Connect with us

5 semne frecvente care atestă că ai fost reîncarnat! Nu te speria de numărul 2!

Cotidian

5 semne frecvente care atestă că ai fost reîncarnat! Nu te speria de numărul 2!

5 semne frecvente care atestă că ai fost reîncarnat! Nu te speria de numărul 2!

VEZI VIDEO MAI JOS:

Putem observa principiile reîncarnării peste tot în viaţă: ciclul naturii, ziua şi noaptea, ciclul lunii şi al soarelui, Pământul, Luna şi sistemul solar. De asemenea, putem vedea principiile reîncarnării reflectate în jurul nostru în fiecare zi: o plantă creşte, moare şi îşi eliberează seminţele. Acestea intra în pământ, se prind şi apoi este din nou născută. Reîncarnarea, sau renaşterea energiei, sau a vieţii, apare în jurul nostru sub mai multe forme zilnic.

Poate că este unul dintre multele motive pentru care reîncarnarea poate să fie ceva intuitiv, ceva care rezonează cu natura, esenţa vieţii. Vedem, de asemenea, că totul din viaţa noastră urmează un model standard şi fundamental, acela al schimbării, creşterii, transformării şi al evoluţiei. Vedem că totul în viaţă este trece prin procese de maturizare în stadii diferite. Pentru mulţi dintre noi procesul de maturizare al sufletului prin procesul reîncarnării sună la fel de instinctiv şi de corect ca orice alt proces de maturizare.

Nu doar asta este posibil, dar unii dintre noi au experimentat situaţii minunate, amintiri şi senzaţii care arată veridicitatea acestor experienţii misterioase. Vom explora mai multe semne diferite care ar fi putut să atingă cealaltă parte al acestui articol. Iată care sunt câteva dintre cee mai frecvente semne cu care ne întâlnim în viaţa de zi cu zi care pot semnala faptul că am fost reincarnaţi:

1. Vise frecvente – visele reflectă mintea noastră subconştientă şi în timp ce visele repetitive au uneori semnficatii ale traumei, angoasei sau problemelor pe care creierul tău încearcă să le proceseze, acestea mai pot reflecta şi potenţialele vieţi trecute. Mulţi oameni susţin că experimentează un anumit tip de evenimente, văd anumite persoane sau merg în anumite locuri în visele lor care sunt foarte cunoscute, foarte familiare. Unii visează la castele din secolele trecute şi simt că îl cunosc foarte bine, dar nu l-au văzut în viaţa reală.

Citește și:   10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată la sală

2. Amintiri ciudate – există mulţi copii care au amintiri legate de un loc specific pe care îl pot descrie în detaliu. În timp ce acestea pot fi doar fantezii, neînţelegerea abilitaţilor noastre de a ne aminti pot ascunde multe dovezi care sugerează că, de fapt, ne amintim de viaţă sau vieţile noastre trecute.

3. Ai o intuiţie puternică – intuiţia este abilitatea de a balansa conştientul cu subconştientul şi de a accesa un nivel mai adânc al înţelepciunii noastre primare. Se spune că o dată ce devenim mai maturi din punct de vedere sufleteşte, cu atât suntem mai aproape de a ne întoarce la sursa de la care a pornit sufletul nostru şi din care ne preluăm un subconştient colectiv.

4. DÉJÀ VU – am experimentat până acum o grămadă de astfel de situaţii în viaţa noastră. Este un sentiment ciudat care îţi spune că ai mai fost acolo, sau că ai mai trecut printr-un loc într-un anumit moment al vieţii tale. Acestea vin de cele mai multe ori spontan şi sunt scoase la suprafaţă de anumite mirosuri, sunete, gusturi şi alte senzaţii. În timp ce unele persoane susţin că DÉJÀ VU este o disonanţă neurologică, alţii susţin că acesta reflecta posibilitatea altor dimensiuni, sau dovezi ale vieţilor anterioare.

5. Premoniţii – cunoscute şi ca vederea viitorului, premoniţiile sunt abilitatea de a obţine informaţii despre evenimentele din viitor, ceea ce este absolut minunat. Acestea pot fi experimentate prin viziuni, senzaţii fizice şi sentimente, dar şi prin vise. În timp ce unii o consideră ca un fel de cvasiștiință, pentru alţii, premoniţiile sunt o experienţă reală care poate să indice maturizarea energiei sufletului.

Citește și:   10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le aducă la PRIMA ÎNTÂLNIRE! Majoritatea îl uită pe al 7-lea!

6. Te simţi mai bătrân decât îţi reflectă vârsta – unii oamenii sunt mereu tineri la suflet chiar şi atunci când nu sunt la prima tinereţe. Atunci când te simţi mai bătrân sufleteşte decât timpul tău biologic, poate fi preluat ca o dovadă a unei vieţi anterioare. Spre exemplu, dacă te-ai reîncarnat de mai multe ori, atunci asta se va reflecta în viaţă şi în energia de acum, pentru că vei fi mai matur, dar dacă aceasta este prima ta viaţă, atunci vei fi cu siguranţă mai imatur şi mai jucăuş.

7. Fobii inexplicabile – aşadar, mulţi cred că anumite amintiri sau experienţe pot vorbi despre rezidurile pe care le-am păstrat din vieţile noastre anterioare. Dacă este adevărat, sau nu, este doar o percepţie, dar se pare că putem experimenta o formă de traumă din vieţile trecute, mai ales prin prizma fobiilor şi a angoaselor. Exemple pot include: frică în înec, frică de anumite animale, frică de anumite locuri, prima de anumite numere, culori, obiecte şi aşa mai departe.

8. Simţi că locul tău nu este pe Pământ – oamenii care simt asta o fac din cauza faptului că vor să se întoarcă la sursă, la viaţă în care s-au simţit cei mai fericiţi.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Dacă şi tu crezi în reîncarnare, atunci cu siguranţă că vei găsi acest articol interesant. În cazul în care ai experimentat şi tu aceste semne de mai sus, atunci probabil că ai mai avut şi alte vieţi până acum!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus