Connect with us

10 motive pentru care nu ar trebui să avem încredere în Internet!

Divertisment

10 motive pentru care nu ar trebui să avem încredere în Internet!

10 motive pentru care nu ar trebui să avem încredere în Internet!

Dacă se ȋntâmplă să te regăseşti ȋn situaţia de a te uita la imagini pe Google sau oricare altă platformă de socializare, ajungi la un moment dat să realizezi că ȋn lume există foarte mulţi ciudaţi care au acces la internet. Nu ne este de mirare că ne apar ȋn cale cele mai dubioase imagini din lume, mai ales dacă stăm să ne gândim că lumea noastră este fără discuţie inefabilă.

Desigur, poate că nu toţi oamenii care ne sunt derulaţi ȋn această compilaţie comică sunt nişte ciudaţi, poate acest termen este puţin prea dur, ceea ce ar trebui să spunem, de fapt, este că se regăsesc ȋntr-un context ciudat şi că unii dintre ei arată extraordinar de bizar. Până la urmă, cine suntem noi să facem judecăţi de valoare, nu-i aşa? Ceea ce putem să facem, este să le privim şi să ne amuzăm sau să ne ȋncruntăm, după caz.

Nu uita, dacă nu vrei să treci prin astfel de experienţe poţi oricând să aplici filtrul de siguranţă, asta ca să nu te trezeşti cu câteva surprize neplăcute, până la urmă oamenii nu mai au niciun fel de jenă sau de urmă de ȋndoială atunci când ȋmpărtăşesc cu prietenii virtuali orice cred de cuviinţă.

Până şi persoanele publice au uneori dorinţa de a ȋmpărţi cu alţii tot felul de imagini ȋn care de cele mai multe ori sunt chiar ei ȋnşişi, sau anumite părţi din ei. Acestea ajung şi mai repede ȋn atenţia publicului pentru că milioanele de fani de-aia aşteaptă să vadă ce trăznaie mai face cântăreţul sau actorul preferat.

Nu este nimic mai plăcut pe lume decât imagini amuzante care apar în mediul online fix atunci când avem nevoie de ceva care să ne înveselească. Aceste imagini la care va trebui să te uiţi de două ori ca să înţelegi ce vezi, de fapt, sunt unele care îţi vor face ziua mai frumoasă, pentru că nu te vei aştepta la ceea ce urmează să vezi!

Citește și:   Cele mai amuzante insulte inventate vreodată care pun punctul pe i fără a folosi cuvinte jignitoare!

De fiecare dată când au ocazia să transforme o situaţie banală în una amuzantă, oamenii profită la maxim şi îşi folosesc umorul pentru a scoate în evidenţă ironiile care apar la fiecare pas. O dată cu dezvoltarea tehnologiei fiecare persoană care ocazia de a fi un fotograf profesionist care să prezinte publicului cele mai fascinante imagini.

Deşi părerile sunt împărţite, se pare că mulţi oameni şi-au găsit alinare în comunitatea online. Unii dintre sceptici susţin că internetul separă oamenii, şi că îi face să devină din ce în ce mai singuratici. Confortul propriei case te scuteşte de nevoia de a ieşi în public pentru a-ţi face prieteni, sau a cunoaşte pe cineva.

Ceea ce susţin aceştia este faptul că mediul online ne face să fim din ce în ce mai puţin sociabili, ceea ce prezintă o problemă gravă pentru tinerii din ziua de azi, care nu mai ştiu să poarte conversaţii față în faţă.

Oamenii au profitat din plin de orice înseamnă tehnologie avansată şi au început să-şi înregistreze fiecare moment din viaţă, mai ales cei care au crezut că pot prezenta lumii virtuale ceva interesant. Ei bine, ceea ce ne prezintă poate fi nu doar interesant, ci chiar extrem de amuzant!

Photoshop-ul este o invenție grozavă, un instrument care și-a dovedit, în repetate rânduri, importanța și utilitatea în lume, mai ales în industria cinematografiei și a audio-vizualului.

Celebritățile sunt unul dintre primele lucruri pe care le asociezi cu acest instrument, deoarece toate pozele lor sunt editate și făcute să arate nemaipomenit, cu ajutorul acestui program de editare.

Dar dacă ți-am spune să te gândești la un rost mai amuzant al Photoshop-ului? Ei bine, atunci sigur ți-ar apărea în minte zecile de meme-uri care se fac cu ajutorul acestui instrument, sau imaginile editate într-un stil amuzant, de care tu și prietenii tăi vă amuzați în fiecare zi.

Imaginile amuzante și editate în Photoshop sunt nelipsite din feed-ul nostru zilnic de pe rețelele sociale. Cei mai iscusiți dintre noi, care au avut ocazia de a cocheta cu acest program, chiar au recurs la el pentru a-și edita propriile selfie-uri înainte de a le posta pe rețelele sociale.

Citește și:   15 povești înspăimântătoare dar adevărate care au fost transformate în filme de groază

În Photoshop, poți să faci practic tot ceea ce vrei și ce nu vrei – de la schimbarea culorii de păr și a ochilor, până la înlocuirea feței tale cu a unei alte persoane sau cine știe ce alte asemenea idei sclipitoare îți mai pot trece prin cap.

Încă de când a apărut Photoshop-ul, lumea noastră a intrat într-o nouă dimensiune. Ne putem raporta la ea ca lumea înainte de Photoshop și lumea de după Photoshop.

Iar cei care au un simț al umorului fin vor fi de acord cu mine atunci când voi spune că toată lumea este mai frumoasă de când Photoshop-ul a fost inventat. V-ați prins de ironie? Bine!

Așadar, de când Photoshop-ul și-a făcut loc în calculatoarele noastre, iar maeștrii în editare foto și-au făcut apariția pe Internet, aproape că nu ne mai putem crede ochilor atunci când vedem o imagine care ne impresionează cu frumusețea ei sau cu ciudățenia ei, depotrivă.

Primul lucru la care ne gândim este că a fost editată în Photoshop, corect? Dar există și acele imagini care ne lasă în cumpănă, imagini despre care nu ne putem da seama dacă au fost alterate de vreo mână de geniu în acest program de editare, sau sunt chiar autentice.

Ei bine, nu ești singurul care-și pune această întrebare! Dacă Photoshop-ul are o calitate, aceea este de a face foarte subțire linia dintre autenticitate și falsitate.

Da, o imagine nu poate fi întotdeauna atât de strălucită pe cât o poate face Photoshop-ul să pară, însă asta nu înseamnă că toate imaginile au trecut prin atingerea magică a acestui program. Există și excepții de la regulă, bineînțeles.

Pentru seria completă a imaginilor, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus