Connect with us

12 perechi de pantofi bizare, care-ți vor da coșmaruri! A 6-a pereche depășește limita bunului simț!

Divertisment

12 perechi de pantofi bizare, care-ți vor da coșmaruri! A 6-a pereche depășește limita bunului simț!

12 perechi de pantofi bizare, care-ți vor da coșmaruri! A 6-a pereche depășește limita bunului simț!

Dacă ești femeie, probabil ai o pasiune nebună pentru pantofi și nu te poți abține din a-ți cumpăra cât mai mulți.

Probabil te conduci după principiul: „O femeie nu poate avea niciodată prea mulți pantofi în garderoba sa”.

Dar fii sinceră, ai cheltui grămezi pe bani pentru a pune mâna pe perechile de pantofi din video-ul de mai jos?

Astăzi îți facem cunoștință cu 12 dintre cele mai nebunești și ciudate perechi de pantofi din întreaga lume.

Nu ne putem gândi la un eveniment la care ai putea participa cu ei, așa că te vom lăsa pe tine.

1. Pantofi cu toc din țesuturi musculare

Acești pantofi cu toc sunt de fapt inspirați de țesuturile musculare care se găsesc în corpul uman și nu de o farfurie cu spaghete, deși ar putea fi ușor de confundat.

Cu siguranță nu sunt o încălțăminte potrivită pentru cei care se dezgustă ușor la vederea sângelui sau cei care nu se simt confortabili pe tocuri, dar Halloween-ul e chiar după colț, așa că nu știi niciodată.

Dacă vrei să cumperi această pereche de pantofi, din orice motiv, ai nevoie de cel puțin 300 de dolari în buzunar.

2. Pantofii cu toc de caracatiță

De fapt numită Polypodis, această perechi de pantofi cu toc în formă de caracatiță sunt creația designerului de pantofi Kermit Tesoro, din Filipine, în vârstă de 27 de ani.

El i-a creat după ce a plecat de la Muzeul Munch din Norvegia, după ce a stat față în față cu o caracatiță și a devenit fascinat de tentaculele acesteia.

Citește și:   3 teste psihologice ale căror răspunsuri îți vor arăta dacă ești o persoană BUNĂ sau REA! Ai curaj să le faci?

A început să creeze un prototip din schițele și sculpturile văzute pe Instagram, până când a reușit să ajungă la un produs finit. Tesoro este preferat de nimeni alta decât Lady Gaga, despre care cu toții știm că are un simț unic de modă.

Un pantof din colecția lui Tesoro te va costa între 300 și 800 de dolari.

3. Pantofi de aur în formă de gâscă

La începutul acestui an, în august, compania Barneys a decis să-și debuteze noua linie de încălțăminte de aur în formă de gâscă, și se pare că i-a vândut acești pantofi pentru 585 de dolari.

4. Pantofi cu toc în formă de copac

Acești pantofi cu copite de vacă, la propriu, sunt operele lui Iris Schieferstein, un designer de 45 de ani din Berlin, Germania, care este cunoscut pentru fabricarea încălțămintei controversate.

Doar o singură pereche din acești pantofi proiectați în mod nebunesc te costă aproape 5000 de dolari. Lady Gaga a preferat din nou să opteze pentru pantofii din colecția acestui designer.

Schieferstein creează acești pantofi mergând pentru inspirație la măcelarul local, de la care preia copitele, pe care apoi le curăță și le trimite să fie păstrate până când pielea animalului începe să devină putredă și cu totul bizară.

5. Pantofi cu toc din piele de șarpe

Încă o dată vorbim despre lucrările controversate ale lui Iris Schieferstein, care de data aceasta pot fi descrise categoric ca fiind înspăimântătoare.

Cruzimea manifestată față de animale este de condamnat și categoric nici un animal – nici măcar șerpii – nu ar trebui să fie folosiți pentru a fabrica încălțăminte din pielea lor.

Citește și:   A lipit o fotografie pe LEMN! Ce a apărut la final e SPECTACULOS !!!

Cu toate acestea, pielea de șarpe a fost mult timp folosită ca unul dintre materialele controversate din care s-au creat diferite accesorii pentru industria modei.

Acești pantofi pot fi purtați însă doar câteva ore, datorită inconfortului care vin odată cu sine. Din fericire, nici o altă companie nu este dispusă să producă astfel de încălțăminte.

6. Pantofi cu toc din dinți

Gura umană este echipată cu 32 de dinți. Acum, când oamenii aud cuvântul dinți, se gândesc la gurile lor, și la faptul că sunt niște instrumente care-i ajută să mestece.

Cuvântul „accesoriu de modă” nu le vine neapărat în minte atunci când aud vorbindu-se despre dinți, dar un designer s-a gândit la asta și chiar a pus ideea în aplicare.

Introducerea pantofilor cu toc format din dinți este numele neoficial dat unei încălțăminte cu adevărat înspăimântătoare. Numele lor real ar trebui să fie „combustibil pentru coșmar”.

Tocurile sunt încrustate cu dinții unor donatori necunoscuți – cel puțin sperăm că au fost donatori – și sunt probabil purtați doar de cei cărora le place să-și arate dinții la un nivel superior.

Sau de către un psihopat canibalist, căruia îi place să poarte tocuri cu dinți în timpul liber.

Click pe video pentru mai multe detalii!

După ce vei vedea exact cum arată pantofii descriși în video-ul de mai sus, dar și restul de perechi la fel de nebunești ca acestea, spune-ne sincer: ai da vreodată banii pe una dintre aceste perechi de pantofi?

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Divertisment

Sus