Connect with us

A luat un bebeluș și l-a băgat pentru prima dată în apă, ca să-i facă baie. Nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat! Multă lume a plâns

Cotidian

A luat un bebeluș și l-a băgat pentru prima dată în apă, ca să-i facă baie. Nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat! Multă lume a plâns

A luat un bebeluș și l-a băgat pentru prima dată în apă, ca să-i facă baie. Nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat! Multă lume a plâns

Clipul de mai jos a ajuns viral pe internet și a strâns până acum peste 23 milioane de vizualizări.

În imagini o asistentă foarte cunoscută în Franța, Sonia Rochel, ne explică și ne arată cât de importantă este prima baie pentru un bebeluș.

Se spune că nu părinţii îşi aleg copiii, ci copiii îşi aleg părinţii. Tu ştii câţi copii trebuie să ai?

Berbec
Eşti pregătit pentru foarte mulţi copii. Ca şi Berbec, poţi creşte o echipă de fotbal de unul singur. Bine, poate nu chiar o echipă, dar cel puţin 3, 4 copii. Eşti o persoană care are în instinct nevoia de copii.

Iubeşti sentimentul de a avea grijă de alţi oameni şi îţi place acest gen de responsabilitate

Taur
Doi. Acesta este numărul magic pentru tine. Preferabil, copiii tăi vor avea vârste apropiate, iar cel mai bun scenariu este să ai gemeni. Nu vei avea răbdarea şi temperamentuul pentru a creşte mai mulţi, deşi iubeşti copiii.

Gemeni
Cea mai bună variantă ar fi să ai gemeni. Ai o personalitate dublă şi oamenii ţi-au spus asta de multe ori. Ai abilitatea de a te descurca în orice situaţie, aşa că te vei descurca cu două personalităţi diferite.

Rac
Ca şi Taurul şi Gemenii, cel mai bine ar fi să ai doi copii. Tinzi să ai abordări diferite faţă de celelalte zodii. Taurii sunt serioşi, Gemenii sunt adaptabili, iar tu eşti foarte devotat. Ca şi Rac, eşti foarte implicat chiar dacă asta presupune să îţi sacrifici cariera.

Citește și:   Bebeluşii Avatar! Păpuşile care au şocat o lume întreagă!

Leu
Numărul magic pentru tine este între doi şi patru copii. Un singur copil nu este de ajuns pentru tine. Eşti un părinte pasionat şi te descurci cu mai multe situaţii de-odată, aşa că nu va fi nicio problemă să ai mai mulţi copii.

Fecioară
Un singur copil. Nu eşti exact cea mai stabilă emoţional zodie, iar asta te poate încurca. Nu vei vrea să te copleşeşti singur, aşa că cel mai bine ar fi să ai un singur copil.

Balanţa
Eşti pregătit pentru asta? Poţi avea până la şase copii! Ca şi Balanţă, eşti un pacifist înnăscut. Eşti bun în a propaga medii potrivite şi în a descurca orice conflict. Eşti pregătit să îi tratezi pe toţi la fel.

Scorpion
ca şi Scorpion eşti capabil să ai mai mult de şase copii! Îţi plac familiile mari şi ai multă afecţiune de dăruit. Te vei asigura că toţi copiii tăi vor fi iubiţi în mod egal.

Săgetător
Cel mai bun caz ar fi să nu ai copii deloc. Dacă simţi nevoia, cel mai bine ar fi să ai unul singur. Nu vei fi un părinte rău, cel mai probabil vei fi unul foarte bun, doar că ai atâtea lucruri pe care vrei să le realizezi învăţ prea mulţi copii îţi pot complica viaţa.

Citește și:   5 oameni care au fost pur și simplu îngropați de vii

Capricorn
Eşti foarte potrivit atunci când vine vorba despre a fi părinte. EŞti foarte organizat şi ai o abordare structurată şi metodică atunci când vine vorba despre copii. Tocmai de aceea, nu ar fi nicio problemă să ai trei copii!

Vărsător
Eşti foarte aventuros şi ai un spirit liber. Acţionezi mereu în ceea ce priveşte curiozitatea şi cel mai bine ar fi să ai un singur copil. Nu vrei să îţi compromiţi visele şi scopurile.

Peşti
Nu există îndoială că eşti o persoană emoţională, dar asta te va ajuta să devii un părinte minunat. Poţi avea şi cinci copii! Îţi plac familiile mari şi îţi găseşti zona de confort într-o familie mare.

Pentru că știe foarte multe lucruri legate despre acest aspect, femeia a hotărât să împărtășească tuturor secretele ei. Priviți cum este indicat să speli un copil pentru ca experiența să fie cât mai plăcută pentru micuț:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Cotidian

Sus