Connect with us

30 de oameni beți care nu au nicio idee despre ce se întâmplă cu viața lor. Numărul 10 m-a dat pe spate!

Divertisment

30 de oameni beți care nu au nicio idee despre ce se întâmplă cu viața lor. Numărul 10 m-a dat pe spate!

30 de oameni beți care nu au nicio idee despre ce se întâmplă cu viața lor. Numărul 10 m-a dat pe spate!

În lumea în care trăim există două tipuri de persoane: oamenii care consumă alcool şi cei care nu o fac.

Deşi aceste două tipologii nu pot fi categorisite într-un mod concret, iată că, de cele mai multe ori, aceste diferenţe ies, la un moment dat, la suprafaţă.

Astăzi vom vorbi despre cei care consumă alcool şi despre ceea ce spune băutura pe care o preferă despre ei.

Desigur, în viaţă nu se întâmplă ca în filme. Oamenii nu consumă doar un singur fel de alcool pe care îl plac cel mai tare, pentru veşnicie, pentru că situaţiile diferite cer băuturi diferite.

O petrecere poate să implice orice tip de alcool.

Atunci când sărbătoreşti ceva consumi şampanie, când treci printr-o despărţire te îndrepți către tărie, fie că este whiskey, vodka sau tequila. Când mergi în vizită la părinţi se consumă vin, iar când atunci când ai o întâlnire de afaceri consumi ceva mai special care să te pună într-o lumină bună, cum ar fi un cocktail.

Chiar dacă alcoolul creează dependenţă şi este o problemă foarte serioasă cu care se confruntă societatea în ziua de azi, nu toată lumea îl priveşte ca pe un mod de a scăpa de grijile cotidiene, o zonă de confort în care să se ascundă. Unii oameni consumă alcool ca pe o activitatea socială şi nu sunt afectaţi la nive macro.

Ne adresăm persoanelor care au trecut cel puţin o dată printr-o noapte infamă în care alcoolul i-a transformat în nişte marionete care să danseze după cum dictează el (la propriu!) şi dorim să vă împărtăşim ce spun băuturile pe care le preferaţi despre personalitatea voastră.

Dacă marii psihanalişti au reuşit să ne categorisească după modul în care dormim, visăm, ne strâmbam sau discutăm, iată că a venit vremea să învăţăm câte ceva despre noi în funcţie de băutură preferată care chiar spune şi ne ajută să ne dăm seama ce fel de persoana suntem.

Aşadar, dacă băutura ta preferată este una dintre cele care urmează, atunci, cu siguranţă că vei fi interesat de ce spune asta despre tine:

1. Berea
„La „Carul cu bere”
Se bea berea cu paharul.
Eu speram, măi vere,
Că se bea berea cu… carul.”
Epigramă de Ion Cicală din Voivodina, Banatul Sârbesc (2008)

Citește și:   A uitat webcam-ul pornit și după ce a adormit. A făcut 1 MILION de dolari din vizualizări, așa se spune. Uite de ce

Sociabilul – berea este una dintre cele mai comune băuturi care există pe planeta în acest moment. Această băutură ne duce cu gândul la zilele călduroase de vară în care te întâlneşti cu prietenii la terasă. Această băutură este ceea ce uneşte prietenia bărbaţilor, deşi nici femeilor nu le displace.

Vorba aceea: „Ne vedem la o bere?” este cea mai simplă metodă de a socializa şi nimeni nu este în stare să refuze. Berea este asociată cu sportul, în special cu fotbalul, pentru că nu este nimic mai distractiv decât o întâlnire cu prietenii, la o bere şi la un meci.

Aşadar, dacă eşti persoana care preferă să bea bere, atunci cu siguranţă că eşti cel mai sociabil din gaşca ta, lipiciul care ţine gasca unită. Iubitorii de bere sunt interesaţi în principiu de seri liniştite alături de prieteni, fie că se petrec la o terasă sau în locuinţa cuiva. Aceştia au un simţ al umorului dezvoltat şi sunt interesaţi să cunoască mereu oameni noi.

2. Vinul
„Noaptea, iubirea şi vinul nu îndeamnă la nimic cumpătat.”
citat clasic din Ovidius

Pretenţiosul – vinul este băutura despre care am auzit discutându-se încă de când s-a format lumea. Fie că este vorba despre grecii şi romanii antici care foloseau aceasta licoare în fiecare zi, iată că această băutură are o însemnătate spirituală şi demnă.

Vinul este băutura care a fost menţionată în Biblie, pentru că însuşi Iisus Hristos a transformat apa în vin, atunci când era la nunta din Cana Galileii, ceea ce a consemnat prima minune a Lui, conform Evangheliei după Ioan.

Desigur, oamenii pot susţine că vinul şi-a pierdut din misticism de-a lungul anilor, deşi acesta se foloseşte în continuare în Biserică, la diferite ceremonii religioase. Persoanele care consumă şi mai ales cunoscătorii de vinuri sunt oameni cu pretenţii, oameni care ştiu ce îşi doresc de la viaţă şi cu aşteptări mari.

3. Whiskey
„Vreau să trăiesc până la 150 de ani, dar în ziua în care voi muri, vreau să am o ţigară în mână şi un pahar de whisky în cealaltă.”
citat din Ava Gardner

Citește și:   3 produse care au scăpat-o pe această femeie de acnee. Rezultatele sunt uimitoare și rapide

Misteriosul – nu-mi spune că nu ţi s-a întâmplat niciodată să mergi într-un bar şi să vezi un bărbat care bea cu eleganţă dintr-un pahar de whiskey. Acel bărbat este cel mai interesant bărbat din cameră, cel care te face să te îndoieşti de intenţiile lui, cel în care nu poţi avea încredere.

Băutorii de whiskey sunt oamenii care nu se regăsesc niciodată în situaţia de a spune sau de a arăta mai mult decât vor. Sunt oameni eleganţi, plini de clasă care se respectă şi îşi respectă stilul de viaţă, pe care nu l-ar schimba niciodată.

4. Tequila
„Dumnezeu îţi cere un pahar cu apă. Diavolul îți cere o tequila, după care te invită la el.”

Aventurosul – de fiecare dată când te gândeşti la tequila nu există moment în care să nu auzi „Shot! Shot! Shot!”. Tequila este băutura care creează cele mai frumoase amintiri ale vieţii, acea băutură care te pune în situaţii în care nu credeai că te vei regăsi vreodată.

Oamenii care consumă tequila sunt neînfricaţi, aceştia nu refuza niciodată o provocare şi îşi asumă orice risc doar pentru a-şi demonstra că sunt în stare să o facă. Aceştia vor să se pună la încercare şi urăsc să se plictisească, motiv pentru care aleg să facă mereu ceva nou.

5. Vodka
„Pentru ce este vodka?
Pentru suflet. Pentru cei care suferă foarte, foarte tare”

Multilateralul – o persoană care bea vodka este o persoană care bea orice. În cazul în care se întâmplă să alegi această băutură, atunci, cu siguranţă, eşti capabil să faci faţă oricărei experienţe.

Eşti un ascultător bun, un prieten care reuşeşte să facă faţă provocărilor, o persoană care se poate adapta oricărei situaţii. Vodka este băutura ruşilor, a oamenilor puternici care nu se sfiesc să lupte atunci când cred în ceva!

Pentru mai multe detalii, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus