Connect with us

Top 5 cele mai deranjante camere secrete găsite în casele oamenilor care au luat și autoritățile prin surprindere

Cotidian

Top 5 cele mai deranjante camere secrete găsite în casele oamenilor care au luat și autoritățile prin surprindere

Top 5 cele mai deranjante camere secrete găsite în casele oamenilor care au luat și autoritățile prin surprindere

Am văzut de multe ori ȋn filme scene ȋngrozitoare care criminalii ȋn serie sau psihopaţii aveau camere ascunse ȋn casele lor, unde ȋşi ţineau prada, fără să ştie nimeni. Aceste filme au fost, de cele mai multe ori, inspirate din viaţa reală, iar acest fapt este cu adevărat teribil.

Chiar dacă ȋn unele cazuri nu ne place să recunoaştem, viaţa bate filmul, iar acest fapt este mai crud ȋn cazul acestui subiect, decât ȋn a altora.

Ȋn timp ce unii oameni ȋşi cumpără case vechi şi au impresia că atmosfera casei este una bună, ajung să ȋşi dea seama, ȋn timp, că ȋn propria lor casă s-au petrecut lucruri oribile, pe care nu şi le-au imaginat niciodată.

Cele mai multe descoperiri şocante au fost făcute ȋn timpul renovărilor şi ne putem imagina şocul prin care au trăit aceste familii atunci când au descoperit că ȋn casa lor există o cameră secretă ȋn care nu s-au petrecut lucruri de bun agur.

Nu vorbim de camere secrete ȋn care soţii şi-au asuns uneltele scumpe pentru pescuit, sau ȋn care soţiile şi-au ascuns pantofii, vorbim de camere care au fost folosite pentru crime oribile şi care ȋţi fac pielea de găină numai când tragi cu ochiul.

Bineȋnţeles că aceste cazuri sunt mult mai grave decât cele a altor clădiri ȋn care s-au găsit camere secrete, cum ar fi ȋn castelele medievale, unde am fi putut să presupunem că existau multe camere şi pasaje secrete prin care să treacă membri familiilor regale fără să fie observaţi.

Iată care sunt câteva dintre cele mai ȋnfricoşătoare camere ascunse găsite vreodată:

1. Castelul Singer – acest castel are atât de multe pasaje şi camere secrete ȋncât a fost numit de New York Times “Castelul Misterelor”. Acesta a fost construit pe Dark Island ȋn 1896 de către preşedinele comapniei Singer Sewing Machine, Frederick Bourne.

Citește și:   8 perechi de pantofi de vară care îți RĂNESC picioarele

Dacă te gândeşti că “Dark Island” sună ca o destinaţie ridicolă din desene animate, ai pe jumătate dreptate, pentru că acest castfel este plin de pasaje secrete şi capcane, ca acelea pe care le vedem ȋn desene.

Aici există pereţi glisanţi care dezvăluie scări, picturi care permit oaspeţilor să tragă cu ochiul asupra invitaţilor la cină, pivniţe secrete şi o uşă secretă ȋn dormitorul menajerei. Mai mult, există o cameră cu o comoară ascunsă şi un pasaj secret care dă spre o temniţă ȋnfiorătoare.

2. Renovarea neaşteptată – ȋn 2002, o casnică pe nume Sarah a cumpărat o casă nouă ȋmpreună cu soţul ei. La scurt timp după ce s-au mutat, cuplul a descoperit o cameră secretă care putea fi accesată dintr-un colţ al uneia dintre camerele principale.

Din cauza faptului că acea cameră era foarte mică şi până şi uşa era aproape scoasă din desenele Alice Ȋn Țara Minunilor, era imposibil pentru aceştia să folosească zona şi să o transforme ȋn ceva funcţional, aşa că au ascuns uşa cu un şifonier mare şi nu s-au mai gândit la ea până când au vrut să renoveze spaţiul respectiv, pentru a i-l prezenta ca pe o cameră de distracţie fiului lor, la aniversarea acestuia de patru ani.

Au lucrat ȋn secret ȋn timp ce fiul lor era la grădiniţă şi atunci când aniversarea acestuia a sosit, i-au prezentat-o ca pe o “cameră a comorilor”! Interesant, nu-i aşa?

3. Dunnerden – o casă din Aspen al unei magnat din zona software pe nume Doug Carlston care arată ca o cabană normală ȋn exterior, este , de fapt, o zonă plină de pasaje secrete, cât şase stadioane de fotbal, ca să fim mai exacţi.

Citește și:   15 mame despre care nu vei crede că există în realitate! Toate sunt un exemplu de ținut minte!

Doug este responsabil pentru multe jocuri de tip puzzle de succes, iar casa lui reflectă asta, pentru că nivele inferioare ale casei sunt practic un labirint de catacombe pline de comori.

Acesta are, de asemenea, o cameră ȋn care invitaţii sunt obligaţi să stea pe marginea unei stânci, ȋn spatele unei cascade. Singura modalitate de a ieşi din această cameră este ori să ȋnoate prin cascadă, ori să sară ȋn prăpastie, sperând că vor ajunge ȋntr-o piscină.

4. Castelul crimelor – ȋn 1889, Herman W Mudgett a construit un hotel ȋn Chicago, anticipând un număr mare de turişti care erau aşteptaţi la un târg internaţional ce urma să se petreacă ȋn 1893. Totuşi, acesta nu a construit un hotel convenţional, ci unul plin de capcane, de pasaje şi camere secrete, un fel de casă distractivă foarte ciudată.

De fapt, Herman W. Mudgett a fost numele real al lui H. H. Holmes, primul criminal ȋn serie, care folosea etajele de mai sus ale hotelului său pentru a ucide şi a tortura sute de oameni – cele mai multe dintre ele find femei. Ȋntr-un final acesta a fost nevoit să ȋşi confeseze crimele.

După ce poliţiştii au descoperit ororile petrecute acolo, au denumit hotelulu “castelul crimelor”, dar acesta a ars la scrut timp după ce Mudgett a fost arestat. Pe acel spaţiu s-a construit un sediu al poliţiei care există şi ȋn ziua de azi şi este cu siguranţă un loc bântuit.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Cotidian

Sus