Connect with us

5 semne reale care demonstrează că VAMPIRII EXISTĂ! Nimeni nu trebuie să ignore numărul 3!

Cotidian

5 semne reale care demonstrează că VAMPIRII EXISTĂ! Nimeni nu trebuie să ignore numărul 3!

5 semne reale care demonstrează că VAMPIRII EXISTĂ! Nimeni nu trebuie să ignore numărul 3!

Vampirii au fost cunoscuţi sub multe nume de-a lungul istoriei. Creaturile acestea care se hrănesc cu sângele altora au speriat milioane de oameni şi i-au făcut să verifice cu atenţie dacă au ȋncuiat uşile şi ferestrele aşa cum trebuie.

Culturile diferite din lume au avut multe viziuni asupra acestor monştri, dar toată lumea ȋi numeşte vampiri. Totuşi, sunt multe lucruri care au fascinat oamenii ȋn toţi aceşti ani, şi i-au făcut să creadă că aceştia sunt reali.

Iată care sunt câteva dintre informatiile pe care le deţin oamenii ȋn legătură cu vampirii:

1. Identificare: vampirii nu sunt chiar morţi – ȋnainte de cele mai noi descoperiri, un cadavru putea să dea semne de “viaţă” după moarte. Mulţi oameni au ȋnţeles greşit faptul că sângele care ieşea din gură sau din nas pot fi semne ale creaturii care se hrăneşte ȋn acest mod. Adevărul? Gazele care survin ȋn urma descompunerii cauzează fluidele din corp să iasă prin orice orificiu dsponibil.

2. Dinţii: vampiri au doi canini mari cu care sug sângele oamenilor – dinţii crescuţi după moarte au fost văzuţi ca un semn că decedaţii s-ar ridica din mormânt pentru a se hrăni. Adevărul? Un semn al descompunerii este ȋndepărtarea dinţilor de gingie, ceea ce face ca dinţii să pară ca şi cum ar fi crescut. De asemenea este un simptom al celor care suferă de porfirie.

3. Unghii: vampirii au unghii lungi – strămoşii noştri au văzut creşterea unghiilor de după moarte ca pe un semn al unei creaturi care creşte gheare. Adevărul? Descompunerea cauzează ca pielea să se ȋndepărteze de unghii, ceea ce oferă iluzia unghiilor mai lungi.

Citește și:   Erori EPICE care s-au întâmplat unde nici nu te așteptai. La a 9-a am MURIT DE RÂS

4. Foamea: vampirii se hrănesc exclusiv cu sânge – oamenii se temeau ȋn general de pofta de un anumit fel de mâncare, dar, de fapt, atunci când ai o anumită poftă, organismul te atenţionează că ai o anumită deficienţă ȋn corp. Adevărul? Cei care suferă de porfirie pot avea poftă de lucruri ca sânge sau carne ȋn sânge, pentru că suferă de o deficienţă de fier.

5. Combustibil: vampirii ard dacă stau la soare – ȋn timp ce acest concept este speculat de sute de ani, unii oameni chiar sunt afectaţi de lumina soarelui, şi asta poate cauza iritaţii severe şi chiar arsuri. Adevărul? Sunt foarte mulţi oameni care suferă de anumite boli care nu le permit să iasă din casă atunci când lumina soarelui este foarte puternică.

6. Țepuşe: modul ȋn care poţi să ucizi un vampir – este un lucru destul de cunoscut că singura modalitate cu care poţi să ucizi cu adevărat un vampir este să ȋi ȋnfigi o ţepuşă ȋn inimă. Adevărul? Orice lucru pe care ȋl ȋnfigi ȋn inima cuiva este perfect pentru a-l omorȋ pe loc.

7. Cruci: vampirii sunt sensibili la crucifixe – ȋnainte de apariţia creştinismului, crucile nu erau deloc cunoscute, ceea ce a lăsat oamenii fără o metodă de a se apăra de vanpiri. Adevărul? După ce a apărut creştinismul, vampirii au fost asociaţi cu religia şi se pare că s-a scos ȋn evidenţă faptul că o cruce este un simbol al naturii divine, ceea ce poate apăra oamenii de monştri.

8. Schimbare de formă: vampirii ȋşi pot schimba oricând apariţia – ca şi vârcolacii, se pare că vampirii ȋşi pot schimba forma şi chiar specia, dacă vor. Ȋn anumite versiuni, Dracula putea să ȋşi schimbe apariţia ȋntr-un liliac. Adevărul? Nu s-a putut demonstra niciodată că poate cineva să ȋşi schimbe forma, orice ar face. Ştiinţific vorbind, nu poţi altera masa unui obiect, nici pentru a o face mai mare, nici pentru a o face mai mică, cel puţin nu fără a altera densitatea masei.

Citește și:   Cele mai creative lucruri în MINIATURĂ

9. Reflexie: vampirii nu se pot vedea ȋn oglindă – o oglindă nu ȋţi va arăta dacă un vampir va veni direct spre tine. Adevărul? Singura posibilitatea de a ascunde ceva de o oglindă este prin a afecta lumina din jurul lui, ceea ce ȋnseamnă că vampirii ar trebui să aibă nişte tehnici extrem de deosebite.

Aşadar: oare vampirii există cu adevărat? Toate aceste explicaţii sunt prezente şi conclusive, mulţi oameni vor crede ȋn continuare că există decedaţi care vin ȋnapoi din morţi pentru a bea din sângele oamenilor.

Deşi credinţa oamenilor este un factor puternic, faptele nu sunt mereu acceptate de mase, mai ales că este destul de greu să nu iei ȋn calcul toate dovezile care s-au strând de-a lungul anilor. Totuşi, pot aceste informaţii să demonstreze cu exactitate faptul că vampirii sunt printre noi şi că au reuşit să stea ascunşi pentru mii de ani?

Miturile şi legendele acestei lumi au făcut-o mereu mai interesantă, iar vampirii fac parte dintre ȋntrebările care poate nu ȋşi vor găsi niciodată un răspuns.

Pentru mai multe explicaţii, click aici:

Oamenii vor fi mereu fascinaţi de necunoscut, aşa că nu ne este de mirare că vampirii vor rămâne mereu ca un mister, mai ales că ȋn ultima vreme s-au scos pe piaţă foarte multe filme cu acest subiect.

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Cotidian

Sus