Connect with us

Oamenii își decorează sprâncenele ca un pom de Crăciun, iar trend-ul a luat lumea cu asalt! Totuși, numărul 3 a mers prea departe!

Cotidian

Oamenii își decorează sprâncenele ca un pom de Crăciun, iar trend-ul a luat lumea cu asalt! Totuși, numărul 3 a mers prea departe!

Oamenii își decorează sprâncenele ca un pom de Crăciun, iar trend-ul a luat lumea cu asalt! Totuși, numărul 3 a mers prea departe!

O, sprânceană frumoasă, o sprânceană frumoasă! Vlogger-ul Taylor R a împărtăşit fotografii cu sprânceană sa de Crăciun pe Instagram. Pentru a ajunge la acest look, aceasta şi-a periat sprâncenele în sus şi în jos pentru a arăta ca şi crengile unui pom de Crăciun.

Apoi, a adăugat pietricele colorate pentru a arăta ca globurile de Crăciun şi o stea de aur la finalul fiecărei sprâncene. Aceasta susţine:

„Cred că dacă experimentezi, dacă încerci lucruri noi şi devii creativ, viaţa este mai distractivă şi mai plăcută”.

Ideea sa foarte creativă a prins foarte bine, iar oamenii au împărtăşit propria lor versiune în mediul online. Acest an a fost destul de puternic din punctul de vedere al trend-urilor noi, iar sprâncenele nu au făcut nicio excepţie.

De la sprâncene legate cu fire, la cele foarte stufose, oamenii au găsit moduri foarte creative şi bizare de a pune în evidenţă trend-urile de frumuseţe. Deşi anul este aproape de final, încă nu am scăpat.

Citește și:   10 lucruri interzise și neașteptate pe care le cumpără oamenii pe piața neagră!

Aceasta a împărtăşit forografia noilor sale sprâncene pe contul de Instagram, unde 32.000 de urmăritori aşteptau ceve nou cu sufletul la gură. Aceasta susţine că tot procesul a durat câteva ore şi foarte multe încercări şi eşecuri.

În descrierea filmuleţului, a scris: „De ce să ne oprim la pulovere? Haideţi să împărţim spiritul Crăciunului şi prin sprâncene!”

„Probabil că acum aş putea ajunge la această variantă în 10 minute pentru că mi-am dat seama ce produse şi ce tehnici funcţionează cel mai bine. M-am inspirat din toate trendurile care au apărut în acest an, dar iubesc Crăciunul mult de tot! Aşa că aceasta combinaţie este ca un vis devenit realitate!”

Pasiunea lui Taylor a dat roade pe Instagram – postarea sa orginala a primit peste 42.000 de aprecieri, iar tutorialul de pe Youtube are peste 113.000 de vizualizări, iar numărul creşte în continuare!

Încă de atunci, oamenii au ajuns să creeze propria versiune de sprâncene pom de Crăciun. Unii dintre aceştia susţin: „A trebuie să mă alătur şi eu acestui trend. Un look festiv inspirat de o persoană care mă capturează din ce în ce mai mult cu fiecare postare.”

Citește și:   12 lucruri pe care bărbaţii le observă şi tu nu ȋţi dai seama!

Taylor a fost şocată de rezultatele pozitive ale acestui trend şi a spus:

„Prieteneii mei virtuali sunt absolut minunaţi, pozitivi, şi un grup foarte unit. Iubesc atunci când observ că oamenii din jurul meu sunt creactivi şi că se distrează cu limitele pe care le impune societatea. Fiecare reuşeşte pe cont propriu, folosindu-se de propria imaginaţie, iar asta mă face foarte fericită!”

Pentru seria imaginilor, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus