Connect with us

5 lucruri feminine pe care bărbații adoră să le facă (în văzul tuturor)

Cotidian

5 lucruri feminine pe care bărbații adoră să le facă (în văzul tuturor)

5 lucruri feminine pe care bărbații adoră să le facă (în văzul tuturor)

Chiar dacă societatea ne impune diferențe masive în ceea ce privește comportamentul bărbaților față de cel al femeilor, iată că natura umană are un mod foarte comic de a scoate la suprafață anumite nevoi ale oamenilor, în general.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care bărbații iubesc să le facă și care ar putea fi consiferate prea „feminine”:

1. Să cumpere lumânări parfumate – cine spune că spațiul în care locuiește un bărbat trebuie să miroasă a benzină? Există mulți bărbați care pot aprecia importanța unei lumânări parfumate, iar asta nu îi afectează deloc masculinitatea, pentru că aceasta vine din alte acțiuni.

2. Să scrie într-un jurnal – chiar dacă este ceva mai puțin comun, există bărbați care vor să își mențină ordine în gânduri cu ajutorul cuvintelor. Ce e greșit în asta?

3. Să se spele cu gelurile de duș destinate femeilor – produsele destinate femeilor au mai multe mirosuri, spre deosebire de cele destinate bărbaților care miros, în cea mai mare parte, a mentă. De ce nu ar profita un bărbat de un gel de duș care să îi facă pielea să miroasă a citrice, nucă de cocos sau ginseng?

Citește și:   Cum să afli dacă ai gena din cauza căreia îți cade tot părul

4. Produse de îngrijire a feței, creme, măști de față, loțiuni – nu-i așa că apreciem un bărbat care se îngrijește? Cine spune că un bărbat adevărat este cel care e plin de puncte negre? Puțină atenție la detalii nu strică, mai ales că tenul acestora suferă foarte tae atunci când se rad des.

5. Iubirea față de animalele mici – hai să fim serioși! Cine poate rezista unui cățeluș mic? Cine poate rezista unei pisicuțe? Și, până la urmă, de ce să o facă? Poate stabili dragostea sa față de animale că acel bărbat este mai puțin bărbat? Nu cred!

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oefră un LIKE și un SHARE ca să îl vadă și prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus