Connect with us

10 scene de film în care actorii nu s-au prefăcut. Numărul 3 este terifiant de real

Divertisment

10 scene de film în care actorii nu s-au prefăcut. Numărul 3 este terifiant de real

10 scene de film în care actorii nu s-au prefăcut. Numărul 3 este terifiant de real

Filmele apar mereu în circumstanţe potrivite. Acestea sunt acolo pentru noi într-o seară plictisitoare şi ploioasă, atunci când trecem printr-o despărţire grea, sau când vrem să ne petrecem timp cu prietenii.

Mai mult, prima întâlnire se petrece destul de des într-o sală de cinema, aşa că este clar că filmele au un impact foarte mare asupra noastră, încă de când au apărut.

Fraţii Lumiere, cei care au reuşit să filmeze pentru câteva minute primul film al lumii, au prezentat scene cu intrarea unui tren în gară, ceea ce a speriat extrem de tare spectatorii care nu erau obişnuiţi cu aşa ceva.

Aceştia au sărit din locurile lor din sala de cinema şi s-au îndreptat panicaţi către uşă, având impresia că un tren adevărat va veni către ei. Încă de atunci, oamenii plâng, râd, se enervează sau se identifică în scenele pe care le privesc.

Succesul primelor filme a dat naştere unor serie de acţiuni care au dus la dezvoltarea unei industrii de miliarde de dolari. În acest fel s-au născut o grămadă de slujbe noi, de la scenarişti până la sunetişti.

Probabil că niciun alt loc pe Pământ nu evocă acelaşi spirit antreprenorial şi fabulos ca Hollywood-ul. Legenda acestui loc a început la începutul anilor 1920 şi este un prag al Americii moderne în istoria societăţii şi inovaţiei.

Starurile de film au devenit extrem de faimoase şi au primit notorietate datorită publicităţii şi faimei pe care le-au primit în urma apariţiei pe marile ecrane.

Citește și:   12 detalii ascunse pe care înfățișarea ta le scoate la iveală despre tine! Felul în care mergi trădează cât de satisfăcută în pat ești!

Perioada de glorie a Hollywood-ului a fost considerată în anii 1930. O nouă eră a istoriei filmului a început în decada care a introdus sunetul în filme. Asta a generat mai multe stiluri de film cum ar fi acţiunea, musical, documentare, comedii şi horror.

Folosirea sunetelor în filme a făcut ca acțiunea să fie mult mai dinamică şi a iniţiat modul în care Hollywood-ul s-a implicat în următorul război mondial. În anii următori, filmul american s-a confruntat cu o criză.

Revoluţia industrială a fost folosită şi în cazul cinematografiei, în timpul războiului productivitatea a crescut printr-o serie de filme de război. Hollywood-ul a fost o sursă imensă de patriotism generată de propagandă, documentare, imagini educaţionale şi informare.

Viața unui actor poate fi destul de ciudată. Sigur că ei sunt nevoiți să lucreze zile în șir, să memoreze replici lungi și să se folosească de emoțiile lor interioare, pentru a fi plătiți pentru asta.

Dar nu toți actorii sunt egali în talent și manifestările lor artistice.

Probabil poți enumera câțiva actori preferați foarte buni și o grămadă de alții care nu se pricep atât de bine.

Pentru că tuturor ne place să urmărim un film bun, trebuie să recunoaștem că performanța efectuată de actori este cea care dă calitate filmului.

Actorii își petrec luni întregi pregătind și interpretând rolurile lor, dar uneori, munca lor este mai dificilă decât ne dăm seama.

Alții trebuie să sufere transformări șocante pentru a se potrivi cât mai bine cu personajele interpretate. Uneori, vor purta machiaje hidoase, își vor lăsa părul sau barba să crească, ori se vor tunde.

Citește și:   Oameni ce au avut o zi proastă. La numărul 4 mori de râs!!

Unii chiar vor fi nevoiți să poarte tatuaje sau cicatrici pe pielea lor. De asemenea, există și momente în care trebuie să slăbească sau să adauge kilograme în plus, doar de dragul unui rol.

Magia actoriei constă în momentul în care actorii se transpun în realitatea personajului pe cât de mult posibil: caută să reproducă pe cât posibil emoțiile reale și mimează condițiile create de aceste emoții.

Actorii se aruncă în viața personajelor pe care le joacă, adăugând straturi de realism prin tehnică, iar asta îi ajută să pară atât de credibili. Totuși, unoeri, cunoașterea metodei nu este în totalitate cheia succesului, și este mult mai indicat să ai emoții și reacții reale.

Asta se poate petrece sub forma improvizațiilor reieșite dintr-o singură dublă, accidente păstrate tocmai pentru că arată foarte bine și se integrează în concept. Partea terifiantă intervine atunci când actorii sunt torturați de regizorii care caută durere și sentimente adevărate.

În timp ce vă puteți face o idee despre scopul regizorilor care își torturează starurile pentru a primi o reacție cât mai organică, unii actori reușesc să aibă reacții necontrolate care vine la momentul perfect, fără să joace sau să folosească tehnici de actorie.

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus