Connect with us

Criminala de la metrou a fost reținută. Primele imagini cu femeia care a împins o tânără pe șine

Cotidian

Criminala de la metrou a fost reținută. Primele imagini cu femeia care a împins o tânără pe șine

Criminala de la metrou a fost reținută. Primele imagini cu femeia care a împins o tânără pe șine

Criminala de la metrou a fost reținută, la câteva ore după comiterea crimei din stația Dristor 1. Suspecta a fost prinsă de polițiști și audiată pentru stabilirea circumstanțelor în care au avut loc faptele de marți seară.

Principala suspectă în cazul crimei de la metrou se numește Magdalena Șerban, are 36 de ani și a fost depistată, la câteva ore de la comiterea faptei, de polițiștii Brigăzii de Poliție Transport Public București, în zona magazinului Unirea, fiind dusă la audieri și ulterior reținută.

Marți seară, femeia de 36 de ani a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1. Se pare că aceeași femeie a mai încercat să împingă o altă femeie în fața unui tren de metrou în stația Costin Georgian, în cursul serii de marți.

Motivele care au împins-o pe criminala de la metrou să comită oribila faptă de marți seară sunt în continuare învăluite în mister. După mai multe ore de audieri, femeia a fost reținută de polițiști, miercuri dimineață.

Citește și:   ASTA se întâmplă cu corpul tău la 10 ore de la aplicarea lacului de unghii!

La audieri, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă și nu a putut furniza anchetatorilor informații care să lămurească ce a motivat-o să comită crima. O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice.

Criminala, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a împins-o pe tânăra de 25 de ani în momentul în care trenul a intrat în stație, într-o ușă, iar victima a căzut.

Polițiștii au intrat în alertă imediat, iar până la prinderea femeii, la fiecare gură de metrou au fost distribuite fotografiile cu suspecta. Polițiștii au luat de asemenea toate măsurile de precauție, pentru siguranța călătorilor.

Criminala de la metrou a fost prinsă, în noaptea de marți spre miercuri. Anunțul a fost făcut de Poliția Română: „Felicităm echipa Brigăzii de Poliție Transport Public București, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, depistând principala suspectă în cazul omorului de la stația de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, EroiiZilei”.

Citește și:   10 legi bizare care chiar sunt puse în aplicare în viața de zi cu zi. Numărul trei este penibil

Pentru imaginile complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus