Connect with us

Asta-i tare! Nimeni nu și-a dat seama că rochia devine transparentă în studio și a apărut așa în direct! Un coleg s-a grăbit s-o acopere cu sacoul lui, însă imaginile au ajuns pe Internet

Divertisment

Asta-i tare! Nimeni nu și-a dat seama că rochia devine transparentă în studio și a apărut așa în direct! Un coleg s-a grăbit s-o acopere cu sacoul lui, însă imaginile au ajuns pe Internet

Asta-i tare! Nimeni nu și-a dat seama că rochia devine transparentă în studio și a apărut așa în direct! Un coleg s-a grăbit s-o acopere cu sacoul lui, însă imaginile au ajuns pe Internet

Oamenii de televiziune sunt puşi des în situaţia de a apărea în fața telespectatorilor în emisuni live. Nimic nu este mai înfricoşător decât să spui ceva greşit, dar există o posibilitate, aceea de a face ceva total greşit!

Deşi cele mai amuzante situaţii sunt cele în care persoana care strică toată transmisiunea vine din exterior şi este un eveniment total neprevăzut, iată că unii prezentatori reuşesc să o dea în bară într-un stil de neconceput!

Nu spune nimeni că este uşor, mai ales că nu se poate ca totul să decurgă perfect. În transmisiunile de pe teren pot apărea mereu schimbări de vreme, oameni care vor să se bage în faţa camerelor pentru amuzamentul propriu, animale şi alţi factori externi care sunt de necontrolat.

În special, în şcolile de televiziune, oamenii sunt învăţați cum să reacţioneze în faţa acestor factori, dar uneori surpriza este atât de mare încât nici cel mai mare profesionist nu ia decizia potrivită, ajungând să înrăutăţească situaţia şi mai tare.

De câte ori nu ne-am amuzat într-un mod incredibil atunci când prezentatorii, fie că de ştiri sau de emisiuni, nu ştiau că sunt în direct şi ajungeau să scoată pe gură cuvinte nepotrivite? Acestea sunt acele momente în care ne prăpădim de râs, ori că prindem toată situaţia live, ori că o vedem în mediul online, mai târziu.

Internetul a fost cel care a făcut posibilă împrăştierea celor mai comice faze de la televizor, şi oamenii adoră să vadă astfel de lucruri, mai ales dacă pot revedea totul din nou şi din nou. Alţii au dus lucrurile şi mai departe şi au editat în aşa fel încât situaţia să fie şi mai incomodă.

Ne este foarte uşor să avem acces la toate aceste momente când alţii se fac de râs, şi, deşi nu este foarte creştineşte, nu putem să ne abţinem să împărtăşim înregistrarea cu toţi prietenii noştri. Astfel, cele mai tari faze ajung să aibă milioane de vizualizări, şi cariera prezentatorului să fie total distrusă, mai ales dacă partea comică vine din vina lui.

Citește și:   Eșecuri uriașe în materie de cumpărături online. Vei fi mai atent la ce comanzi după ce o vezi pe ULTIMA

Nu toţi prezentatorii au probleme din cauza situaţiilor în care spontaneitatea face legea, unii dintre ei ajung să câştige şi mai multă faimă, pentru că trăim în lumea în care nu ştii dacă o situaţie neplăcută te poate distruge sau te poate face din ce în ce mai faimos.

Spre exemplu, toată lumea a văzut acel filmuleţ în care un om foarte important era în transmisiune directă de la el de acasă, şi, dintr-o dată, au intrat în camera respectivă copiii lui, făcând o gălăgie de nedescris! Toată lumea s-a tăvălit pe jos de râs, mai ales pentru că omul şi-a păstrat calmul mereu, până şi atunci când soţia acestuia a intrat ca o furtună în cameră, sperând să-i recupereze.

Acest filmuleţ a fost încărcat pe Youtube şi a ajuns să aibă milioane de vizualizări. Oamenii au iubit ideea că până şi cei mai importanţi oameni sunt întrerupţi de copiii lor, care sunt mai importanţi decât orice fel de afaceri. Deşi soţia acestuia nu mai ştia cum să facă să-i scoată mai repede de acolo, acesta nu a avut nicio reacţie nepotrivită, ci a fost amuzat de această întâmplare, reuşind să-şi ducă ideea mai departe.

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri a fost cel al prezentatorului care a început să râdă de unul dintre oamenii din public. Acesta prezenta o emisiune despre anumite persoane cu probleme de sănătate, din cauza cărora vocea le era mai groasă, sau mai subţire.

Râsul acestuia a fost atât de nepotrivit şi de batjocoritor, dar atât de contagios, încât toate persoanele care au văzut filmuleţul respectiv au râs cu lacrimi. Desigur, ne pare rău pentru persoanele din public, dar situaţia în sine este extrem de amuzantă.

Citește și:   Test de personalitate: piatra pe care o vei alege va dezvălui totul despre tine!

Acela este unul dintre oamenii care şi-au pierdut, într-o clipită, carieră. Criza acestuia de râs, care poate fi caracterizată de specialişti ca un râs nervos, a reuşit atât de tare să ofenzeze, încât prezentatorul a fost concediat imediat, pentru că oamenii nu l-au mai putut asocia cu o persoană neutră şi respectuoasă.

În televiziune, imaginea unei persoane este foarte importantă, mai ales că oamenii nu ştiu să facă diferenţa dintre cel de la televizor, care îşi face pur şi simplu treaba aşa cum un electrician îţi repara o priză, şi persoana din viaţa de zi cu zi, care trece prin aceleaşi stări ca şi noi.

Tocmai de aceea, aceştia se ascund mereu şi încearcă să pară ca şi cum sunt sfinţi, tocmai pentru a nu le fi afectată carieră. Un prezentator de ştiri, să spunem, poate să piardă foarte mult teren în faţa oamenilor dacă este prins că îşi înşeală soţia, pentru că, pentru oamenii de acasă, nu contează că îşi face treaba foarte bine, ci că a comis adulter.

Recent, această prezentatoare de meteo a trecut printr-o întâmplare regretabilă, rochia pe care o purta devenind „transparentă”, în direct.

În acea dimineaţă, ea a ales să îmbrace o rochie de culoare verde deschis, însă culoarea era prea asemănătoare cu a fundalului verde peste care se supraimpune digital, de un computer, harta văzută de telespectatori, aşa că şi rochia ei a fost făcută transparenţă de computer, astfel că în locul rochiei se vedea… harta meteo din spate, femeia devenind trasparentă.

Imediat, un coleg a sărit în ajutorul ei, oferindu-i sacoul său. Liberté şi-a continuat rubrica meteo, în râsetele echipei tehnice.

Pentru imaginile complete, click aici:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

loading...
Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din Divertisment

Sus