Connect with us

Top 10 cei mai răsfațați copii din lume! Nu există unul mai râzgâiat ca ocupantul locului întâi!

Cotidian

Top 10 cei mai răsfațați copii din lume! Nu există unul mai râzgâiat ca ocupantul locului întâi!

Top 10 cei mai răsfațați copii din lume! Nu există unul mai râzgâiat ca ocupantul locului întâi!

Fiecare părinte îşi doreşte tot ceea ce este mai bun pentru copiii lor, sau cel puţin aşa ar trebui să funcţioneze lume. Singura problemă intervine atunci când unii părinţi nu mai ştiu să facă diferenţa dintre a răsplăti un copil şi a-l răsfăţa.

Nimeni nu are dreptul să spună oamenilor din jurul lor cum să îşi cheltuie banii sau cum să îşi crească proprii copii, dar iată că există şi excepţii.

Atunci când un copil răsfăţat ajunge atât de răsfăţat încât are impresia că este mai presus de alţii sau chiar de lege, atunci cu siguranţă că oamenii din jurul lui au dreptul de a se face auziţi. Nu este de mirare că aceşti copii au părinţi extrem de bogaţi, atât de bogați încât noi, oamenii normali, nici nu am putea să numărăm atâţia bani.

Fie că vorbim despre celebrităţi din lumea artiştilor, fie că vorbim despre persoane publice din viaţa politică, copiii răsfăţaţi ies mereu în evidenţă şi ajung cumva pe primele pagini ale ziarelor, făcând unele dintre cele mai interesante subiecte, pe care oamenii de rând iubesc să le urmărească.

Deşi unii dintre ei privesc aceste situaţii cu invidie, alţii o privesc cu milă, pentru că se gândesc că aceşti copii primesc atât de multe bunuri valoroase pentru a compensa lipsa de atenţie din partea părinţilor.

Meseria de părinte este una foarte grea şi nimeni nu poate susţine că o face la perfecţie, pentru că un părinte bun încearcă mereu să îşi îmbunătăţească metoda şi să îşi educe copilul în aşa fel încât să crească într-un mod fericit şi frumos, să se axeze pe partea frumoasă a vieţii, pe studii şi pe o viaţă fructuoasă, departe de răutăţile pe care le are lumea de oferit.

Citește și:   Ai folosit hârtia igienică greșit toată viața. Cum să te ștergi corect după ce mergi la toaletă

Care sunt şansele ca aceşti copii să ştie ceea ce înseamnă respectul şi modestia, dacă au fost învăţaţi de mici că totul li se cuvine şi că pot avea orice doar dacă bat din palme? În ce măsură pot înţelege că luxul este un privilegiu şi nu un drept?

Deşi există cazuri care ne demonstrează contrariul, acestea sunt într-un procentaj foarte mic, aproape minuscul.

Cazurile grave sunt cele care ies în evidenţă, pentru că observăm că aceşti copii au jucării sau haine mai scumpe decât casele noastre, şi deşi intervine şi factorul invidiei, mai mult suntem îngrijoraţi de ideea că aceştia au o percepţie greşită despre lumea în care cresc.

Au fost multe exemple în care unii dintre copiii celor mai bogaţi şi mai influenţi oameni au greşit în faţa legii şi s-au purtat ca şi cum deţin întreaga lume, fără niciun fel de remuşcare.

Aceştia au rănit oamenii, i-au făcut să se simtă ca şi cum nu ar reprezenta nimic, doar pentru că nu un cont gras în bancă. Singura speranţă a oamenilor de rând a fost în puterea legii, care de multe ori i-a dezamăgit. Ne este clar că vina este a părinţilor care nu i-au obişnuit cu un sistem potrivit de valori.

Dacă încercăm să ne gândim la propria copilărie, atunci când primeam o jucărie nouă, aveam parte de un sentiment care poate fi reprodus cu greu în viaţa de adult. Pentru noi, acea jucărie înseamnă apogeul fericirii, mai ales dacă era una pe care o aşteptam de mult.

Citește și:   10 poze cu oameni ABSURZI care s-au pus în situații PENIBILE! Evident nu s-au gândit la ce-a urmat după!

Dacă părinţii noştri ne-ar fi cumpărat fiecare jucărie pe care ne-o doream, atunci cu siguranţă nu am mai fi fost la fel de impresionaţi, tocmai de aceea şi aceşti copii cu părinţi foarte bogaţi cer şi primesc lucruri din ce în ce mai scumpe, până ajung la un preţ absurd.

Unele comapnii speculează impulsul părinţilor bogaţi şi scot la vânzare produse pentru copii care sunt ridicol de scumpe. Atât timp cât unii părinţi acceptă să plătească mii de dolari pentru un biberon, de ce nu l-ar vinde?

Dacă acel biberon este incrustat cu diamante, nu ne este de mirare că este atât de scump, dar, hai să fim serioşi, copilul acela nu are habar că bea lapte dintr-un biberon atât de scump, ci pur şi simplu se bucură de o masă.

Unii dintre cei mai răsfăţaţi copii din lista noastră au părinţi faimoşi, care fac parte din lumea show biz-ului şi primesc anumite cadouri care pe noi ne fac să râdem. Se pare că există copii care au primit proprietăţi la vârste extrem de fragede, unde îşi depozitează jucăriile.

La ce ar putea un copil de 4 ani să folosească o casă? Desigur, această proprietate îi va fi de folos atunci când ajunge major, dar la această vârstă de-abia ştie la ce se folosesc banii.

Pentru cele mai elocvente exemple de copii răsfăţaţi, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Cotidian

Sus