Connect with us

Cum ar arăta prințesele Disney fără machiaj! Numărul 7 îți va topi inima!

Cotidian

Cum ar arăta prințesele Disney fără machiaj! Numărul 7 îți va topi inima!

Cum ar arăta prințesele Disney fără machiaj! Numărul 7 îți va topi inima!

Lumea Disney pe care o cunoşteam în trecut nu va mai fi niciodată la fel. Desenele Disney, cele mai urmărite desene ale lumii, au ajuns atât de celebre tocmai pentru că au avut o imagine pură şi perfectă pentru copiii de pretutindeni.

În timp ce personajele feminine se schimbă tot mai mult de la un an la altul, în funcţie de ceea ce se întâmplă în societatea reală, angajaţii Disney trebuie să menţină o imagine cât mai pură şi mai curată pentru cei mici care privesc, de cele mai multe ori, personajele ca nişte exemple de viaţă.

Desigur, nimeni nu este perfect, iar această idee nu trebuie inoculată în mintea copiilor, pentru că aceştia vor ajunge să fie dezamăgiţi atunci când vor realiza asta. Chiar dacă fiecare părinte doreşte să îşi protejeze cât mai mult copilul, iată că, se pare, nu este o idee minunată să îi creştem într-un glob de cristal.

Citește și:   Cele mai detestate cântece din întreaga lume care au avut totuși succes. Chiar și tu știi să le fredonezi!

Specialiştii au încurajat părinţii să fie cât se poate de sinceri cu copii lor, dar într-un mod calm şi diplomat. Aceştia susţin că părinţii nu trebuie să îi trateze ca şi cum nu au nimic de spus în ceea ce priveşte bunăstarea familiei şi că trebuie să participe activ, de la o anumită vârstă, şi în domeniile pe care le pot înţelege.

Acest concept poate fi legat de anumite probleme ale familiei, sau de organizarea casei, de care aceştia nu trebuie să fie scutiţi, indiferent de genul copilului. Cu cât învaţa mai repede să se responsabilizeze, cu atât de vor descurca mai bine în viaţă.

Fiecare părinte are dreptul să îşi crească propriul copil aşa cum consideră, dar nu ne este de mirare că vedem oameni în toată firea în jurul nostru, care nu au tăiat cordonul ombilical, şi cel mai probabil nu îl vor tăia niciodată.

În ceea ce priveşte desenele animate, trebuie să recunoaştem că ne-au influenţat toată copilăria, chiar dacă nu realizăm asta în amănunt. Cele mai multe dintre fete au visat ani întregi la prinţul perfect, pe cal alb, care apărea fix la momentul potrivit, iar băieţii au sperat că sunt acel prinţ care are parte în fiecare zi de aventură.

Citește și:   Unelte de bucătărie bizare de care toată lumea are absolută nevoie!

Iată cum ar arăta prințesele Disney dacă nu ar purta machiaj:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus