Connect with us

O familie din SUA crește 14 urși în curtea din spatele casei. De ce iubesc aceștia urșii mai mult decât oamenii!

Cotidian

O familie din SUA crește 14 urși în curtea din spatele casei. De ce iubesc aceștia urșii mai mult decât oamenii!

O familie din SUA crește 14 urși în curtea din spatele casei. De ce iubesc aceștia urșii mai mult decât oamenii!

Poate te gândeşti că niciun om întreg la cap nu ar accepta să trăiască în preajma a 14 urşi Grizzly, dar te poţi înşela. Mai multe generaţii din familia Welde au întreţinut, timp de 90 de ani, urşi, în curtea din spate a casei.

Timp de decenii întregi, Monica Welde şi fiul ei, Johnny IV, au tratat urşii ca parte din familie. Sunt responsabili cu hrănirea lor, cu plimbările acestora şi cu îngrijirea generală, asemenea unui animal de companie normal.

Monica susţine că urşii ei sunt parte din familia ei. Susţine că ştie că sunt animale sălbatice şi că nu ar trebui ţinute departe de sălbăticie. Totuşi, în cazul ei, urşii sunt domesticiţi şi au fost îngrijiţi de oameni de generaţii – nu ar şti cum să se hrănească singuri dacă ar fi eliberaţi.

Ferma acestora nu este doar casa familiei, dar şi o organizaţie care ajuta orice urs aflat în pericol. Monica susţine că familia sa are licenţa care îi permită să îngrijească urşii care au nevoie de case. Familia este antrenată foarte bine şi ştie cum să aibă grijă de aceste animale. Mai mult, mediul în care trăiesc animalele este propice pentru aceştia.

Citește și:   10 milionari care au pierdut totul într-o clipită şi au ajuns săraci lipiţi! Numărul 6 este de pomină!

Au un iaz, au o piscină, iarbă, copaci. Familia ştie că urşii au nevoie de spaţiu şi că nu trebuie închişi într-o cuşcă.

Monica a spus că a lucrat cu urşii timp de 37 de ani şi că încă are toate degetele. Totuşi, cei doi ştiu că animalele care cântăresc 500 de kilogreame trebuie tratate ca atare. Monica este de părere că aceştia sunt mai în siguranţă alături de ea, faţă de sălbăticie.

Statisticile susţin că şase din opt specii de urşi sunt în pericol, iar aceste date o ajută mult pe Monica şi pe fiul ei. Pentru imaginile complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus