Connect with us

Acest om de 256 de ani a rupt tăcerea înainte să moară și a dezvăluit un secret incredibil!

Cotidian

Acest om de 256 de ani a rupt tăcerea înainte să moară și a dezvăluit un secret incredibil!

Acest om de 256 de ani a rupt tăcerea înainte să moară și a dezvăluit un secret incredibil!

Într-un mod absolut spectaculos, Li Ching Yuen a fost un om care a trăit pentru 256 de ani. Deşi pentru noi pare că este imposibil ca cineva să ajungă la vârsta asta, iată că Yuen a reuşit.

Conform unui articol din 1930 din ziarul New York Times, Li Ching Yuen a fost felicitat de guvernul imperial chinez atunci când a împlinit 150 de ani.

Mai mult, în 1877, alte documente au demonstrat că acesta a primit felicitări şi la aniversarea vârstei de 200 de ani.

Un alt articol, din 1928, susţine că bărbaţii în vârstă din cartierul lui Li Ching şi-l amintesc de pe vremea când erau copii, iar el era adult. Li Ching Yuen şi-a început cariera de medic naturist la vârsta de zece ani.

Acesta culegea ierburi în munţi şi a învăţat despre puterea longevităţii. Mai mult, în jur de 40 de ani, nutriţia sa a constat doar în fructe goji, ginseng sălbatic şi alte ierburi specifice.

La vârsta de 71 de ani, în 1749, acesta a devenit membru al armatei chinezei ca şi profesor de arte marţiale. Acesta era extrem de iubit în comunitatea să. În mod total surprinzător, acesta s-a căsătorit de 23 de ore şi a avut mai mult de 200 de copii!

A învăţat să scrie şi să citească la o vârstă foarte fragedă şi la doar zece ani vizitase deja Kansu, Shansi, Tibet, Annam, Siam şi Manchuria, pentru a aduna ierburi. Aceasta a fost ocupaţia sa principală timp de o sută de ani, apoi a început să le vândă.

Unul dintre învăţăceii lui Li au recunoscut că o dată ce a trecut de vârstă de 200 de lei, acesta s-a schimbat total. Li a susţinut că cel care l-a învăţat despre exerciţiile Qigong şi l-a sfătuit despre nutriţie pentru a trăi cât mai mult, a fost un bărbat în vârstă de 500 de ani.

Citește și:   Ce te face să nu te simți bine în pielea ta, în funcție de zodie - Una dintre zodii este plină de frustrări!

Pe patul de moarte, Li a spus că a făcut absolut tot ce şi-a dorit în lumea asta. Poate că aceste cuvinte reprezintă chiar răspunsul în privinţa longevităţii. Atunci când Li a fost întrebat care este secretul umei vieţi lungi, acesta a răspuns sincer.

Ceea ce a susţinut Li a fost că secretul longevităţii este o inimă tăcută, să stai că o ţestoasă, să mergi ca un porumbel şi să dormi ca un câine. Aceste cuvinte i-au fost adresate lui Wu Pei-fu, cel care voia să îi înveţe secretele.

Mai mult, Li voia să insiste pe ideea unei minţi plină de pace şi liniştită, în combinaţie cu tehnici de respiraţie propice. Deşi nutriţia sa a jucat un rol important în longevitatea sa, Li a atribuit viaţa sa lungă modului în care a gândit.

Deşi povestea să pare incredibilă, unii oameni au rămas sceptici ţinând cont de faptul că vârstă maximă medie este de 70 şi 85 de ani, iar gândul că cineva poate trăi 200 de ani este extrem de bănuitor.

Totuşi, este important să ştim că unii oameni nu experimentează niciun fel de stres, nu respiră aerul poluat al oraşelor mari şi includ exerciţiile fizice în fiecare zi. Aceste persone nu includ zahăr sau faină în dietele lor, consuăa doar produce organice.

Oamenii aceștia nu consumă grăsimi, antibiotice, alcool sau tutun. Pe lângă asta, dieta oamenilor din ţările dezvoltate este bazată doar pe produse de fast food şi afectează foarte tare sănătatea, ceea ce scade durata de viaţă.

Citește și:   10 dintre cei mai flegmatici angajați ai lumii! Comportamentul numărului 2 a lăsat autoritățile cu gura căscată!

Alţii petrec foarte mult timp în natură şi la soare, ceea ce înseamnă în principiu că sunt foarte enrgizati, dar nu toţi îşi permit să facă asta în afara unei vacanţe. Imaginează-ţi cum ar fi să îţi petreci tot timpul în acest fel.

Atunci când meditezi foarte mult, când practici tehnici de respiraţie specifice care au un efect absolut extraordinar, totul funcţionează spre a-ţi îmbunătăţi sănătatea mentală, fizică şi emoţională.

Dacă ţi-ai petrece timpul în natură, în munţi, ar fi ca şi cum toată viaţa ta ar fi o vacanţă, ceea ce unii oameni cărora le place mult agitaţia nu ar putea să facă.

Într-un final, dacă am face absolut tot ce ar trebui să facem, atunci viaţa noastră s-ar putea extinde foarte mult, pentru că, dacă ne tratăm corpul aşa cum trebuie, cine ştie cât putem trăi?

Din nefericire, nu toată lumea poate face asta. Mediul în care trăieşti contează foarte tare. Nimeni nu ar putea să aibă acest stil de viaţă dacă trăieşte într-un oraş mare şi poluat şi foarte puţini oameni ar fi de acord să se mute în mediul rural.

Este destul de greu să te depărtezi de confortul oraşului, unde totul este la îndemână şi să pleci într-o zonă care ţi-ar permite să mănânci sănătos, să respiri un aer curat şi să te descurci în viaţă cu puţini bani.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Se pare că oamenii potr trăi mulţi ani dacă respecta câteva dintre regulile pe care ni le-a spus Li. Dar cât este de posibil să respectăm aceste reguli în ziua de azi?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Cotidian

Sus