Connect with us

Idei total îndrăznețe care chiar au făcut o schimbare în lume!

Cotidian

Idei total îndrăznețe care chiar au făcut o schimbare în lume!

Idei total îndrăznețe care chiar au făcut o schimbare în lume!

Uneori, cele mai geniale idei survin din locuri neașteptate. Lucrurile pe care le folosim în viața de zi cu zi nu au fost privite bine de la început, dar au reușit să ne schimbe stilul de viață.

Inovațiile continuă și în prezent, există o grămadă de idei ciudate care ajung să funcționeze perfect. Iată care sunt câteva dintre acestea:

1. Draperiile cu găuri – dacă vezi o draperie cu multe găuri mici în ea, nu înseamnă că este mâncată de molii. Acele găuri sunt făcute strategic, pentru a rezulta o formă cunoscută care reiese atunci când lumina bate peste ele.

2. Adăposturi portabile – chiar dacă folosim destul de des mobilă și obiecte portabile, cel mai probabil că nu ne dorim o casă întreagă făcute de Ikea.

Totuși, compania suedeză a câștigat premii pentru inventarea acestor adăposturi care se împachetează frumos și fac experiența dură a unei tabere de refugiați puțin mai suportabilă.

4. O bancă nouă care nu se udă niciodată – nu există nimic mai enervant decât atunci când te așezi pe o bancă și te uzi. Acestea funcționează pe baza dispensoarelor de hârtie și includ o manetă pe lateral. Dacă tragi de manetă, partea udă se derulează dedesubt, iar partea uscată, deasupra.

Citește și:   10 oameni care și-au dorit să ajungă la închisoare cu orice preț!

5. Grădini pe acoperiș, în Coreea de Sud – proiecte de acest gen au început cu New York’s High Line și s-au împrăștiat în toată lumea. Astfel de grădini au menirea de a readuce natura în orașele aglomerate și pline de străzi și parcări.

6. O masă de cafea cu frigider incorporat – de ce să nu folosim acel spațiu mort care este sub mesele de cafea? Acest frigider în miniatură îți permite să ai toate băuturile preferate le îndemână, fără să mai faci o excursie până în bucătărie!

7. Oglinda de la baie care nu se aburește – dacă îți plac dușurile fierbinți, atunci ești conștient că oglinda de la baie se aburește. Iată că se poate și altfel! Există posibilitateade a avea o oglindă care râmăne neaburită, dacă acea secțiune de oglindă este încălzită!

8. Hibrid de barcă / cort – un cort care se poate transforma în barcă sună stupid până când decizi că trebuie să deții așa ceva. Acest cort conține spațiu funcțional și, ca un bonus, acoperișul se tranformă într-o barcă!

Citește și:   Cerșetorul care doarme pe stradă a oferit o zi întreagă bani oamenilor bogați care treceau pe lângă el, dar ce a pățit e dureros

9. Avocado cu etichetă care te ajută să îți dai seama dacă este copt – oamenii care iubesc să consume avocado sunt conștienți de faptul că este destul de greu să îl găsești pe cel potrivit. Tocmai de aceea, o etichetă cu instrucțiuni este perfectă.

10. Cel mai bun Uber – un șofer de Uber a decis să le ofere clienților lui o călătorie mult mai comodă, așa că a instalat locul din spate ca un spațiu pentru jocuri.

11. Semnele rutiere informative – cele mai multe orașe angajează companii private pentru a repara infrastructura. Atunci când semnele sunt puse, proiectele întârzie mereu. În Rhode Island, plătitorii de taxe primesc toate informațiile legate de orașul lor și proiectele acestuia.

12. Acoperișul avionului care simulează cerul pe timp de noapte – acest avion proiectează o imagine plăcută a cerului pe timp de noapte pe acoperiș, acordând oamenilor o pată de culoare într-un spațiu, de altfel, monoton.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Cotidian

Sus