Connect with us

S-au trezit bogați peste noapte! Top 10 oameni săraci și fără adăpost care au câștigat lozul cel mare la loterie

Cotidian

S-au trezit bogați peste noapte! Top 10 oameni săraci și fără adăpost care au câștigat lozul cel mare la loterie

S-au trezit bogați peste noapte! Top 10 oameni săraci și fără adăpost care au câștigat lozul cel mare la loterie

Oricine poate câștiga la loterie, însă de obicei, cei care participă la astfel de jocuri de noroc sunt oamenii dacă nu deja înstăriți, atunci cel puțin cei care au un trai decent.

Aspirația către un stil de viață mai bun este ceva specific ființelor umane, prin urmare, oricine are din când în când visul și dorința de a câștiga bani mulți dintr-o dată, bazându-se pe simplul noroc.

Dar cât de probabil este ca oamenii fără adăpost să câștige dintr-o dată sume enorme de bani de pe urma loteriei? Imaginează-ți că ești un om de pe stradă, fără adăpost și trăiești într-o situație de-a dreptul mizerabilă – pe străzi.

Și într-o bună zi, cineva decide să te binecuvânteze cu o victorie la loterie. Aceasta este povestea oamenilor pe care urmează să-i descoperiți în video-ul de mai jos.

Există câteva cazuri unice în lume de oameni fără adăpost care au decis să-și încerce norocul și să joace la loterie. Și culmea culmilor, chiar au câștigat!

Iată un top al celor mai săraci oameni din lume care s-au trezit peste noapte bogați!

1. Michael Engfors, 61 de ani

Michael Engfors, din Aspen, Colorado, a rămas fără adăpost timp de 6 ani, după ce și-a pierdut afacerea și a trecut printr-un divorț, dar nu a lăsat niciodată ghinionul să-i înfrângă spiritul.

2. Emily Reyes

Infamul lor Route 66 nu sună exact a cel mai norocos loc pentru a avea parte de surpriza vieții tale, dar exact asta s-a întâmplat cu următoarea persoană de pe lista noastră.

3. Grant Freeman

În cel mai adevărat sens al cuvântului, Grant Freeman nu ar fi trebuit să câștige niciodată la loterie, mai ales având în vedere faptul că nu există o loterie în Nevada. Descoperă-i povestea surprinzătoare în videoclipul de mai jos.

4. Victor Herrara

Nu există nici o îndoială că în timp ce Miami, Florida, este considerat un loc minunat, acesta are și unele dintre cele mai brutale veri umede. Cu toate acestea, norocul a fost de partea lui Victori Herrara.

5. Eric de la MagicofRahat

Următoarea persoană de pe lista noastră nici măcar nu a câștigat oficial la loterie, dar un bărbat pe nume Eric a câștigat un premiu pe Internet, după ce a fost prezentat pe canalul de YouTube MagicofRahat.

În acest vieo, Rahat i-a dat lui Eric un bilet la loterie și i-a înmânat grefierului 1000 de dolari, astfel încât Eric să poată experimenta sentimentul de a câștiga la loterie. Un gest cu adevărat impresionant!

6. Steve Borik

Imaginează-ți cum ar fi să câștigi suma visurilor tale. Cumperi un bilet, pentru că de ce nu?! E distractiv să joci la loterie, cu toate că nu te aștepți la prea multe. Și când colo, ai parte de supriza vieții tale…

7. Laszlo Andraschek

Citește și:   5 ȊNTREBĂRI la care oamenii de ştiinţă ȋncă nu au găsit RĂSPUNS!

El cu siguranță a câștigat o sumă impresionantă de bani, dar întrebarea adevărată este ce va face cu toți banii după ce va intra în posesia lor.

8. Crystal Nelson

Crystal trăia într-un camion înghesuit cu un prieten, de vreo 5 luni deja, livrând ziare pentru The Daily Journal din Illinois, când a aflat că a câștigat 50.000 de dolari la un bilet Powerball în iulie 2017.

9. Dennis Mahuran

Dennis Mahuran a rămas fără adăpost din 1978, pentru aproximativ 25 de ani, când a câștigat 50.000 de dolari la loteria din Michigan, în 2013. Ai fi crezut că a folosit acești bani pentru a-și cumpăra un televizor cu ecran plat sau un camion nou strălucitor? Sau poate o casă? Dar nu. Dennis și-a cumpărat un cort.

10. Emily Leach

Emily Leach a scăpat de mizerie în ianuarie 2011, când a câștigat un milion de dolari la loteria din Mountain View, California.

A folosit banii necesari pentru a plăti o datorie medicală substanțială, pentru a cumpăra alte bilete și pentru a promova acte aleatoare de bunătate.


Click pe video și Distribuie!

