Connect with us

Top 10 cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile

Cotidian

Top 10 cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile

Top 10 cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile

Listele de filme sunt perfecte pentru această perioadă! Cine nu vrea să stea într-o cameră călduroasă, cu o cană de ceai în mână, o farfurie plină de fursecuri și să se uite la cele mai plăcute filme de Crăciun?

Iată o listă cu cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile:

10. Adaptarea după A Christmas Carol, de Charles Dickens (O colindă de Crăciun). Există mai multe variante ale acesteia, dar cea mai bună este cea din 1999!

9. Miracolul de pe strada 34, clasicul film din 1947 – deși au existat mai multe variante, clasica versiune din 1947 este cea mai bună, mai ales că este alb-negru!

8. Gremlins – o poveste de familie amestecată cu sperieturi și aventuri, acest film este iubit de copiii care adoră să se sperie!

7. Elf – tot ce trebuie să știi despre acest film este că are ca personaj principal un adult care este îmbrăcat ca un elf și care crede mai mult ca oricine în Moș Crăciun! Dacă îți dorești să râzi cu gura până la urechi, urmărește-l acum!

Citește și:   10 lucruri folosite zilnic care vor DISPĂREA COMPLET de pe faţa pământului! Nu o să obişnuieşti niciodată fără numărul 6!

6. The Bishop’s Wife (Soția episcopului) – un film clasic, unele dintre cele mai tradiționale filme americane! Acesta este amuzant, minunat și magic, tot ce ne dorim pentru un film de Crăciun!

Scena decoratului rămâne una dintre cele mai bune momente din toate filmele de Crăciun!

5. A Christms Story (O poveste de Crăciun) – o altă comedie de Crăciun care ne face mereu să ne simțim mult mai bine!

4. 1941 – Steven Spielberg nu a reușit să regizeze unul dintre cele mai bune filme de Crăciun, ci unul dintre cele mai bune filme din lume! O comedie destinată mai mult adulțilot și mai puțin copiilor!

3. The Nightmare Before Christmas – cea mai tare animație posibilă pentru perioada Crăciunului, acest film este grozav pentru copii și realizat într-un mod genial!

2. Brazil – un film absolut superb, genul acela care nu e, dar e pentru Crăciun despre puterea imaginației care este mai mare ca cea a lipsei de speranță și a amărăciunii.

Citește și:   Teoria conspiraționistă a oamenilor reptilă lovește din nou: cine sunt și ce vor de la noi?

1. Chiar dacă poate părea ca o surpriză, pe primul loc se află filmul Die Hard, un film plin de acțiune, de umor și de emoție! Bruce Willis este un erou care încearcă să salveze oamenii, așa că acest subiect plasat în perioada sărbaătorilor de iarnă este perfect!

Iată și alte sugestii pentru filme minunate de Crăciun:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Cotidian

Sus