Connect with us

28 de poze deocheate de la nunți care te vor face să spui adio decenței

Divertisment

28 de poze deocheate de la nunți care te vor face să spui adio decenței

28 de poze deocheate de la nunți care te vor face să spui adio decenței

Atunci când vine vorba despre nunţi, oamenii gândesc, în principiu, în cel mai conservator mod. Nu există loc pentru glume, interpretări sau surprize. Totul trebuie să fie la linie, fiecare membru al familiei ştie ce să facă.

În ultima vreme, cuplurile văd nunţile că pe o afacere, din care spera să câştige foarte mulţi bani.

Tradiţiile diferă foarte tare de la stat la stat. În timp ce în unele ţări se poartă doar cadourile, multe tradiţii cer că invitaţii că ofere bani mirilor, iar asta a făcut ca totul să fie mai mult o tranzacţie financiară şi mai puţin un moment romantic.

În fiecare cuplu există neînţelegeri înainte de nuntă, începând cu deciziile legate de locaţia petrecerii, de muzică sau de preparatele culinare. Emoţiile şi stresul organizării unei nunţi pot pune foarte mare presiune pe miri şi pot crea certuri multiple.

Asta se întâmplă tocmai pentru că aceştia se gândesc mai mult la ce vor cei din jur şi mai puţin la ce îşi doresc ei înşişi, la modul în care pot face această ceremonie despre relaţia şi dragostea dintre cei doi, fără să implice modul în care îi plac sarmalele mătuşii.

Desigur, îţi doreşti ca invitaţii tăi să se simtă bine şi să petreacă până în zori, dar asta nu înseamnă că totul trebuie să fie ghidat în funcţie de ei pentru că atunci identitatea cuplului se pierde, iar motivul adevărat al ceremoniei şi petrecerii dispare.

Specialiştii susţin că o nuntă reuşită este aceea în care invitaţii petrec mare majoritate a timpului pe ringul de dans, nu în care toate preparatele culinare sunt perfecte şi în care oamenii consumă tot. Aceştia ne învaţă să ne bazăm cel mai tare pe muzica şi pe atmosferă petrecerii.

Citește și:   Sălbăticiunea care vine zilnic din pădure pentru a fi hrănită de o octogenară! Legătura dintre ei, incredibilă

Dacă atmosfera este plictisitoare, muzica este lentă, oamenii vor obosi stând la masă şi vor pleca foarte devreme. Tocmai de aceea, atunci când atmosfera este încinsă şi plăcută, nu mai contează dacă sarmalele nu sunt fierbe bine, dar dacă ai primit două măsline în loc de trei.

Tradiţiile româneşti sunt, după părerea unora, extrem de obositoare şi greu de menţinut. O zi a unei nunţi este atât de stresantă din principiu, dar atunci când trebuie să faci lucruri în plus, este şi mai greu.

Totuşi, există persoane care îşi doresc din tot sufletul să menţină aceste tradiţii, aşa că o fac. Una dintre tradiţiile care nu va muri niciodată este legată de fotografiile pe care mirii şi invitaţii le fac, fotografii care rămân ca o amintire a vieţii pentru o viaţă întreagă.

În timp ce majoritatea fotografiilor sunt atât de tradiţionale încât ajung obositoare, iată că există miri în lumea largă care vor să exploreze şi să încerce o abordare mult mai comică a fotografiilor de nuntă.

Aceştia ajung să îşi angajeze un fotograf profesionist care să îi pozeze în cele mai amuzante ipostaze, unoeri chiar în poziţii indecente care nu ar reprezenta deloc spiritul clasic şi conservator al unei nunţi.

Acestea sunt imaginile din aceasi serie cu cea pe care o veţi vedea mai jos. Mirii care s-au săturat să facă parte din zona monotonă şi s-au hotărât să facă ceva total ieşit din comun au ajuns faimoşi în mediul online după ce au împărtăşit imaginile cu prietenii lor.

Citește și:   Oamenii de știință au descoperit cum să EDITEZE amintirile! Tu i-ai lăsa să îți facă asta?

Desigur, prima noastră tentativă este să rămânem total oripilaţi atunci când vedem că un domn şi o doamnă îmbrăcaţi atât de elegant pot face astfel la lucruri la un eveniment care ar trebui să fie atât de romantic.

Dar oare această abordare comică nu denotă faptul că şi cei doi sunt extrem de comici? Asta îi va ajuta mereu pe parcursul relaţiei şi va face că totul să fie mai la îndemână. Până şi specialiştii susţin că cei care reuşesc să păstreze nivelul umorului foarte înalt au şanse la o relaţie mai bună.

Imaginile de mai jos reprezintă, cu siguranţă, un cuplu care pot avea şanse foarte mari la o relaţie perfectă, pentru că nivelul de umor cu care au privit aceste fotografii pe care le vor avea o viaţă întreagă este destul de înalt.

Aceste situaţii ne amuză şi ne fac, în acelaşi timp, să ne încruntăm puţin, pentru că nu suntem siguri că putem face acelaşi lucru. Desigur, cele mai multe cupluri provin din alte ţări, pe când noi suntem extrem de obişnuiţi cu o abordare mult mai tradiţionalistă.

Aşadar, aţi face acelaşi lucru dacă aţi fi în situaţia lor? Pozele de la nunta sunt amintiri pe care le veţi avea o viaţă întreagă şi, uneori, este chiar plăcut să priviţi totul cu umor şi cu o gândire liberă şi deschisă.

Pentru a vedea seria întreagă a celor mai deocheate imagini de la nunţi, accesaţi link-ul de mai jos:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus