Connect with us

A început să danseze singur în mijlocul gării, dar priviţi ce se întâmplă la scurt timp după…

A început să danseze singur în mijlocul gării, dar priviţi ce se întâmplă la scurt timp după…

Un moment flashmob aduce întotdeauna bună dispoziţie şi amuzament, mai ales că privitorii sunt luaţi pe neaşteptate. De o astfel de reprezentaţie au avut parte călătorii aflaţi la un moment dat în holul unei gări belgiene. Impresionant!

Într-o zi obişnuită când prin holul gării din Antwerpen, Belgia, se perindau o mulţime de călători, la un moment dat s-a auzit din difuzoare o melodie care a atras atenţia tuturor. Piesa muzicală face parte din coloana sonoră a filmului „The Sound of Music” (Sunetul muzicii) şi fără îndoială era cunoscută de mulţi dintre cei care se aflau în acel moment în holul gării.

Oamenii s-au privit cu mirare şi nu înţelegeau cu ce scop se difuzează această melodie. Uimirea lor şi-a găsit repede răspunsul pentru că în mijlocul holului gării un bărbat a început să danseze mai întâi singur apoi înconjurat de o mulţime de copii şi tineri după o coregrafie numai de ei ştiută.

Pe parcursul melodiei şi alţi oameni s-au alăturat grupului iniţial astfel încât tot holul gării părea un ring de dans veritabil. Privitorii s-au dovedit tare entuziasmaţi de acest moment inedit aplaudând sau filmând scena, iar unii dintre ei chiar s-au alăturat cu multă frenezie flashmob-ului.

Citește și:   15 oameni care au fost prinși într-un moment nepotrivit! Te provoc să nu râzi la al 13-lea!

La un moment dat muzica a căpătat alte ritmuri, însă dansatorii au ţinut pasul cu brio. Cu toţii s-au adunat spre centru în grup compact pentru ca apoi să se desfăşoare pe toată suprafaţa holului gării. Când muzica s-a oprit fiecare dansator şi-a urmat drumul şi totul a revenit la normal. Minunat!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...

Mai multe din Divertisment

Sus