest subiect este extrem de fascinant şi probabil, la momentul potrivit, vom afla exact adevărul.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Cotidian

Sus