Connect with us

Ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața lor, dar dezastrul s-a abătut asupra lor! Cele mai eșuate imagini de la nunți!

Divertisment

Ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața lor, dar dezastrul s-a abătut asupra lor! Cele mai eșuate imagini de la nunți!

Ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața lor, dar dezastrul s-a abătut asupra lor! Cele mai eșuate imagini de la nunți!

Nunţile sunt evenimente foarte fericite, sau cel puţin aşa ar trebui să fie. Mirii se duc în faţa altarului şi îşi declară dragostea în faţa lui Dumnezeu, a familiei şi a prietenilor. Lăsând la o parte nebunia pregătirilor, această zi este una emoţionantă.

La fiecare petrecere la care mergem, putem observa în ochii mirilor o sclipire specială şi dragostea lor este palpabilă. Cei din jur sunt emoţionaţi, încântaţi şi pregătiţi pentru o zi perfectă. Din păcate, perfecţiunea nu există, iar imaginile de mai jos reflectă asta.

Desigur, nu poate merge totul perfect. Poate că friptura este prea crudă, poate că nu funcţionează o boxă, dar aceste lucruri sunt irelevante în faţa dragostei mirilor. Nimic nu contează, atât timp cât cei doi sunt fericiţi.

Nu contează nimic până când îţi dai seama că tu ai programat o nuntă în aer liber, iar vremea de afară este un dezastru complet. Nu contează nimic, până când îţi dai seama că fotograful te-a lăsat baltă şi că singurele poze care vor servi ca amintiri, sunt cele tremurate pe care le face mătuşa ta.

Nu contează nimic până când ţi-ai dat seama că nu a fost deloc o idee bună să aşezi tortul în sală, pentru că cineva s-a împiedicat şi l-a dărâmat. Ce te faci atunci când o joacă de copii între miri care vor să se murdărească puţin cu tort, ajunge să se transforme într-o ceartă în adevăratul sens al cuvântului şi strică tot tortul?

Astfel de întâmplări sună amuzant pentru persoanele care nu sunt puse în acea situaţie. La prima vedere, ar părea că este un context în care mirii şi invitaţii să se destindă şi să râdă, totuşi, aceştia ajung să aibă parte de o nuntă de groază!

Citește și:   Oameni care au avut prea mult TIMP LIBER la dispoziție! Uite la ce TÂMPENII i-a împins plictiseala!

De câte ori nu am văzut în filmele de comedie imagini cu torturi distruse la nunţi, cu rochii de mireasă murdărite, cu domnişoare de onoare care ajungeau să se bată pentru buchetul miresei şi care se tăvăleau şi se împingeau?

În filme, totul este absolut amuzant, dar dacă asta se întâmplă la nunta ta sau la nunta unor prieteni foarte apropiaţi, atunci toată atmosfera se schimbă. Miresele sunt cele care se implică foarte tare în organizarea unei nunţi şi consideră că tot ce nu merge bine este ca un atac personal.

Sunt lucruri pe care nu le putem controla, soarta are grijă să ne reamintească în mod constant de acest lucru. Nu putem controla vremea şi nu pot controla greşelile pe care le fac cei din jurul nostru, este departe de abilităţile noastre.

Ceea ce putem controla, în schimb, este atitudinea noastră faţă de tot ce ni se întâmplă. Putem înţelege că nunta este un eveniment simbolic şi că motivul pentru care ai ales să faci asta nu se va evapora o dată cu un tort sau o rochie distrusă.

De dragul divertismentului, oamenii au postat aceste imagini care strâng milioane de vizualizări în mediul online. Natura umană ne impune să fim curioşi în ceea ce priveşte viaţa altora şi să râdem atunci când ceva este amuzant.

Citește și:   Lucruri REVOLTĂTOR de SCUMPE care arată că VANITATEA este NEMURITOARE

Este adevărat că ai nevoie de foarte multă tărie de caracter să nu fi complet dezamăgită atunci când soţului tău i se face rău şi ajunge să vomite la starea civilă, sau atunci când o domnişoară de onoare se îmbată atât de tare încât ajunge să îţi distrugă cortul în care se ţine petrecerea.

Nunţile au ajuns, în ultimii ani, mai mult o afacere decât o uniune spirituală, iar mirii ţin ca totul să fie perfect, mai ales dacă investesc foarte mulţi bani. Dacă apelează şi la serviciile unei persoane specializate în organizare, atunci, cu siguranţă, vei avea cele mai mari aşteptări.

Chiar şi aşa, nu poţi preveni o furtună, nu poţi preveni o căzătură a unei mirese care vrea să aibă o intrare grandioasă, şi nici un ponton care se dărâmă sub greutatea mirilor şi a domnişoarelor şi cavalerilor de onoare.

Tot ce putem spera este că aceştia vor ajunge să râdă de evenimentele mai puţin plăcute ale nunţii lor care, cu certitudine, vor ajunge nişte amintiri extrem de plăcute în anii ce vin. Deşi totul pare extrem de intens pe moment, în timp, totul se va estompa.

Pentru seria imaginilor complete, accesaţi link-ul de mai jos:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi.

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Divertisment

Sus