Connect with us

38 de imagini din mediul online pe care nu le poate explica nimeni! Numărul 26 este atât de ciudat ȋncât e comic!

Divertisment

38 de imagini din mediul online pe care nu le poate explica nimeni! Numărul 26 este atât de ciudat ȋncât e comic!

38 de imagini din mediul online pe care nu le poate explica nimeni! Numărul 26 este atât de ciudat ȋncât e comic!

Dacă se ȋntâmplă să te regăseşti ȋn situaţia de a te uita la imagini pe Google sau oricare altă platformă de socializare, ajungi la un moment dat să realizezi că ȋn lume există foarte mulţi ciudaţi care au acces la internet. Nu ne este de mirare că ne apar ȋn cale cele mai dubioase imagini din lume, mai ales dacă stăm să ne gândim că lumea noastră este fără discuţie inefabilă.

Desigur, poate că nu toţi oamenii care ne sunt derulaţi ȋn această compilaţie comică sunt nişte ciudaţi, poate acest termen este puţin prea dur, ceea ce ar trebui să spunem, de fapt, este că se regăsesc ȋntr-un context ciudat şi că unii dintre ei arată extraordinar de bizar. Până la urmă, cine suntem noi să facem judecăţi de valoare, nu-i aşa? Ceea ce putem să facem, este să le privim şi să ne amuzăm sau să ne ȋncruntăm, după caz.

Nu uita, dacă nu vrei să treci prin astfel de experienţe poţi oricând să aplici filtrul de siguranţă, asta ca să nu te trezeşti cu câteva surprize neplăcute, până la urmă oamenii nu mai au niciun fel de jenă sau de urmă de ȋndoială atunci când ȋmpărtăşesc cu prietenii virtuali orice cred de cuviinţă.

Până şi persoanele publice au uneori dorinţa de a ȋmpărţi cu alţii tot felul de imagini ȋn care de cele mai multe ori sunt chiar ei ȋnşişi, sau anumite părţi din ei. Acestea ajung şi mai repede ȋn atenţia publicului pentru că milioanele de fani de-aia aşteaptă să vadă ce trăznaie mai face cântăreţul sau actorul preferat.

Ȋn aceste imagini nu sunt reprezentaţi oameni celebri, iar asta este şi mai ciudat, pentru că oamenii aceştia sunt cei care trăiesc vieţi normale, dar, din când ȋn când mai experimentează câte ceva care ar trebui să ȋi scoată din zona de confort, dar, mai mult ne fac pe noi să ne simţim inconfortabil.

Exact asta ni s-a ȋntâmplat şi nouă, pentru că, se pare că această compilaţie nu ne-a dezamăgit, aici veţi găsi cele mai şocante, inexplicabile, bizare şi efectiv ȋnfricoşătoare imagini pe care le-a văzut lumea internetului vreodată! Următoarea ȋntrebare logică ar fi: de ce ar face unii oameni aşa ceva? De ce s-ar compromite ȋn acest fel? Poate că nici măcar nu s-au gândit atât de departe, poate au vrut pur şi simplu să ȋncerce ceva nou şi amuzant şi s-au lăsat duşi de valul acestui miraj, cel al aventurii!

Nu este nimic mai plăcut pe lume decât imagini amuzante care apar în mediul online fix atunci când avem nevoie de ceva care să ne înveselească. Aceste imagini la care va trebui să te uiţi de două ori ca să înţelegi ce vezi, de fapt, sunt unele care îţi vor face ziua mai frumoasă, pentru că nu te vei aştepta la ceea ce urmează să vezi!

De fiecare dată când au ocazia să transforme o situaţie banală în una amuzantă, oamenii profită la maxim şi îşi folosesc umorul pentru a scoate în evidenţă ironiile care apar la fiecare pas. O dată cu dezvoltarea tehnologiei fiecare persoană care ocazia de a fi un fotograf profesionist care să prezinte publicului cele mai fascinante imagini.

Deşi părerile sunt împărţite, se pare că mulţi oameni şi-au găsit alinare în comunitatea online. Unii dintre sceptici susţin că internetul separă oamenii, şi că îi face să devină din ce în ce mai singuratici. Confortul propriei case te scuteşte de nevoia de a ieşi în public pentru a-ţi face prieteni, sau a cunoaşte pe cineva. Ceea ce susţin aceştia este faptul că mediul online ne face să fim din ce în ce mai puţin sociabili, ceea ce prezintă o problemă gravă pentru tinerii din ziua de azi, care nu mai ştiu să poarte conversaţii față în faţă.

Citește și:   Leșin de râs ! Mama i-a pus o întrebare acestei micuțe. Răspunsul ei de 60 de secunde l-a făcut pe tata să râdă cu lacrimi - VIDEO

Oamenii au profitat din plin de orice înseamnă tehnologie avansată şi au început să-şi înregistreze fiecare moment din viaţă, mai ales cei care au crezut că pot prezenta lumii virtuale ceva interesant. Ei bine, ceea ce ne prezintă poate fi nu doar interesant, ci chiar extrem de amuzant!

Partea frumoasă vine din elementul surprizei, pentru că nu toţi au plănuit ca ceva să nu meargă conform planului, ceea ce normal că face deliciul întregului ansamblu. Cei mai mulţi dintre ei au crezut că vor face ceva care le va aduce zeci de mii de vizualizări şi aprecieri, şi nu s-au înşelat. Singura problemă a survenit din faptul că vizualizările au venit pentru că oamenii au fost şocaţi sau amuzaţi, şi deloc impresionaţi.

Pentru cele mai elocvente imagini bizare, click aici:

Dacă adorăm să vedem pe platformele de socializare imagini cu oameni care eşuează lamentabil, iată că multe dintre acestea au fost puse la un loc şi au rezultat într-o compilaţie ilară care a strâns, la rândul ei, milioane de vizualizări. Ce ne place mai mult decât să râdem de greşelile altora?

Cele mai crude tratamente psihiatrice care au ȋngrozit o lume ȋntreagă!

Imaginează-ţi pentru un minut cât de diferită ar fi fost viaţa ta dacă ai fi fost diagnosticat cu schizofrenie la ȋnceputul anilor 1900. Respins de societate, ai fi fost tratat cu frică şi cu suspiciune de mulţi oameni. Fără un leac exact, ai fi fost subiectul unui tratament absolut ȋngrozitor şi eronat, care ar fi avut efecte adverse teribile.

Reţinut de stat, cel mai probabil că ai fi fost monitorizat de un personal muncit până la epuizare şi plătit foarte prost, iar ceea ce ţi s-ar fi sugerat pentru o minte clară ar fi fost să te duci mai des la biserică. Ȋn ultimii o sută de ani, de când termenul de schizofrenie a fost folosit pentru prima dată, s-au schimbat foarte multe, dar, din păcate, nu atât de multe precum ai crede. Persoanele care suferă de schizofrenie trec prin multe dintre aceleaşi probleme şi ȋn ziua de azi.

Totuşi, la o scară mare, lumea de astăzi cunoaşte mult mai multe informaţii despre bolile psihice şi ȋncă se descoperă din ce ȋn ce mai multe informaţii. Tratamentele pentru bolile mentale diferite sunt ȋn continuă dezvoltare. De-a lungul istoriei, cei care aveau astfel de probleme nu au fost tratat foarte bine şi există foarte multe dovezi care indică spre tratamentele inumane la care erau supuşi bolnavii mintali ȋn trecut.

Ȋn timp ce multe dintre tratamentele din trecut erau considerate barbare, unele dintre ele se pare că au pavat calea cercetătorilor către moduri mai moderne şi mai acceptabile de a trata pacienţii. Chiar dacă este un subiect foarte dur, nu stică deloc să aflăm cât mai multe lucruri despre cele mai crude şi mai ȋngrozitoare tratamente psihiatrice din istorie:

Citește și:   Acest băiețel de 5 ani cântă DUMNEZEIEȘTE

Trepanare – unul dintre cele mai vechi tratamente cunoscute pentru bolnavii mintali, trepanarea consta ȋn crearea unei găuri ȋn craniul persoanei respective. Gaura era făcută cu mai multe unelte inclusiv un burghiu, sau o şurubleniţă, uneori chiar şi cu un fierăstrău. Această procedură a fost efectuată des de-a lungul istoriei, cauzând răni grave sau moarte. Oamenii sufereau de acest tratament ȋngrozitor pentru că cei care aveau probleme mentale erau consideraţi posedaţi, iar gaura respectivă din craniu permiea demonilor să iasă.

Această metodă a fost folosită până şi ȋn secolul XX ȋn anumite zone ale lumii şi a fost scoasă din ecuaţie ȋncetul cu ȋncetul după apariţia altor proceduri mult mai potrivite. Ȋn timp ce trepanarea nu mai este folosită din punct de vedere medical, ȋncă mai sunt oameni care cred ȋn eficacitatea procedurii.

Lobotomia – această procedură a fost inventată de un medic portughez numit Egas Moniz. Acesta credea că bolile mentale erau cauzate de problemle neuronilor localizaţi ȋn lobul frontal al creierului, exact ȋn spatele frunţii. Moniz credea că prin a extirpa părţi din lobul frontal, ar putea să vindece bolile mentale ȋn timp ce ar fi lăsat funcţiile amintirilor intacte.

După ce procedura a fost introdusă şi ȋn America, a ȋnceput să câştige popularitate, doar că s-a descoperit că exista o mare problemă. Lobotomiile lăsau pacienţii ȋntr-o stare de letargie totală ȋn care nu mai puteau răspunde la nimic din lumea care ȋi ȋnconjura. La scurt timp, tratamentul a ȋnceput să primească multe comentarii negative şi a ȋncetat din a mai fi folosit.

Terapie prin electroşoc – cunoscută şi sub numele de terapie electroconvulsivă, este folosită şi ȋn zilele noastre şi este efectuată sub anestezie combinată cu folosirea unor medicamente pentru relaxarea musculară, dar nu a fost mereu aşa. Există dovezi care indică faptul că inducerea crizelor pentru a trata boli mentale a fost folosită ȋncă din secolul XVI. Terapia convulsivă a fost introdusă oficial ȋn 1934 şi ȋn doar câţiva ani a fost folosită ȋn toată lumea.

Pacienţii erau supuşi unui număr de douăzeci de tratamente, dar puteau cauza amnezie şi confuzie. Ȋn zilele noastre, procedura este considerată mult mai sigură, mai ales că este efectuată ȋn totalitate de profesionişti.

Crize induse chimical – Ladislas von Meduna a fost cel care a ȋnceput să dezvolte terapia crizelor. Acestea credea că schizofrenia se găseşte foarte rar ȋn rândul epilepticilor şi că dacă inducea unei persoane cu schizofrenie o anumită criză, aceştia se vor simţi mai bine. Meduna a testat mai multe medicamente, dar a ales ȋntr-un final metrazolul. Ȋn timp ce acesta susţinea că acest tratament a vindecat mulţi dintre pacienţii săi, iată că rivalii săi nu erau deloc de acord şi considerau că este foarte periculos. Efectele secundare ale crizelor induse chimic au făcut procedura foarte puţin populară atât printre pacienţi cât şi printre medici.

De-a lungul istoriei, au fost mule tratamente psihiatrice care astăzi sunt considerate oribile. Adeseori, dacă cineva nu putea fi tratat, ar fi fost internat ȋntr-un azil unde ar fi putut să rămână ani ȋntregi.

Pentru mai multe exemple, click aici:

Ȋn timp ce unele tratamente din trecut erau pur şi simplu barbare, acestea au condus către dorinţa de a afla mai mult despre ce cauzează mai exact bolile mentale.

loading...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus