Connect with us

10+ mesaje amuzante între soți care reprezintă exact viața de cuplu

Divertisment

10+ mesaje amuzante între soți care reprezintă exact viața de cuplu

10+ mesaje amuzante între soți care reprezintă exact viața de cuplu

Oamenii au concepţii diferite despre ce înseamnă conceptul de cuplu fericit, iar asta este bazat, bineînţeles, pe personalitate fiecăruia.

Viața de cuplu este o sursă nesecată de comedie, mai ales atunci când oamenii permit partenerului sau partenerei să se desfășoare. Un cuplu în care există umor este un cuplu fericit și împlinit.

Totuşi, specialiştii ne învaţă că sunt unele lucruri pe care cuplurile fericite nu le fac niciodată, iar acestea sunt literă de lege pentru cei care vor să îşi menţină relaţia sănătoasă.

1. Nu se plâng despre relaţia lor de faţă cu prietenii şi familia – cuplurile fericite ştiu că nu este bine să îi implice pe alţii în relaţia lor. Vorbesc doar unul cu celălalt dacă se iveşte vreo problemă, în loc să îi consulte pe alţii care ar putea oferi sfaturi proaste.

Nu există nimic greşit în timpul pe care îl petreci cu prietenii tăi, dar nu trebuie să te foloseşti de această oportunitate pentru a te plânge de persoana de lângă tine. Dacă nu aplici aceşti paşi, vei avea parte de prea multă negativitate în relaţie.

2. Nu se compară cu alţii – cuplurile fericite se acceptă şi se iubesc aşa cum sunt. Sunt conştienți că nu este realistic să se compare cu alţii şi că asta nu îi va face decât să se simtă nesiguri despre relaţia lor.

Dacă petreci timp cu alte cupluri şi vezi calităţi mai bune decât cele ale partenerului sau partenerei, rămâi încrezător şi nu îţi pune la îndoială alegerea.

3. Nu face pe victima – cuplurile fericite îşi asumă responsabilitatea pentru sentimentele lor, dar şi rolul lor în relaţie. Nu dau vina unii pe alţii pentru problemele lor.

Întreabă despre ceea ce ai nevoie în loc să te plângi sau să îl blamezi pe cel de lângă tine pentru situaţia voastră.

Citește și:   Ilustrații SINCERE ce arată cât de ÎNCURCATĂ este viața unei femei. A 4-a este ULUITOARE

4. Nu se iau prea în serios – cuplurile fericite ştiu cum să se distreze. Îşi dau întâlnire cu regularitate şi râd mult. Chiar dacă viaţa devine dură şi stresantă, încercaţi să păstraţi lucrurile distractive şi uşoare.

5. Nu critică – încearcă să găsească binele în cel de lângă ei, şi atunci când se supără, învaţă să ceară ceea ce au nevoie într-un mod sensibil. Cuplurile fericite ştiu că nu trebuie să critici pentru că asta duce doar la o stare proastă care creează o ruptură în relaţie.

Dacă soţul tău face ceva care nu îţi place, încearcă să îi faci să înţeleagă de ce te deranjează şi să înveţi cum să discuţi despre asta într-un mod sigur.

6. Nu îşi ignoră finanţele – cuplurile fericite sunt conştiente de faptul că finanţele pun presiune pe relaţia lor. Aceştia menţin o constantă financiară şi comunica foarte deschis despre scopurile lor financiare ca să poată lua decizii responsabile pentru viitorul lor.

7. Nu încearcă să citească minţi – ştim foarte bine ceea ce spun oamenii despre cei care asuma lucruri. Cuplurile fericite ştiu cum să comunice pentru a se asigura că sunt conştienţi de nevoile şi sentimentele lor şi ale partenerului său partenerei.

Oricât de conectat se simt, aceştia nu se aşteaptă ca partenerul să ştie ce vor sau ce simt, aceştia o spun cu voce tare. Dacă nu primeşti atenţia de care ai nevoie, spune-i partenerului tău.

8. Nu împărtăşesc prea mult – cuplurile fericite ştiu că dacă îşi împărtăşesc frustrările, o fac doar pentru a-şi spune nevoile. Atunci când vine vorba să împărtăşească, o fac intenţionat, într-un moment potrivit, nu îi iau pe nepregătite.

Citește și:   15 dintre cele mai INCREDIBILE poveşti de SUPRAVIEȚUIRE care fac din oameni cei mai mari eroi!

Dacă se întâmplă asta, îi superi şi asta poate alimenta un conflict. Dacă ai ceva ce vrei să îi spui, întreabă dacă este un moment potrivit.

9. Nu obsedează în legătură cu rolurile lor – chiar dacă au existat roluri tipice legate de fiecare gen în parte, cuplurile fericite sunt flexibile şi sunt capabile să facă sarcina imediat – indiferent dacă le era atribuită sau nu.

Chiar dacă soţia este cea care pune masa de obicei, dacă nu poate într-o seară, poţi să preiei tu această responsabilitate fără să scoţi ochii.

10. Nu se cicălesc reciproc – cuplurile fericite se încurajează, nu pun presiune unul pe celălalt. Găsesc moduri prin care să se susţină în mod natural, nu să se cicălească încontinuu.

Dacă soţul tău nu are un loc de muncă în prezent, în loc să îl baţi la cap să meargă la un interviu, încearcă să îi spui că îl iubeşti şi au încredere în el, chiar dacă pare înfricoşător. Încurajările tale sincere îl vor motiva să meargă înainte.

11. Nu acordă atenţie imaginii pe care a creeat-o societatea sau Hollywood-ul despre căsătorie – prejudecăţile tipice despre căsătorie nu sunt luate în considerare de un cuplu fericit.

Se iubesc unul pe celălalt şi nu duc lipsă de respect sau se batjocoresc, aşa cum văd în filme. Dacă nu eşti conştient de modul de gândire popular despre căsnicie, încearcă să acorzi mai multă atenţie mesajelor subtile şi vei vedea că totul este diferit faţă de ce crezi.

Pentru seria completă a mesajelor, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus