Connect with us

15 teste și întrebări comice pentru adulți și copii! Voi v-ați descurcat?

Divertisment

15 teste și întrebări comice pentru adulți și copii! Voi v-ați descurcat?

15 teste și întrebări comice pentru adulți și copii! Voi v-ați descurcat?

Aşa cum exerciţiile fizice ne ajută trupul, ghicitorile ne întăresc creierul, sau, mai exact, rezolvarea lor. Atunci când petreci timp jucându-se sudoku sau rezolvând ghicitori, partea creierului tău care se ocupă cu operaţiile logice devine activa şi începe să acţioneze mai bine.

Creierul tău funcţionează ca muşchii tăi, aşa că trebuie să exersezi cât mai des, iar în acest fel devine mai puternic şi mai activ. În plus, acestea sunt foarte distractive! Iată câteva dintre ghicitorile care te vor fascina:

1. Sunt înaltă când sunt tânără şi sunt scundă când sunt bătrână. Ce sunt? 2. Într-o casă roz fără etaj, există o persoană roz, o pisică roz, un peşte roz, un calculator roz, o masă roz, un duş roz – totul roz! Ce culoare sunt scările? 3. Ce are limbi, dar nu poate vorbi?

4. O casă are patru pereţi. Toţi pereţii sunt îndreptaţi către Sud, iar un urs dă târcoale casei. Ce culoare are ursul? 5. Ce este la sfârşitul unui alfabet? 6. O fată sta în camera ei în timpul nopţii fără niciun pic de lumină. Nu există nicio lampă, nicio lumânare, nimic, dar aceasta citeşte. Cum?

Citește și:   Cele mai înspăimantătoare roller coastere din lume

7. Dacă intri într-o cameră cu un chibrit, o lampă cu kerosen, o lumânare şi un şemineu. Ce aprinzi prima dată? 8. Ce devine din ce în ce mai ud pe măsură ce usucă? 9. Tragi o linie. Cum o faci să pară mai lungă fără să o atingi?

Vezi aici răspunsurile:

1. O lumânare. 2. Nu există scări în acea casă, nu are etaj. 3. Un ceas. 4. Casa este la Polul Nord, aşa că ursul este alb. 5. Litera t. 6. Fata este oarbă şi citeşte o carte specială pentru orbi. 7. Chibritul. 8. Un prosop. 9. Desenezi o linie mai scurtă lanaga ea şi devine imediat mai lungă.

Vezi aici mai multe ghicitori:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus