Connect with us

Cum arată acum cei mai frumoși copii ai lumii și cât de mult s-au schimbat

Cotidian

Cum arată acum cei mai frumoși copii ai lumii și cât de mult s-au schimbat

Cum arată acum cei mai frumoși copii ai lumii și cât de mult s-au schimbat

Oamenilor li se ȋntâmplă des să dea pe vreuna dintre platformele online, fie că pe Facebook sau Instagram, de o poză cu un copil a cărui frumuseţe este total ieşită din comun.

Ne uităm cu atenţie, ne mirăm şi ne dorim ca şi copiii noştri să fie cel puţin la fel de frumoşi. Ȋntr-o societate bazată pe aparenţe, frumuseţea este una dintre caracteristicile care poate să salveze careiera unui om.

Atunci când cunoaştem o persoană nouă, trebuie să fim reali şi să recunoaştem că suntem atenţi la trăsăturile fizice. Ȋnainte de orice calitate psihică care ar putea apărea pe parcurs, oamenii tind să judece o persoană după fizic, tocmai pentru că este mult mai la ȋndemână.

Această tendinţă este una care devalorifică foarte mult calităţile umane care chiar contează cu adevărat. Cine mai e interesat dacă o persoană este inteligentă, amuzantă sau cu o inimă de aur? Cât ȋţi ia până descoperi cu exactitate dacă omul de lângă tine este unul bun?

Ȋn urma acestor situaţii, oamenii sunt extrem de dezamăgiţi să realizeze că oamenii cei mai frumoşi nu sunt mereu şi cei mai buni. Da, nu ar trebui să vină ca o surpriză, toată lumea ştie ce poate face aroganţa şi ȋncrederea ȋn sine dusă la extrem, dintr-un om.

Asta nu trebuie să fie ca o trăsătură generală pentru toţi oamenii superbi. Unii dintre ei chiar au un sistem de valori foarte bine ȋnrădăcinat, pe care l-au ȋnvăţat de la părinţi, ceea ce ne aduce exact la subiectul discuţiei.

Unii dintre aceşti copii pe care urmează să-i vedeţi au fost numiţi cei mai frumoşi copii din lume, de la vârste foarte fragede, ceea ce a reprezentat, din start, o rampă de lansare. Părinţii acestora au observat aceste calităţi fizice şi au profitat din plin de ele, expunându-i unei lumi ȋntregi.

Citește și:   17 lucruri pe care femeile le fac și care pun la încercare răbdarea bărbaților

Mulţi dintre ei nici nu ȋnţelegeau la vremea respectivă ce ȋnseamnă să ai o carieră de model şi poate credeau că totul o să fie o mare distracţie ȋn care un nene sau o tanti simpatică le va face poze din când ȋn când.

Dacă am ȋnvăţat ceva de la toate emisiunile cu modele care s-au tot perindat pe toate canelele de televiziune, este că munca de model nu este atât de uşoară pe cât ne-am imaginat.

Da, este mult mai uşoară ca altele, dar atunci când stai la şedinţele foto câte 10, 12 ore pe zi, ȋn cine ştie ce condiţii, nu ȋţi este chiar simplu, mai ales dacă eşti copil. Ȋntrebarea de pe buzele tuturor este dacă aceştia sunt supuşi unor rele tratamente din partea părinţilor, şi obligaţi să muncească, pentru a creşte veniturile ȋntregii familii!

Mulţi dintre ei chiar au câştigat sume de bani incredibile, care ştim că nu pot fi cheltuie după bunul lor plac, pentru că sunt ȋncă minori. Nu vrem să ne gândim că părinţii profită de banii copiilor lor, dar, din păcate, astfel de situaţii se mai ȋntâmplă, dovada fiind numeroasele cazuri de emancipare despre care am tot auzit.

Una dintre feţele pe care le-am tot văzut pe internet aparţine lui Thylane Lena-Rose Blondeau. Aceasta este fiica fotbalistului francez Patrick Blondeau şi a unei prezentatoare TV, Veronika Loubry şi a ȋnceput să cocheteze cu viaţa de model ȋncă de la 5 ani.

Citește și:   Asta este ceea ce te scoate din minți cel mai tare în funcție de zodie

Thylane a apărut ȋn revista Teen Vogue şi a fost cel mai tânăr model care a pozat vreodată ȋn acea revistă, având doar 10 ani.

Copila a fost comparată cu Brigitte Bardot, fiind extrem de apreciată de oamenii din lumea modei, care au continuat s-o numească una dintre cele mai frumoase fete din lume. Thylane a apărut şi ȋn revista Elle la doar 15 ani.

Şedinţa foto din revista Vogue, una dintre cele mai cunoscute reviste din lume, a atras numeroase controverse care au stârnit interesul tuturor. Fata a pozat ȋntr-o rochie aurie şi mulată, ȋnconjurată de iepuraşi. Până acum poate că nu pare nimic ciudat, dar copila purta şi sandale aurii cu toc cui foarte ȋnalt.

Oamenii s-au temut că aceasta dă un exemplu negativ copiilor de vârsta ei, care vor ȋncepe să vrea să se afişeze ȋn acelaşi fel, ceea ce nu este deloc normal. Lumea ȋn care trăim se confruntă şi aşa cu o maturizare prematură a copiilor, care vor să ajungă adulţi cât mai repede şi uită să se bucure de copilărie.

Şedinţa foto i-a adus acesteia multă faimă. Thylane are peste 900.000 de fani pe contul ei de Instagram, un contract cu o agenţie renumită de modele, a lucrat cu filme celebre ca L’Oreal şi este invitată la toate evenimentele care ţin de modă.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus