Connect with us

Confirmat de știință: Cei mai pasionali iubiți au această grupă de sânge!

Cotidian

Confirmat de știință: Cei mai pasionali iubiți au această grupă de sânge!

Confirmat de știință: Cei mai pasionali iubiți au această grupă de sânge!

Te-ai gândit vreodată că tipul tău de sânge poate avea un impact asupra modului în care te comporți? Poate că da, poate că nu.

Dar și mai fascinant este că oamenii de știință au putut dovedi că grupa de sânge pe care o ai poate influența mai mult decât personalitatea ta.

De fapt, definește pasiunea pe care o arăți în pat, și pe baza cercetărilor efectuate recent, există o grupă de sânge specială, care este mult mai bună în pat decât oricare alta!

Vrei să știi care este aceasta? Nu încă! Mai întâi să descoperim mai multe despre personalitatea fiecărei grupe de sânge, iar la final, ți-o vom prezenta pe cea mai pasională.

Grupa AB

Nu știm dacă se datorează faptului că grupa de sânge AB este combinația dintre A și B, dar acești oameni sunt maeștri ai multitasking-ului!

Sunt muncitori pricepuți și deși se ocupă de mai multe lucruri odată, le fac pe toate bine. Acești oameni sunt emoționali și plâng la fiecare film pe care îl urmăresc, chiar și cele cu o undă slabă de tristețe.

În funcție de situația în care se află, schimbările lor de reacție sunt destul de normale, dar acest lucru îi bagă în ceață pe oamenii din jur.

Acești oameni au o gamă largă de interese, astfel încât nu e greu să începi sau să continui o conversație cu ei. Te vei bucura de fiecare secundă de conversație cu ei.

Grupa A

Citește și:   14 ilustrații sugestive care compară viața din trecut cu cea din ziua de azi

Se spune că persoanele cu grupa de sânge A sunt bine organizate. Le place să facă planuri, dar nu trăiesc în funcție de ele. Această caracteristică îi ajută foarte mult la locurile de muncă.

Dar aceasta nu este singura calitate pe care o au. Disciplina lor, uneori, îi face să pară ca fiind prea pretențioși sau bâzâitori.

Ei au un simț puternic de a urma regulile și nu pot nega acest lucru. Unii ar putea chiar să creadă că acele consecințe negative la care se așteaptă să se întâmple vor avea loc imediat ce vor înceta să facă ceea ce ar trebui, ceea ce e corect.

Persoanele cu acest tip de sânge sunt destul de logice. Sunt sensibile și se simt neliniștite în legătură cu multe lucruri, dar aceasta nu este adevărata problemă.

Problema reală este că nu știu cum să-și exprime enervarea, astfel încât să nu fie înțeleși greșit.

Pentru partenerii lor, este întotdeauna mai bine să fii primul care începe să comunice în relație cu privire la orice, indiferent cât de mare sau mică este problema, deoarece oamenii cu tipul A de sânge își țin gândurile pentru ei.

Grupa B

Persoanele cu grupa de sânge B ies foarte mult și sunt sociabile. Este întotdeauna ușor să vorbești cu ei. Ei fac comunicarea mult mai ușoară și sunt mereu în preajmă.

Abia dacă se simt triste. Atunci când viața nu merge așa cum își doresc ei, nu se preocupă cu asta. O altă calitate deosebită a acestor oameni ar fi faptul că, indiferent ce și-au pus în cap să facă, o fac.

Citește și:   Cum să deosebești un IPOCRIT de un om SINCER!

Această trăsătură le aduce câștiguri la locul de muncă. Au abilități de lideri.

Grupa O

Acești oameni posedă o calitate de invidiat, una care ne place la toți. Sunt primii care te salută, indiferent dacă îi cunoști sau nu.

Cercul lor de prieteni este imens. Respectă gusturile și opiniile altora, iar dezbaterile cu ei te îmbogățesc la capitolul cunoștințe, ba chiar te pot ajuta să cunoști și un alt punct de vedere.

Nu există nici o îndoială că acești oameni sunt marcați cu „gena războinică”. Ei sunt cei mai buni aliați atunci când este vorba de a lucra ca o echipă, deoarece nu le place să lase un proces la jumătatea drumului.

Momentul adevărului

Cercetătorii au identificat bărbații care sunt cei mai buni amanți în funcție de grupa de sânge și se pare că cei mai rezistenți dintre toți sunt bărbații cu grupa de sânge 0.

Pe locul doi, s-au clasat bărbații cu grupa de sânge A sau B. Persoanele cu grupa de sânge AB au cea mai slabă rezistență, chiar dacă acest tip de sânge este întâlnit de 5 ori mai des.


Click pe video pentru mai multe detalii!

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar da un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Cotidian

Sus