Connect with us

10 imagini URÂTE ce te vor face să te simți complet INCONFORTABIL. Poți să te uiți la a 7-a?

Divertisment

10 imagini URÂTE ce te vor face să te simți complet INCONFORTABIL. Poți să te uiți la a 7-a?

10 imagini URÂTE ce te vor face să te simți complet INCONFORTABIL. Poți să te uiți la a 7-a?

Uneori vă uitați la anumite fotografii sau vă amintiți situații care vă fac să vă simțiți bine, iar altele chiar inconfortabil. Poate fi faptul că aranjarea obiectelor este greșită sau nu este perfectă și care declanșează neplăcere. Sau vă pot aminti de cele mai rușinoase momente prin care ați trecut.

Dar când întâlnim imagini inconfortabile și vedem lucruri care nu sunt „corecte” ne lasă un fel de sentiment în capul nostru. Este ca o zgârietură pe care nu o putem manca în interiorul creierului și ne lasă într-o situație în care ne simțim dezorientați social.

Dar problema este că, chiar dacă știm că au efect asupra noastră, nu putem decât să ne uităm la ele. Este o inevitabilă și compulsivă dorință de a păstra în căutarea, la fel ca dependența de smartphone.

1. Respingerea cărții dvs. de debit este unul dintre momentele cele mai grele și rușinoase. Când se întâmplă acest lucru, este un scenariu pierdere-pierdere, pentru că dacă nu ai banii în bancă, acum ești expus – și chiar dacă este contul tău care nu funcționează, apărarea ta și apariția în bambus vor fi totuși întâmpinate de amuzant , Aspectul judecății.

2. Împingerea ușilor construite pentru a fi trase și invers. Mă enervează că am o lovitură de 50/50, dar ghicesc în mod constant greșit.

3. Alunecând și căzând în ploaie. Nu am o statistică oficială, dar acest lucru trebuie să apară ca 94% din timp la intrarea magazinului. Serios, data viitoare e ploaie, te tragi cu picioarele in sus si te bucuri de spectacol, pentru ca cel putin o persoana se va bate.

Am făcut-o eu, fă ​​un pas, alunecă, dintr-o dată te uiți la cer pentru o clipă, apoi splat – salută trotuarul.

4. Afară și în mod neașteptat având pauza de flip-flop / sandal. Aceasta este probabil o karma pentru râs la cei care s-au împiedicat în ploaie, așa că trebuie doar să o faceți. În afară de asta, nu este un lipici prea mic, sau o mulțime de Elmer nu poate rezolva.

5. Efectuați un contact ciudat cu ochii cu cineva când intră într-o baie cu miros de murdărie, pentru că știți că ei cred că sunteți responsabili, indiferent dacă sunteți cu adevărat sau nu.

Citește și:   Imaginile astea au făcut ocolul internetului: AŞA CEVA merită văzut de toată ROMÂNIA!

6. Stomacul camerei silențioase urlă. Știi cum e stomacul tău. Se așteaptă întotdeauna până la partea silențioasă a filmului, la tăcere la masă sau la orice moment de tăcere pentru a lăsa să se audă la un moment oportun.

7. Când acțiunile altcuiva sunt dincolo de ridicol, dar nu au conștiința socială să simtă că ar trebui să fie jenate, așa că trebuie să te simți umilit pentru ei.

8. Mergeți într-o sală de clasă greșită și stați acolo pentru o perioadă lungă de timp înainte de a vă da seama că subiectele de discuție nu se potrivesc și acum veți arăta ca un student rău-manierat, lăsând clasa exact așa cum a început.

9. Indicați cu greșeală ceva pentru cineva care nu ți sa spus niciodată, dar a fost descoperită prin rețelele tale sociale ascunse.

10. Confundarea unei persoane pentru ceva ce nu este. De exemplu. Gândește-te că soția cuiva este fiica lor, sau ai confundat grasimea abdominală cu o sarcină.

11. Căzând pe o bandă de alergare. Dacă acest lucru nu vi se întâmplă, simțiți binecuvântarea. Nu numai că este terifiant, dar este la fel de dureros pentru corpul și egoul tău. Într-o clipă alergi, următoarea te uiți în jos și te aștepți atunci.

Viteza mașinii este prea rapidă pentru pașii dvs. și dintr-o dată sunteți împușcat de o bandă transportoare în mișcare, care te învârte ca o călătorie umilitoare pe covorul magic al lui Aladdin, amestecat cu un taur mecanic.

12. Închiderea dvs. din mașina dvs., deoarece nu este doar jenant, este o problemă enormă cu care nu ar trebui să ne ocupăm. Și nu ar avea suportul nefericit al cheii de rezervă.

13. Joacă-ți DJ-ul și ai iPod-ul tău pe una din nenumăratele melodii umilitoare, de plăcere, care îți ocupă gigabytele.

14. Vorbind cu tine însuți pe drum și realizând că oamenii din mașină de lângă tine se holbau, îngroziți și distrați de nenorocitul de lângă ei. (O salvare bună este de a face telefonul vizibil și de a pretinde că folosiți un difuzor.)

Citește și:   10 imagini URÂTE ce te vor face să te simți complet INCONFORTABIL. Poți să te uiți la a 7-a?

15. Frica de ninja alergători. Atunci când sunteți într-o jogging pașnică și muzica ce strălucește prin căștile voastre te suge în propria voastră mică lume, uitați complet de împrejurimile voastre.

Deci, atunci când un alergător de ninja se strecoară pe tine și le prindeți o privire în perifericele dvs. în ultima secundă, reacția noastră naturală este să sarăți în frică – poate chiar grevă și karate-esque pose.

Ne vom simți umiliți când vom descoperi că nu suntem de fapt atacați și presupusul ucigaș continuă să treacă peste noi. Cu toate acestea, este o ușurare să știți că viteza noastră de reacție nu este prea slabă.

16. Boogere de ochi, boogeri nasului, mâncare în dinți, pete pe haine – orice tip de monstruozitate vizuală în afara căreia i-ai purtat toată ziua toată ziua. Mai ales teribil după o zi lungă de întâlnire față în față cu o mulțime de oameni pe care tocmai ați știut că le-a văzut aproape și personal.

17. Tonurile de sonerie unice stabilite pentru oameni speciali din viața noastră, plecând într-o atmosferă liniștită, nu garantează niciodată o rușine. De la limitele casei mele, îmi place să-ți ascund „Me Too Horny” atunci când sună. Dar în bibliotecă? Nu atat de mult.

18. Faceți ceva ciudat atunci când sunteți singuri, apoi gândiți-vă „ce dacă” sunteți în prezent înregistrat? Este chiar mai jenant când îți dai seama că ai luat serios în considerare posibilitatea ca un aparat de fotografiat să-ți înregistreze shenaniganii tăi solo.

19. Distracția băuturii alcoolice într-un bar sau la un prieten al unui prieten. Oricum, oamenii vor plânge „petreceri greșite” și vor face un spectacol al stângăciei tale.

20. „Perceperea” accidentală și starea Facebook sau atingerea dublă a unei imagini Instagram. Momentul imediat după aceasta se simte capabil să inducă un atac de cord. Am reconsiderat rețelele sociale mobile, pentru că asta se întâmplă de obicei atunci când se întâmplă.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus