Connect with us

20 de oameni mai puțin inteligenți care te vor face să râzi toată ziua. Numărul 14 m-a lăsat fără cuvinte!

Divertisment

20 de oameni mai puțin inteligenți care te vor face să râzi toată ziua. Numărul 14 m-a lăsat fără cuvinte!

20 de oameni mai puțin inteligenți care te vor face să râzi toată ziua. Numărul 14 m-a lăsat fără cuvinte!

Cultura noastră ne învaţă să ne fie frică şi să ne ferim cât de mult putem de ghinion. Superstiile pe care le ştim încă de când eram mici de la bunicii noştri ne vor sta în minte o viaţă întreagă, chiar dacă nu vrem să credem în ele.

Într-o societate care încă se bazează pe tradiţii şi pe superstiţii mai mult decât pe ştiinţa şi pe încrederea în sine este destul de uşor să ne lăsăm influenţaţi de anumiţi factori străini care ar putea face că ziua noastră să decurgă altfel.

O pisică neagră într-o zi de marţi, o oglindă spartă sau orice altceva care consideri că va aduce ghinion te înfricoşează şi te obligă să faci orice pentru a scăpa de blestem, chiar dacă pentru cei care nu cred în aşa ceva sunt nişte comportamente demne de un obsesiv compulsiv.

Totuşi, unii oameni ar face orice doar ca să scape de ideea că nu pot controla orice şi că situaţiile penibile şi ruşinoase apar la tot pasul, aşa că vor să transfere responsabilitatea către o forţă exterioară pe care să o şi blameze.

Oamenii pe care îi vom vedea în imaginile de mai jos poate că s-au gândit, poate că nu, poate că au fost superstiţioşi, poate că nu, dar un lucru este cert: de acum încolo vor avea mai multă grijă la semnele care să îi avertizeze în legătură cu ceea ce poate merge prost în viaţa lor.

Trecem, cu toţii, prin acele zile în care lumea din jurul nostre este pur şi simplu ca o armată de duşmani care atacă din toate părţile şi nu ştim ce să facem ca să supravieţuim, nu neapărat să ieşim victorioşi.

Citește și:   Leșini de râs - cea mai tare compilație cu oameni beți!

Aşa cum legea compensaţiei o cere, oamenii au şi momente bune şi mai puţin bune şi nimeni vreodată nu va avea o viaţă perfectă. Persoanele religioase se pot baza pe rugăciune pentru a cere ajutor, în ce persoanele sceptice se bazează pe negativitatea lor pentru a face faţă situaţiilor rele care nu îi vor lua prin suprindere.

Imaginile de mai jos reflectă foarte tare unele dintre cele mai groaznice zile pe care le poate avea cineva în această viaţă, aşa că nu ne este de mirare că ironia sorţii ne face să avem o atitudine puţin nepotrivită.

Chiar dacă poate părea dureros pentru ei, de cele mai multe ori tindem să râdem de oamenii care trec prin situaţii amuzante, tocmai pentru că sunt amuzante, chiar dacă pentru ei sunt, de fapt, dureroase.

Cum ne putem abţine atunci când vedem un sicriu care a ieşit printr-un geam al unei maşini din cauza unei demarări puternice? Chiar dacă totul pare mai degrabă morbid, oamenii râd şi nu au cum să nu se abţină să râdă atunci când sunt martorii unui asemenea eveniment.

Cum să nu râzi când vezi o imagine cu o persoană care este stropită de maşină din cap până în picioare? Desigur, dacă ţi s-ar întâmpla ţie, nu ar mai fi deloc amuzant şi ai începe ori să înjuri, ori să plângi, dacă nu ambele.

Cei mai norocoşi oameni sunt cei care, deşi trec prin astfel de momente, nu sunt afectaţi la un nivel înalt şi pot râde ei înşişi de această situaţie. Totuşi, ne îndoim că vreuna dintre fotografiile de mai jos poate să reflecte o asemenea situaţie.

Citește și:   Care sunt limitele relației tale în funcție de zodie

Sperăm că nu ai trecut niciodată prin aşa ceva, dar, dacă ai trecut, este comporabil cu ceea ce se întâmplă în imaginile de mai jos? Ai fost vreodată nevoit să asişti unei scene intime între două persoane de vârsta a treia? Ai rămas vreodată blocat cu capul într-un tomberon?

Unele cazuri sunt izolate şi se pot petrece doar în situaţii extreme pe care nu le regăsim foarte des sau în care noi, ca un anumit gen de personalitae, nu ne putem regăsi cu uşurinţă, dar ironia sorţii îşi face loc încetul cu încetul.

Aşadar, imaginile de mai jos în care sunt reprezentate unele dintre cele mai groaznice momente ale unei persoane îţi pot face ţie ziua mai bună şi te pot face să apreciezi ce este bun în viaţa ta în acest moment.

Aşa cum atunci când o persoană se împiedică în faţa noastră, tindem, înainte de toate să râdem, aşa vom reacţiona şi în această istanta. Natura umană este făcută în aşa maniera încât să se amuze atunci când ceva este amuzant, chiar dacă este amuzant doar pentru că nu ni se întâmplă nouă.

Pentru imaginile complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus