Connect with us

Au dat din râs în plâns! Oameni GHINIONIȘTI care au pierdut DUREROS la capitolul MÂNCARE!

Divertisment

Au dat din râs în plâns! Oameni GHINIONIȘTI care au pierdut DUREROS la capitolul MÂNCARE!

Au dat din râs în plâns! Oameni GHINIONIȘTI care au pierdut DUREROS la capitolul MÂNCARE!


De fiecare dată când iei un aliment și-l pui în coșul de cumpărături, e ca la loterie – nu știi niciodată ce vei găsi în ambalaj, până când nu ajungi acasă și-l desfaci.

De câte ori ți s-a întâmplat să cumperi un aliment și să descoperi abia când ai ajuns acasă că ai fost tras pe sfoară? Ceea ce ai găsit când l-ai desfăcut din ambalaj nu se potrivea deloc cu așteptările tale.

Cu siguranță cu toții am trecut cel puțin o dată prin asta – am cumpărat un aliment și am descoperit orice altceva decât alimentul normal în ambalaj.

Imaginează-ți cum ar fi să cumperi un pepene verde mare și în timp ce mergi cu el pe drum spre casă, aproape îți plouă în gură când te gândești la cât de zemos, copt și dulce trebuie să fie interiorul.

Dar în secunda în care tai pepenele, observi că totul din interior este doar coajă, iar în mijloc, mic cât o nucă, se află miezul de pepene roșu. Ghinion sau blestem? Nici noi nu am putea-o spune.

Cert este că selectarea alimentelor este o loterie curată – norocul este doar a celui care-l nimerește. În plus, loteria alimentară este cel mai apropiat lucru pe care l-ai putea câștiga, comparativ cu o loterie reală.

Cu toate acestea, există oameni suficient de ghinioniști care să dea greș și la acest capitol. Mai exact, ceea ce cumpără nu se pupă cu ceea ce se așteaptă ei să găsească atunci când îl va tăia, deschide, desface, și așa mai departe.

Citește și:   18 ghicitori amuzante care te vor scoate din rutină! Atenție: nimic nu e ceea ce pare!

Persoanele nefericite din videoclipul de mai jos știu ce înseamnă să pierzi dureros la capitolul loterie alimentară – au avut parte de cele mai proaste sau incomplete alimente pe care le-ar fi putut alege vreodată.

Care este cel mai dezgustător morcov pe care l-ai văzut vreodată? Pun pariu că nici măcar nu s-a apropiat de morcovul pe care persoana din video-ul de mai jos a avut ghinionul să-l nimerească!

Oare va obține mai multă energie dacă va mânca tulpina de morcov în locul morcovului? Nu știm, dar nici nu ne dorim să aflăm. Sau să ni se întâmple nouă.

Dar cum ar fi să cumperi broccoli, și de fapt să nimerești în loc conopidă? Probabil unul dintre cele mai mari ghinioane alimentare de care ai putea avea parte, care te va face să detești magazinul cu pricina.

Cheetos este un alt deliciu pentru mulți oameni, dar cum ar fi să deschizi punga și să găsești o cărămidă imensă de brânză, în loc de chipsuri reale? Nu prea plăcut, punem pariu.

Ce spui de combinația dintre ciocolată și afine? Nu e ceva ce ți-ai dori să încerci prea curând? Dar dacă ai cumpăra o ciocolată cu alune, să spunem, iar în interiorul acesteia ai găsi de fapt afine? Ghinion!

Ce e mai rău decât o brioșă de afine cu o singură afină în ea? O brioșă albastră fără afine! Cum să fabrici așa ceva și să nu vezi imensa greșeală produsă?!

Citește și:   16 beneficii de care ai parte dacă ai o pisică, în 16 ilustrații interesante

Să trecem acum la fasole. De obicei, le cumperi la conservă, căci ți se par mai ușor de preparat. Ei bine, care ar fi reacția ta dacă ai deschide o conservă de fasole pentru a găsi în interior doar… apă? Probabil te-ai gândit că cineva a uitat, „din greșeală”, să adauge fasolea.

Mai există oameni care adoră M & Ms, dar care nu au avut parte de aceste bomboane delicioase și super colorate. A cumpărat o pungă de M&Ms doar ca să găsească numai bomboane galbene în ea! Probabil cineva a decis să se distreze la locul de muncă.

Mai multe despre gafele oamenilor care au făcut cumpărături alimentare puteți urmări în video-ul de mai jos! Atenție, trebuie să vă avertizăm că fie veți râde pe burtă, fie vă veți înfuria când veți vedea ghinionul de care au avut parte acești oameni.

Aproape că te face să crezi că vânzătorii și productării și-au bătut joc de consumatori în clipa în care au scos la vânzare aceste alimente!

Click pe video! Distribuie dacă ți-a plăcut!

Vouă vi s-a întâmplat vreodată să treceți prin asemenea ghinioane cu alimentele cumpărate?

loading...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Mai multe din Divertisment

Sus