Connect with us

30 de răspunsuri super amuzante la mesaje trimise la numere greșite

Divertisment

30 de răspunsuri super amuzante la mesaje trimise la numere greșite

30 de răspunsuri super amuzante la mesaje trimise la numere greșite

Tuturor ni s-a întâmplat – o dată sau de mai multe ori – să trimitem un mesaj către un număr greșit.

Fie l-am notat greșit când ne-a fost spus, fie ni s-a dat intenționat un număr greșit.

Bărbații care-și fac un obicei din a agăța femeile în club și a le cere numărul lor probabil s-au lovit de mai multe ori de ultimul scenariu.

În orice caz, greșelile se întâmplă, iar uneori nu sunt întotdeauna cel mai rău lucru posibil care ni s-ar fi putut întâmpla, ci doar cel mai amuzant.

De obicei, când trimiți mesaj unui număr greșit, primești înapoi un răspuns cu „Ai greșit numărul” și acesta este sfârșitul poveștii.

Dar ce se întâmplă atunci când persoana care primește mesajul decide să devină creativă cu răspunsul său? Vei afla urmărind video-ul de mai jos!

Citește în video-ul de mai jos 30 de răspunsuri super-amuzante la mesaje trimise la numere greșite!

În aceste zile, să-i spui cuiva că a trimis mesaj la un număr greșit este pur și simplu prea plictisitor.

De ce să nu te folosești de această întâmplare pentru a te distra puțin? Categoric va fi o întâmplare demnă de povestit prietenilor apropiați!

Pe de altă parte, pune-te acum și în postura celui care primește un mesaj text care a fost destinat altcuiva.

Câteodată, cele mai intime și întunecate secrete ies la iveală în fața unui străin care habar nu are despre temerile tale.

Și totuși, asta nu-l împiedică să nu se distreze pe seama ta. Unii oameni ba chiar reușesc să ducă lucrurile la un cu totul alt nivel și să creeze o situație comică, pe care sigur nu o vei uita prea ușor.

Citește și:   Apariţia unui delfin ROZ extrem de rar i-a lăsat pe martori fără cuvinte

Tot ceea ce este nevoie pentru a transforma o situație confuză într-una amuzantă este să ai puțin fler la cuvinte.

Desigur, dacă te afli în ipostaza celui care a trimis un mesaj către un număr greșit, mai ales unul în care ai făcut dezvăluiri cu privire la relația, sau mai degrabă infidelitatea ta, atunci jena și umilința sunt singurele lucruri cu care te vei alege de pe urma situației.

Nu râde, sunt oameni cărora li s-au întâmplat asemenea lucruri. Cel puțin așteaptă până vei vedea care a fost deznodământul!

Dar indiferent de conținutul mesajului pe care l-au primit, acești oameni din video-ul de mai jos au venit cu cele mai trăsnite răspunsuri la care cineva s-ar fi putut gândi vreodată.

Imaginează-ți reacția și surpriza expeditorului mesajului de la celălalt capăt!

Nici unul dintre noi nu a scăpat cu jena nepătată din această situație, și totuși, unii oameni chiar au știut cum să profite de întâmplare, chiar mai bine decât alții!

Ție ți s-a întâmplat vreodată să trimiți un mesaj la un număr greșit? Ce răspuns ai primit înapoi? Punem pariu că nu a fost la fel de amuzant ca și colecția de răspunsuri pe care urmează să o descoperi în video-ul de mai jos.

Trimiterea de mesaje poate fi un joc de-a dreptul periculos atunci când dai greș la ceva atât de simplu, cum ar fi o singură cifră.

În timp ce în majoritatea dăților, oamenii de la celălalt capăt al firului îți vor răspunde politicoși și cu amabilitate, informându-te că ai greșit numărul, alții o văd ca pe o oportunitate de a te băga în încurcătură.

Citește și:   Trist, dar adevărat: inventatori care au fost uciși de propriile lor invenții!

De exemplu, unei femei i s-a întâmplat să trimită un mesaj la un număr, crezând că era al unei colege de la muncă, în ideea de a o ruga să facă schimb de ture.

Respondentul ei i-a acceptat cererea, pretinzând că este colega de muncă. La doar 20 de minute mai târziu, femeia care dorea să facă schimb de ture cu o altă colegă a primit un mesaj în care i s-a spus că nu a vorbit cu o colegă de la muncă și că ar face bine să se grăbească spre locul de muncă, altfel va întârzia.

Desigur, nu toată lumea a trecut printr-o astfel de întâmplare meschină. Un alt bărbat a trimis mesaj la un număr informându-l că este „Pete”, cel pe care l-a cunoscut în club aseară.

Probabil Pete credea că mesajul lui a ajuns la tânăra cochetă pe care o agățase seara trecută în club, dar răspunsul primit a fost unul cu totul neașteptat.

Lui Pete i s-a comunicat că a greșit numărul, că l-a trimis unui bărbat pe nume Tom. Reacția lui Pete? „Frate, mi-a dat un număr fals!”

O astfel de întâmplare te va face să nu mai crezi în numerele primite în cluburi! Dar te invităm să urmărești video-ul de mai jos, pentru a vedea ce alte răspunsuri au primit oamenii care au trimis mesaje la numere greșite!


Click pe video și Distribuie!

Care dintre acestea ți s-a părut a fi cel mai amuzant?

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus