Connect with us

4 evenimente fascinante care s-au întâmplat chiar săptămâna trecută

Cotidian

4 evenimente fascinante care s-au întâmplat chiar săptămâna trecută

4 evenimente fascinante care s-au întâmplat chiar săptămâna trecută

Oamenii vor mereu să fie la curent cu toate știrile, tocmai de aceea ne-am decis să vă punem la curent cu toate evenimentele care s-au petrecut săptămâna trecută:

1. Dictatura Mugabe a luat sfârșit – la 37 de ani după primul stat pe care l-a eliberat, Zimbabwe, dar pe care a condus-o cu o mână de fier, Robert Mugabe s-a retras de la conducerea țării.

Acesta și-a concediat succesorul în favoarea soției sale extrem de neplăcută de popor, Grace. Vestea a fost primită cu multă bucurie de oamenii care au hotărât să dea petrecri pe străzi. Nimeni nu știe care este soarta acestui stat.

2. Sârbul-bosniac Marlord Ratko Mladic a fost condamnat la închisoare pentru genocid – acum 20 de ani, trupele sub comanda lui Ratko Mladic au marșat în orașul Srebrenica, în Bosnia. Trupele au strâns musulmanii bosniaci și i-au separat în două grupuri.

Femeile, fetele și băieții sub 12 ani au fost duși în altă parte, iar bărbații și băieții mai mari de 12 ani au fost uciși într-un maraton de 5 zile. La final, în jur de 8000 de oameni au fost uciși.

Citește și:   "Am căzut de la peste 4000 de metri înălțime într-un accident cu parașuta și am supraviețuit"!

Acesta rămâne cel mai mare masacru al Europei după cel de-al doilea război mondial. Săptămâna trecută, Mladic a fost, în sfârșit, condamnat de genocid și cinci capete de acuzare împotriva umanității.

3. Charles Manson a murit – liderul unui cult care a ajuns să ucidă mai mult de 35 de persoane în anii 1960, Charles Manson a decedat. Deși acesta nu a comis crimele personal, familia sa a fost vinovată de crime îngrozitoare, inclusiv de uciderea actriței Sharon Tate.

Acesta a murit de cauze naturale în urma degradării cauzată de anii petrecuți în spatele gratiilor. Se poate spune că America are parte de mai multă liniște.

4. Oamenii de știință au confirmat primul obiect interstelat găsit în sistemul nostru solar – unul dintre cele mai ciudate lucruri găsite în sistemul nostru solar se numește Oumuamua.

Această piatră cilindrică spațială este fascinantă pentru oamenii de știință din mai multe motive. Acest obiect s-a născut orbitând în jurul altei stele și a călătorit în spațiu, ajungând în sistemul nostru solar.

Citește și:   10 case de turtă dulce mai elaborate decât casele adevărate

Pentru mai multe exemple de evenimente care s-au petrecut acum două săptămâni, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE și un SHARE ca să îl vadă și prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Cotidian

Sus