Descoperă povestea acestor oameni mai pe larg, urmărind video-ul de mai jos! Voi ce ați fi făcut cu banii dacă ați fi fost în situația lor?

Au dat din râs în plâns! Oameni GHINIONIȘTI care au pierdut DUREROS la capitolul MÂNCARE!


De fiecare dată când iei un aliment și-l pui în coșul de cumpărături, e ca la loterie – nu știi niciodată ce vei găsi în ambalaj, până când nu ajungi acasă și-l desfaci.

De câte ori ți s-a întâmplat să cumperi un aliment și să descoperi abia când ai ajuns acasă că ai fost tras pe sfoară? Ceea ce ai găsit când l-ai desfăcut din ambalaj nu se potrivea deloc cu așteptările tale.

Cu siguranță cu toții am trecut cel puțin o dată prin asta – am cumpărat un aliment și am descoperit orice altceva decât alimentul normal în ambalaj.

Imaginează-ți cum ar fi să cumperi un pepene verde mare și în timp ce mergi cu el pe drum spre casă, aproape îți plouă în gură când te gândești la cât de zemos, copt și dulce trebuie să fie interiorul.

Dar în secunda în care tai pepenele, observi că totul din interior este doar coajă, iar în mijloc, mic cât o nucă, se află miezul de pepene roșu. Ghinion sau blestem? Nici noi nu am putea-o spune.

Cert este că selectarea alimentelor este o loterie curată – norocul este doar a celui care-l nimerește. În plus, loteria alimentară este cel mai apropiat lucru pe care l-ai putea câștiga, comparativ cu o loterie reală.

Cu toate acestea, există oameni suficient de ghinioniști care să dea greș și la acest capitol. Mai exact, ceea ce cumpără nu se pupă cu ceea ce se așteaptă ei să găsească atunci când îl va tăia, deschide, desface, și așa mai departe.

Citește și:   A ieșit la o plimbare pe plajă, iar câinele ei a văzut ceva ciudat în nisip. De-abia mai târziu și-a dat seama cât era de periculos...

Persoanele nefericite din videoclipul de mai jos știu ce înseamnă să pierzi dureros la capitolul loterie alimentară – au avut parte de cele mai proaste sau incomplete alimente pe care le-ar fi putut alege vreodată.

Care este cel mai dezgustător morcov pe care l-ai văzut vreodată? Pun pariu că nici măcar nu s-a apropiat de morcovul pe care persoana din video-ul de mai jos a avut ghinionul să-l nimerească!

Oare va obține mai multă energie dacă va mânca tulpina de morcov în locul morcovului? Nu știm, dar nici nu ne dorim să aflăm. Sau să ni se întâmple nouă.

Dar cum ar fi să cumperi broccoli, și de fapt să nimerești în loc conopidă? Probabil unul dintre cele mai mari ghinioane alimentare de care ai putea avea parte, care te va face să detești magazinul cu pricina.

Cheetos este un alt deliciu pentru mulți oameni, dar cum ar fi să deschizi punga și să găsești o cărămidă imensă de brânză, în loc de chipsuri reale? Nu prea plăcut, punem pariu.

Ce spui de combinația dintre ciocolată și afine? Nu e ceva ce ți-ai dori să încerci prea curând? Dar dacă ai cumpăra o ciocolată cu alune, să spunem, iar în interiorul acesteia ai găsi de fapt afine? Ghinion!

Ce e mai rău decât o brioșă de afine cu o singură afină în ea? O brioșă albastră fără afine! Cum să fabrici așa ceva și să nu vezi imensa greșeală produsă?!

Să trecem acum la fasole. De obicei, le cumperi la conservă, căci ți se par mai ușor de preparat. Ei bine, care ar fi reacția ta dacă ai deschide o conservă de fasole pentru a găsi în interior doar… apă? Probabil te-ai gândit că cineva a uitat, „din greșeală”, să adauge fasolea.

Mai există oameni care adoră M & Ms, dar care nu au avut parte de aceste bomboane delicioase și super colorate. A cumpărat o pungă de M&Ms doar ca să găsească numai bomboane galbene în ea! Probabil cineva a decis să se distreze la locul de muncă.

Mai multe despre gafele oamenilor care au făcut cumpărături alimentare puteți urmări în video-ul de mai jos! Atenție, trebuie să vă avertizăm că fie veți râde pe burtă, fie vă veți înfuria când veți vedea ghinionul de care au avut parte acești oameni.

Aproape că te face să crezi că vânzătorii și productării și-au bătut joc de consumatori în clipa în care au scos la vânzare aceste alimente!

Click pe video! Distribuie dacă ți-a plăcut!

Vouă vi s-a întâmplat vreodată să treceți prin asemenea ghinioane cu alimentele cumpărate?

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Cotidian

Sus