Connect with us

10 teorii întunecate despre Harry Potter care l-ar speria pe Cap-de-Mort

Divertisment

10 teorii întunecate despre Harry Potter care l-ar speria pe Cap-de-Mort

10 teorii întunecate despre Harry Potter care l-ar speria pe Cap-de-Mort

Dacă ai cel puţin peste 10 ani este imposibil să nu fii atras ca prin magie de lumea fascinantă a poveştii lui Harry Potter. Orfanul care a aflat la vârsta de 11 ani că este magician şi că poate să studieze la una dintre cele mai prestigioase şcoli de magie, a luat cu asalt o lume întreagă.

J. K. Rowling, autoarea seriei Haryy Potter are o poveste care impresionează până şi cei mai mari sceptici. Aceasta era într-un dintre cele mai dure momente ale vieţii sale atunci când s-a apucat să scrie povestea care avea s-o facă una dintre cele mai bogate persoane din lume. Proaspăt concediată, scriitoarea s-a apucat să îşi pună în cuvinte ideea într-o cafenea, şi de acolo totul a fost istorie.

Această poveste nu este fascinantă doar pentru copii, ci în cele mai multe cazuri cei care au stat cu sufletul la gură aşteptând următoarele cărţi şi filme au fost adulţii. Povestea a evoluat atât de mult şi a prezentat atât de multe intrigi încât ne este aproape imposibil să îi rezistăm, chiar şi acum după ce seria s-a terminat.

Lumea pe care a creat-o J. K Rowling este surprinzătoare şi incredibilă şi face toţi oamenii care pătrund în ea să îşi dorească să fie reală.

Cei mai mari fani au aşteptat zile întregi să primească o scrisoare de la Hogwarts care să îi anunţe că sunt aşteptaţi la şcoala de magie. Aceasta a reuşit să portretize o altă lume atât de bine, încât te face să crezi cu uşurinţă că e reală, mai ales că am fost atât de implicaţi în poveste de la început la sfârşit.

Chiar dacă de cele mai multe ori filmele nu ajung niciodată la nivelul cărţilor, iată că producătorii au reuşit să facă o treabă excelentă cu filmele Harry Potter. Acestea au avut încasări record şi au fost aşteptate cu sufletul la gura de toţi fanii.

Citește și:   Cea mai tare iluzie optică din lume! Cum reuşeşte acest make-up artist să arate aşa!

Fenomenul Haryy Potter este încă în plină desfăşurare, pentru că J. K. Rowling a decis să nu pună punct poveştilor din lumea vrăjitorilor şi să ne ofere şi mai multe cărţi şi filme care să ne ţină pe jar.

Fanii au fost deopotrivă încântaţi şi sceptici când au aflat că vor mai ieşi pe piaţă cărţi care să păstreze linia magică pe care a început-o autoarea cu Harry Potter, dar după apariţia primului film Fantastic Beasts and where to find them, aceştia nu au fost deloc dezamăgiţi.

Chiar dacă până acum ţi-ai imaginat că ştii absolut tot ce se putea şti despre lumea Harry Potter, iată câteva informaţii care te vor surprinde:

1. Inspiraţie botanică – Rowling susţine că este posibil să fi ales numele şcolii pe care o frecvenţă Harry – Hogwarts – după o plantă pe care a văzut-o în Kew Gradens, din New York.

2. O audiţie interesantă – Rupert Grint s-a îmbrăcat ca profesoara lui de teatru şi a început să cânte pe ritmuri de rap despre Ron Weasly pentru audiţia să. Primul vers a fost “Hello, my name is Rupert Grint, I hope you don’t think I stink.” (tr. eng. „Bună ziua, numele meu este Rupert Grint, sper că nu credeţi că sunt varză.”)

3. Cel care nu trebuie numit – contrar părerilor populare, litera „t” de la finalul numelui Voldemort nu se pronunţă. Numele vine din franceză şi înseamnă „zborul morţii”.

4. Ambiţie – J. K. Rowling s-a inspirat pentru personajul de 11 ani, Hermione, din propria sa personalitate pe care o avea la vârsta aceea, şi a alea ca patronus-ul lui Hermione să fie animalul ei preferat, o vidră.

Citește și:   10 trucuri simple care îţi pot SALVA VIAȚA! Nu trece cu vederea peste numărul 5!

5. Păduchi – în timpul filmărilor celui de-al doilea film, a izbucnit o epidemie de păduchi printre copiii actori.

6. Coincidenţă? – ziua lui Harry Potter este pe 31 iulie, la fel ca şi a scriitoarei J. K. Rowling.

7. Vechi, dar bun – actriţa care a jucat-o pe Moaning Myrtle avea 37 de ani atunci când a filmat prima dată pentru Harry Potter, ceea ce o face cea mai bătrână actriţă dintre studenţii de la Hogwarts.

8. Gura stricată – personajul original a lui Ron Weasly ar fi trebuit să înjure foarte mult, dar publicistul autoarei nu i-a permis să lase personajul aşa, pentru că ar fi fost foarte nepotrivit pentru cititorii copii.

9. Alan Rickman – doar actorul care l-a jucat pe profesorul Snape a stiut soarta personajului înainte de lansarea cărţii „Harry Potter şi Talismanele Morţii”, pentru că Rowling a ales să îi spună.

10. Mai încearcă – Tom Felton a dat audiţii atât pentru rolul lui Harry Potter, cât şi pentru cel a lui Ron Weasly, dar a fost ales să joace rolul lui Draco Malfoy, pentru că se potrivea mai bine.

11. O situaţie păroasă – Robbie Coltraine, actorul care l-a interpretat pe Hagrid în filme, a rămas cu un mic ventilator, dar şi cu un liliac încurcat în barbă deasă.

Pentru teoriile întunecate care l-ar speria pe Cap-de-Mort, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus