Connect with us

Această femeie și-a pus o cameră în sutien pentru a număra câți bărbați se holbează la decolteul ei

Cotidian

Această femeie și-a pus o cameră în sutien pentru a număra câți bărbați se holbează la decolteul ei

Această femeie și-a pus o cameră în sutien pentru a număra câți bărbați se holbează la decolteul ei

Echipa Nestlé a desfăşurat o campanie pentru cancerul la san, în care o femeie îşi ascunde o cameră în sutien pentru a prinde oamenii care se holbează la decolteul ei. Finalul filmuleţului are următorul mesaj:

„Sânii tăi sunt urmăriţi în fiecare zi. Aşadar, de ce să nu îi verifici chiar tu?”

În timp ce filmuleţul a avut succes, există câteva hibe în legătură cu el. În primul rând, femeia respectivă poartă un sutien într-o culoare ţipătoare.

Cine nu s-ar uita la asta? În timp ce nu ne îndoim că mulţi dintre aceşti oameni „o verifică”, majoritatea se uitau la alegerea proastă a hainelor, pentru că astfel de lucruri atrag atenţia noastră. Atunci când ceva este strălucitor, lucios sau într-o culoare ţipătoare, ne uităm.

În al doilea rând, nu este o lipsă de respect pentru persoanele care au suferit de cancer la sân şi o masectomie? Chiar dacă nu este o idee care să transmită asta, reclama este puţin ciudată. Iată care sunt paşii în care s-a desfăşurat totul:

Citește și:   Suspecte dinainte de faimă! 10 celebrități cu un trecut infam

1. O femeie şi-a ajustat un sutien special cu o cameră ascunsă în el pentru a vedea câţi ochi sunt aţintiţi asupra ei. Sutienul a fost făcut pe comandă pentru campania propusă de firma Nestle. Camera este ascunsă sub un tricou şi imortalizează fiecare persoană care îi priveşte sânii, în timp ce femeia se plimbă prin oraş.

2. Din secunda în care a ieşit pe stradă, bărbaţii au început să se holbeze fără niciun piş de ruşine, iar în timp ce plimbarea ei devine din ce în ce mai lungă, numărul acestora creşte.

3. Nici femeile nu au rezistat să privească la sutienul şi la decolteul frumos de sub puloverul femei. Chiar şi un copil a fost surprins prinvindu-i sânii, deşi poate acestuia îi era doar foame.

4. Concluzia este clară: 38 de persoane au fost surprinse holbându-se la sânii ei, în doar câteva ore. Oamenii sunt mamifere şi se bazează pe instinct, aşa că nu ne este de mirare că nu toţi trecătorii s-au purtat chiar creştineşte.

Citește și:   7 mistere pe care oamenii de ştiinţă nu le pot explica nici ȋn ziua de azi! Numărul 3 este magnific!

Ideea principală a acestui proiect este să atragă atenţia femeilor asupra faptului că trebuie neapărat să îşi facă un control, în special din moment ce oamenii din jur chiar se uită la sânii lor. Ele de ce nu ar face-o?

Pentru imaginile complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus