Connect with us

10 dintre cele mai grave greșeli din filme pe care producătorii au încercat să le ascundă! Cea mai penibilă este numărul 8!

Divertisment

10 dintre cele mai grave greșeli din filme pe care producătorii au încercat să le ascundă! Cea mai penibilă este numărul 8!

10 dintre cele mai grave greșeli din filme pe care producătorii au încercat să le ascundă! Cea mai penibilă este numărul 8!

În principiu cam fiecare film, fie că e groaznic sau genial, este plin de greşeli. Aceste erori tind să treacă neobservate în filmele mai bune, doar pentru că toată lumea este total absorbită de ceea ce văd.

Poate că unii oameni au prea mult timp liber la dispoziţie, dar există o mare comunitate a cinefililor, care nu adoră nimic mai mult pe lume decât să ia fiecare cadru în parte şi-l verifica până la moarte.

Nu ştim exact ce să credem despre omanenii care au astfel de pasiuni. Unii sunt frustraţi pentru că şi-au dorit mereu să devină actori sau regozori, aşa că se mulţumesc să arate cu degetul până şi cele mai mici greşeli. Alţii, sunt atât de îndrăgostiţi de filmele respective încât le văd de mai multe ori, până ce ajung să le ştie pe de rost, ceea ce le dă ocazia să observe greşelile minuscule.

Nu putem, atunci când descoperim greşelile cele mai mari, să nu ne simţim mândri şi aroganţi, cel puţin în faţa prietenilor noştri.

Bineînţeles că sunt unele erori atât de drastice şi penibile încât nu ai cum să treci peste ele fără să spui nimic. Atunci când te gândeşti câţi oameni urmăresc fiecare secundă din filmul respectiv, chiar ţi se pare de prost gust faptul că nu a văzut măcar o persoană o greşeală atât de mare.

Când astfel de situaţii se ivesc, este destul de greu să nu devii conspiraţionist şi să nu îţi imaginezi că cineva a lăsat greşeală acolo intenţionat, tocmai pentru a atrage atenţia publiclui.

Până la urmă şi publicitatea negativă este tot publicitate, nu? Aşa că oamenii închid ochii atunci când văd greşelile acestea fie din motive financiare, fie pentru că au impresia că asta le va creşte vânzările.

Citește și:   Mai RĂU de atât NU SE POATE! TOP cele mai PENIBILE apariţii în pantaloni scurţi

Totuşi, nu ştiu cum oamenii responsabili cu aşa ceva nu sunt concediaţi pe loc sau cum nu mor de ruşine după ce reputaţia lor a fost pătată în faţa a milioane de oameni.

Cele mai mari erori intervin atunci când în filmele care au acţiunea în trecut apar obiecte care nici nu au fuseseră inevntate. Oricât de mult am iubi filmele, nu putem nega că uneori ne amuzăm teribil pe baza greşelilor pe care le observam.

Oamenii nu sunt perfecţi şi o dau în bară de multe ori, dar parcă în ultimii ani lucrurile s-au înrăutăţit, ceea ce îi pune într-o lumină proastă pe producători.

Iată câteva de astfel de exemple, care sigur te vor face să râzi:

Ziua independenţei – în filmul din 1996 s-a făcut o greşeală imensă lăsând un coş de gunoi cu logo-ul unei firme de salubrizare în prim plan. Cei care cunosc filmul înţeleg că aşa ceva nu prea e posibil.

The Goonies (1985) – la sfârşitul filmului, Data îi spune unui reporter care a fost cea mai înfricoşătoare parte a bătăliei cu caracatiţa gigantică. Problema e că scenă a fost ştearsă din film şi nu a văzut lumina zilei până când Disney Channel nu a început să redea filmul, în 1990. Este filmul mai bun fără această scenă? Probabil. Ar fi trebuit replică din final care vorbeşte despre asta să fie scoasă? Cu siguranţă!

Commando (1985) – filmul Commando a fost un real succes, mai ales ca Arnold Schwarzenegger era eroul preferat al tuturor, dar aparent, are atâtea greşeli încât oamenii s-au tot săturat să mai numere. Aici maşina lui John Matrix, un Porsche care a fost grav avariată în timpul unei urmăriri, s-a reparat singură, că prin magie, în scena imediat următoare.

Citește și:   Cele mai grave scamatorii pe care oamenii le înghit zilnic

Gladiator – într-un din scenele de luptă, unul dintre galdiori face o cascadorie superbă, dar o canistră cu gaz îi strică toată frumuseţea. Romanii au fost responsabili pentru multe dintre descoperirile tehnologice, de la drumuri la apeducte, dar, din câte ştim noi, gazul nu a fost unul dintre ele.

Pulp Fiction (1994) – deşi credem că Tarantino este perfect, iată că există o greşeală în scena din apartament când Jules şi Vincent scapă de o ploaie de gloanţe. Dacă te uiţi atent în spatele asasinilor, vei vedea găurile în care gloanţele din scenele trecute au lovit peretele.

Nu ştim de câte scene a fost nevoie pentru că filmul să fie perfect, dar este clar că aceste mici neatenţii ne-au distrat puţin atenţia de la firul poveştii.

Plăcinta americană (1999) – ȋn scena dormitorului, fata ţine ȋn mână un pahar de plastic plin de bere. Camera o părăseşte pentru o secundă şi când se ȋntoarce putem vedea că paharul este albastru. Când totul se repetă, paharul este incolor.

Omul Păianjăn (2000) – când Peter se joacă cu pânzele lui, acesta distruge o lampă cu una dintre pânze. Dar când matuşa Mary vorbeşte cu Peter din tocul uşii câteva secunde mai târziu, lampa este la locul ei, nevătămată.

Pentru mai multe exemple dintre cele mai grave greşeli din filme, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus