Connect with us

18 Scene indecente la patinaj, surprinse la momentul potrivit. Numărul 7 sigur o sa te amuze teribil!

Divertisment

18 Scene indecente la patinaj, surprinse la momentul potrivit. Numărul 7 sigur o sa te amuze teribil!

18 Scene indecente la patinaj, surprinse la momentul potrivit. Numărul 7 sigur o sa te amuze teribil!

Încă de când eram mici, urmăream cu mari emoții concursurile de patinaj. Eleganța, forța și abilitatățile fizice extraordinare ale patinatorilor, combinate cu niște costume superbe și sclipicioase, formează spectacolul perfect.

Nu putem să nu recunoaștem că, uneori, cele mai mari căzături sau eșecuri ne amuză teribil, chiar dacă ne putem imagina cât este de dureros sau periculos. Ei bine, exact asta urmează să vedem în imaginile de mai jos!

Frumusețea sportului constă în emoția și în bucuria pe care le simți atunci când urmărești un meci sau un joc. Există surprize care te țin cu sufletul la gură, și pe care le aștepți să se întâmple din clipă în clipă, cum ar fi să dea gol echipa preferată sau să înscrie jucătorul tău favorit.

Aștepți întotdeauna cu nerăbdare deznodământul pentru a descoperi dacă echipa sau jucătorul tău preferat a câștigat campionatul sau jocul în cauză. Cu toate acestea, există și o altă parte a jocurilor pe care o aștepți cu la fel de mult entuziasm – failurile.

Citește și:   A vrut să facă parte din viața plină de faimă a vedetelor și a găsit soluția perfectă. O să mori de râs!

La fel cum sportul îți poate oferi cele mai mari maxime atunci când vine vorba de punctele culminante, tot la fel de bine îți poate aduce și cele mai mari fail-uri pe ecran. Și greșeli la capitolul sport există destule! Fie că e vorba de o mișcare greșită, de o pasă eșuată sau de o lovitură incorectă, astfel de greșeli fac parte din cele mai proaste momente ale jocului.

Dar în acest articol vorbim despre altceva, și anume despre momentele de eșec grave de care dau dovadă sportivii. Fie că este vorba de alegerea unei costumații greșite, care le lasă la vedere părți nedorite ale corpului (sau dorite, depinde de spectator), fie că e vorba de ipostaze caraghioase, chiar și sportivii o pot da în bară rău de tot.

Vezi aici imaginile complete:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

Citește și:   O fetiţă de 7 ani intră pe gheaţă, însă când muzica începe… Te lasă fără cuvinte!
loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus