Connect with us

25 de fotografii false care au ajuns virale

Divertisment

25 de fotografii false care au ajuns virale

25 de fotografii false care au ajuns virale

Photoshop-ul este o invenție grozavă, un instrument care și-a dovedit, în repetate rânduri, importanța și utilitatea în lume, mai ales în industria cinematografiei și a audio-vizualului.
Celebritățile sunt unul dintre primele lucruri pe care le asociezi cu acest instrument, deoarece toate pozele lor sunt editate și făcute să arate nemaipomenit, cu ajutorul acestui program de editare.

Dar dacă ți-am spune să te gândești la un rost mai amuzant al Photoshop-ului? Ei bine, atunci sigur ți-ar apărea în minte zecile de meme-uri care se fac cu ajutorul acestui instrument, sau imaginile editate într-un stil amuzant, de care tu și prietenii tăi vă amuzați în fiecare zi.

Imaginile amuzante și editate în Photoshop sunt nelipsite din feed-ul nostru zilnic de pe rețelele sociale. Cei mai iscusiți dintre noi, care au avut ocazia de a cocheta cu acest program, chiar au recurs la el pentru a-și edita propriile selfie-uri înainte de a le posta pe rețelele sociale.

Citește și:   25 de coincidenţe amuzante care te vor face să LEŞINI de RÂS!

În Photoshop, poți să faci practic tot ceea ce vrei și ce nu vrei – de la schimbarea culorii de păr și a ochilor, până la înlocuirea feței tale cu a unei alte persoane sau cine știe ce alte asemenea idei sclipitoare îți mai pot trece prin cap.

Încă de când a apărut Photoshop-ul, lumea noastră a intrat într-o nouă dimensiune. Ne putem raporta la ea ca lumea înainte de Photoshop și lumea de după Photoshop.

Iar cei care au un simț al umorului fin vor fi de acord cu mine atunci când voi spune că toată lumea este mai frumoasă de când Photoshop-ul a fost inventat. V-ați prins de ironie? Bine!

Așadar, de când Photoshop-ul și-a făcut loc în calculatoarele noastre, iar maeștrii în editare foto și-au făcut apariția pe Internet, aproape că nu ne mai putem crede ochilor atunci când vedem o imagine care ne impresionează cu frumusețea ei sau cu ciudățenia ei, depotrivă.

Citește și:   Imagini amuzante din cărțile de colorat care au fost compromise de adulți

Imaginile de mai jos sunt editate in Photoshop, dar asta nu înseamnă că nu au ajuns virale. Vezi aici seria completă:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus