Connect with us

10 imagini cu eșecuri amuzante care vor face perfecționiștii să se zgârie pe ochi

Divertisment

10 imagini cu eșecuri amuzante care vor face perfecționiștii să se zgârie pe ochi

10 imagini cu eșecuri amuzante care vor face perfecționiștii să se zgârie pe ochi

Când vine vorba de design, nu putem fi toți Leonardo Da Vinci.

Uneori, totuși, se întâmplă să vedem un produs, o reclamă sau o structură care este atât de deranjantă la vedere, încât trebuie să te întrebi cine a aprobat-o.

Unele dintre ele nu au pur și simplu nici o legătură cu realitatea, altele au fost puse într-o situație nefericită de către niște oameni care au avut un singur lucru de făcut și au eșuat lamentabil.

Nu știm a cui e mai mare vina, a celui care le-a gândit într-o asemenea modalitate sau a celui care le-a pus în practică și le-a proiectat într-o asemenea manieră epică. Designul nu este deloc o meserie ușoară și categoric cei care nu sunt talentați sau care nu au un ochi pentru detalii ori o viziune în spațiu nu au ce căuta în această sferă de activitate.

În vremurile noastre, moderne, designul a devenit din ce în ce mai important pentru a personifica spațiul în care locuim sau în care ne desfășurăm activitatea. Până și orașul în care trăim are nevoie de un design atractiv, care să ne facă să ne simțim bine în societate.

Citește și:   O femeie a mers la magazin să cumpere ceva având bebelușul în brațe, și dintr-o dată, vânzătoarea s-a aplecat peste tejghea și i-a SMULS copilul de la piept! Toți care au văzut imaginile au ÎNCREMENIT! Explicația vânzătoarei este uluitoare!

Proiectarea unor capodopere de design poate fi definită ca și crearea unui plan sau a unei convenții pentru construirea unui obiect sau a unui sistem. În consecință, trebuie să presupui întotdeauna că un designer a elaborat în detaliu un obiect înainte de a trece la construirea acestuia.

Designerii merită mai mult credit decât am fi dispuși să le acordăm, la urma urmei, ei sunt nevoiți să satisfacă toate poftele clienților pretențioși, însă unii dintre aceștia din urmă chiar au exagerat atunci când s-au încumetat să ceară asemenea lucruri.

Dar dacă vorbim despre designeri care dau greș, capodoperele lor vorbesc de la sine. Imaginile pe care urmează să le vezi în video-ul de mai jos te vor face, dacă nu să râzi, atunci măcar să te chircești de neplăcere.

Exemplele de mai jos te vor face să te îndoiești de faptul că proiectantul s-a gândit prea bine la creația sa finală sau la cum va arăta aceasta atunci când va fi adusă la viață.

Poate că realizatorii lor nu au avut neapărat intenții proaste în spate, dar creațiile lor s-au dovedit a fi mai bune doar pentru a amuza lumea, decât să îndeplinească sarcinile pe care ar fi trebuit să le îndeplinească.

Citește și:   17 dintre cele mai BIZARE HOBBY-URI cu care oamenii își ocupă timpul liber! Mulți nu ar îndrăzni să-l încerce pe al 11-lea!

Totuși, lumea iubește distracția și să se amuze pe seama greșelilor altor persoane.

Tocmai de aceea vă aducem în atenție cele mai amuzante eșecuri de design-uri pe care le-am găsit pe Internet, pentru a-ți umple ziua de zâmbete și a te face să mai uiți puțin de necazurile tale, făcând haz de ale altora.

Pregătește-te pentru ce e mai rău atunci când vei vedea aceste eșecuri în materie de design, cu tot cu defecțiunile și defectele lor. Unele sunt atât de vizibile, încât te vor duce imediat cu gândul la cu totul altceva decât ceea ce a intenționat designerul să facă de fapt.

Nu-ți face probleme, în imaginile următoare vei avea ocazia să vezi destule exemple lămuritoare. La final, vei putea adăuga cu succes: „Acum le-am văzut pe toate!”

Pentru mai multe exemple, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus