Connect with us

50 de momente jenante din viața fetelor care au fost surprinse pe „drumul rușinii”

Divertisment

50 de momente jenante din viața fetelor care au fost surprinse pe „drumul rușinii”

50 de momente jenante din viața fetelor care au fost surprinse pe „drumul rușinii”

Fetele apar la petreceri în ţinute grozave, arătând absolut fără de pat[, cu un machiaj superb şi un păr elegant. Totuşi, în timp ce se distrează, acestea tind să bea un pic prea mult, devenind neglijente, fără să se gândească la ce se va întâmpla dimineaţa.

Dimineaţa, aceste fete frumoase de la petrecerea de aseară au fost surpinse în unele dintre cele mai anormale ipostaze, aceea de a se pune în situaţii jenante. De ce se întâmplă asta? În principiu, fetele şi-au pierdut câte un obiect vestimentar, vreo bijuterie şi, nu în ultimul rând, demnitatea.

Multe dintre aceste fete sunt extrem de conştiente că există persoane care stau cu ochii pe ele sâmbătă dimineaţa după o noapte nebună de vineri, dar situaţiile ciudate în care sunt puse dovedesc publicului că drumul ruşinos către casă merită, de dragul divertismentului, capturat în imagini.

Nu ne înţelegeţi greşit, am trecut cu toţii prin asta, chiar nu este ceva atât de grav. Atât timp cât eşti adult şi ai grijă să nu îţi pui în pericol sănătatea, poţi face ce vrei, iar această expresie împrumutată din engleza „drumul ruşinii” nu este decât o exagerare care sună bine.

Citește și:   Cum reacționează animalele atunci când își văd pentru prima dată reflexia în oglindă

Pentru seria imaginilor complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus