Connect with us

Angajații magazinelor dezvăluie cele mai mari secrete legate de vănzările din perioada Sărbătorilor! Numărul 2 chiar te va ajuta!

Cotidian

Angajații magazinelor dezvăluie cele mai mari secrete legate de vănzările din perioada Sărbătorilor! Numărul 2 chiar te va ajuta!

Angajații magazinelor dezvăluie cele mai mari secrete legate de vănzările din perioada Sărbătorilor! Numărul 2 chiar te va ajuta!

Cumpărăturile reprezintă o parte necesară în perioada sărbătorilor de iarnă. Chiar și oamenii care sunt dependenți de cumpărături găsesc această perioadă stresantă.

Iată care sunt câteva dintre cele mai murdare secrete pe care angajații marilor magazine ni le pot împărtăși despre asta:

1. Oamenii respectuoși primesc cele mai bune oferte – așa cum vechea zicală ne învață să tratăm oamenii așa cum ne dorim și noi să fim tratați, o putem aplica și asupra angajaților din magazine.

Deși nu îți pot face mereu reduceri, aceștia îți pot oferi informații prețioase legate de ofertele pe care nu le-ar împărtăși cum alți clienți.

Te va ajuta mereu dacă ești bine dispus și respectuos și dai dovadă de compasiune pentru perioada lor aglomerată.

2. Lucrează peste program fără niciun beneficiu – nu doar că lucrează foarte mult, într-un ritm cât mai alert, dar cei mai mulți angajați nu sunt plătiți pentru orele de muncă de peste program

Proprietarii de magazine angajează mai mult personal pentru a face față fluxului mare de clienți din perioada sărbătorilor tocmai pentru a evita să ofere beneficii vechilor angajați, în special cu jumătate de normă.

Te mai întrebi de ce nu vezi niciun angajat zâmbind? Probabil pentru că sunt foarte obosiți!

3. Mulți angajați lucrează și în ziua de Crăciun – nu-i așa că este îngrozitor să lucrezi în ziua de Crăciun?

Citește și:   Părul spune mai multe despre personalitatea ta decât te-ai gândit vreodată. Acestea sunt secretele pe care le dezvăluie

În timp ce toată lumea își petrecere timpul cu familia, în jurul unei mese pline de bunătăți culinare, aceștia lucrează și îi servesc pe cei care nu au altceva de făcut decât să cumpere lucruri pe ultima sută de metri.

4. Nu vor să te consoleze atunci când nu ai o zi bună – se pare că fiecare angajat are câte o poveste legată de un client care are o cădere nervoasă și emoțională.

Poate că nu este un secret, dar aceștia nu vor să devină și psihologul tău și nici nu au timp pentru asta.

Nu e vina lor că ai așteptat prea mult până să cumperi cadouri, sau că ai pierdut reducere pentru cadoul soacrei, așa că viața merge înainte și fiecare trebuie să își asume greșelile.

5. S-ar putea să înceapă să îi urască pe cei mici – în cazul în care aceștia lucrează la un magazin de jucării, există o mare șansă ca până la finalul sezonului să ajungă să îi urască pe cei mici.

Aceștia țipă, sunt râzgâiați și cer mereu cadouri scumpe și mari, așa că nu este prea plăcut să îți petreci toată ziua în astfel de circumstanțe.

Citește și:   10 oameni care susțin că au fost răpiți de extratereștri! Poveștile lor sunt cumplite!

6. Uneori se dau drept „managerul” magazinului – știi atunci când ceri să vorbești cu șeful pentru că nu ți-a convenit ceva? Angajații magazinelor nu vor să audă așa ceva, mai ales în această perioadă aglomerată.

Fie că este un coleg cu care se înțeleg bine sau un prieten care se preface că este managerul care îți ascultă povestea, ei bine, asta se întâmplă pentru că încearcă să își salveze locul de muncă.

Până la urmă câte zâmbete false poți afișa? De câte ori poți rezista clienților nehotărâți care nu cumpără nimic după ce ai petrecut o oră arătându-le produsele?

7. Aceștia știu că vor exista oferte mai bune după Crăciun decât de Vinerea Neagră – secretul este clar, dar numănui nu îi pasă.

Reducerile sunt mult mai mari după ziua de Crăciun, totuși oamenii se grăbesc să investească bani în acea perioadă. Se pare că, în America, unii oameni s-au rănit sau și-au pierdut viața în perioada de Black Friday.

Nu ar fi mai bine să mai așteptăm puțin?

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus